Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím mamči,
prosím, podělte se se mnou o vaše zkušenosti s kočárkem Patron Zephyr. Docela se mi líbí jak vzhledem tak i výbavou, ale zatím jsem v obchodu nepřišla na to, jak miminko v kočátku pohoupat. Zdá se mi strašně tvrdý a nevím jestli to houpání lze nastavit tuhostí pérování, jak píše výrobce. Můžete mi napsat i vaše další zkušenosti s tímto typem?
Díky Slunka
Slunko já mám sice Patron Fenix F3,ale jsem s ním spokojená i když teda moc nehoupá a i když povolíš tuhost tak to není takové to moc velké houpání jako u starých kočárků,ale myslím si že to dneska nemá žádný kočár.
Přeju dobrý výběr Lucie
Ahoj,
já mám kočárek Patron Zephyr, ikdyž zatím jezdíme pouze chvíli. Je pravda, že na pohoupání moc není a to máme nastaveno nejměkčí pérování. Nemám ale porovnání s ostatními kočárky, takže nějak extra neporadím
. Jinak jsem s ním spokojená ![]()
S tímto kočárkem jezdíme od října, je opravdu trochu tvrdší než klasický „houpací“ kočár, ale oproti jiným nehoupacím kočárkům to velký rozdíl není. U prvního dítka jsem měla ABC design.
Nyní ho budeme prodávat, pže jsme ho potřebovali jen na přechod mezi hlubokým a golfáčem.
Reaguji ještě jednou, protože jsem si vzpomněla na jeden nedostatek - do spodní brašny se špatně dává a vyndává nákup.
Přeji, ať dobře vybereš ![]()
Jen doplňuji poslední příspvěk, jde to špatně, pokud je mimi v leže. Jak je trošku nadzvedlé, je to v pohodě.
Je fakt ten, že pokud bych si nyní měla vybrat z kočárků co jsem měla u prvního a druhého dítka, preferovala bych ABC design. I když ten problém s košíkem tam byl také.
Co se týče houpání, tak takové to klasické houpání mají jen klasické hluboké kočárky, které mají konstrukci spojenou s kolečkem takovou látkou nebo lankem či gumičkou. Já nemám Zephyr, ale Apollon Alux a moc nehoupe, teda houpe stejně jako ostatní kočáry. Když jsem potřebovala pohoupat, tak jsem houpala na předních kolech. Tj. nakloněný kočár dopředu, a zvednutá zadní kola. Syn tak většinou docela rychle usnul ![]()
Martina