Kočárek patron s vyndavací taškou

5301
11.3.19 11:58

@MirusAni my meli v roce 2012 na dceru patron f6 a na syna ted mam Gesslein F6 a musim rict, ze to je uplne jina liga. Sice bohuzel i cenove, ale bazarove se daji sehnat levneji. Ten Patron je vlastne imitace Gessleinu a musim rict, ze zpetne bych to hodnotila jako spatnou imitaci. Jinak na pohled i funkcemi vypadaji Patron i Gesslein stejne, G ma navic rucni brzdu na riditkach, da se mu prehodit rukojet ani by clovek otacel dite, z tasky dite nevypadava, je lio udelana, proporce sportaku jsou lip navrzene… a dalsi a dalsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5307
11.3.19 12:20

My mame Patron Pallas a sice vyndavaci tasku nema, ale jde krasne odcvaknout korbicka a tim si ji prenesu i s malym a ani ho to nevzbudi. Kdyz byl uplne miminko tak jsme to hodne vyuzivali, ted uz ma pul roku a 8,5kg tak je to horsi, ale porad to jde. Ale korbicka neni tak velka a ted v zime i s fusakem uz to ma tiptop, ale uz bude jezdit ve sportaku tak to tak neresim. Ale za me bych si ho urcite poridila klidne znovu, je to lehky kocarek a snadno ovladatelny. Asi sem moc nepomohla co? Vybirala jsem hlavne cesky kocarek a tendle splnil moje pozadavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.3.19 15:36

@FenekUsaty Díky za reakci. Koukala jsem na kočárek a vypadá na fotkách dobře, akorát se trochu děsím, podle fotem mi přijde že má hodně malé přední kolečka. :nevim: Dá se s ním do terénu nebo tak? Koukala jsem že se dají pořídit větší, ale ty už jsou zase na pevno a to nechci :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.3.19 15:39

@Míša213 Děkuji, je to určitá další inspirace,ale spíše bych chtěla tašku než sundavat celou korbicku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
11.3.19 16:04

@MirusAni my jezdime hooodne do terenu, po lese, po schodech, ve snehu atd., Patrona jsme porizovali prave kvuli tomu, ze ve spatnym terenu jsme vyndali dite s taskou a kocarek prevezli. S Gessleinem delame to samy, teda delali jsme, predni kola mame jen ta otocna mensi, daji se zaaretovat stejne jako u patrona. Myslim, ze ani nejsou o nic mensi, musela bych je porovnat. Projeli jsme zatim vsechno, jedina jejich nevyhoda je, ze kdyz se prehodi madlo, tak se musi zaaretovat, jinak se ten kocarek blbe ridi. Ale v terenu (blate, snehu atd) nam to zatim nikdy nevadilo, projelo to vsechno. Patron je po jednom diteti (a opravdu extremni zatezi) uplne na odpis, odeslo tam vsechno co mohlo, gesslein je jako novy. Zkusim najit nejake fotky, co to tak zhruba projede za teren. Jedine, co me na nem vadi, je fakt ta vysoka porizovaci cena. Je to hodne kvalitni kocarek, rekla bych, ze je neznicitelnej, ale znovu bych sla uz do bazaroveho. Ja mela teda i hlubokou korbicku. Jeste hodne podobny kocarek je Hartan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
11.3.19 16:22

@MirusAni Moc fotek jsem nenasla, ale jeste jsme jezdili ve snehu (vysokym) a blate. U toho blata je jedina nevyhoda, ze se na ta predni kolecka to blato lepi, ale to delalo i u Patrona. Super je, ze ta kolecka jsou z nejake peny, tj. nejdou pichnout. A na prvni fotce je v tomtez kocarku (jen hluboka korba misto sportaku) dcera, ktera ma 20kilo. Ta konstrukce je i na dvojceci kocarky stejna, ma nosnost 80kg, takze tam klidne do sportaku bezne davam dceru a ji na klin malyho a vezem je oba. Patron to nedal, znicili jsme tam loziska a brzdu a vsechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.3.19 10:30

@FenekUsaty Tak to je je super. Ještě se zeptám, taška ale není součástí co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
12.3.19 10:34

@MirusAni On se ten kocarek konfiguruje, kupuje se kazdy dil zvlast. Takze my meli podvozek F6, k tomu jsme nedokupovali ta pevna predni kola, otocna byla soucasti. Pak jsme meli sportovni nastavbu, v barve k tomu vloznou tasku, priplatila jsem si za kozenkove madlo na riditkach, rucni brzda ted nevim jestli byla soucasti podvozku nebo ne. A pak jsou tam takove ruzne vychytavky, jako nejake slunecni clony, adaptery na autosedacky, prodluzovaci dily atd., nic z toho nemame. Hlubokou korbicku jsem kupovala bazarovou zvlast. Ty tasky se delaji dve, ta co mame my je naprosto totozna s Patronem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
12.3.19 10:39

Takhle vypada s vloznou taskou.
Edit: je to druh tasky C1-lift, jeste existuje myslim jina. Tahle te uplne jako Patron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.3.19 10:50

@FenekUsaty Jo takhle, a já myslela že se to kupuje jako komplet =D .. Díky za informace, a asi půjdu tedy do něho. recenze má spíše dobré :-) hihi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
12.3.19 11:06

@MirusAni urcite mrkni na bazar, on je pomerne neznicitelny, i ty bazarove jsou moc pekne a cena je treba petinasobne mensi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.3.19 16:25

@FenekUsaty jojo, uz jsem se na par bazaru koukala, jenze nikde v okoli nic 😁 ale co neni ted, muze byt za měsíc. :wink: Ještě se zeptám, dole ten kos… Vypadá to ze nakup se tam asi nevejde 😁 nebo to jen klame?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
12.3.19 16:47

@MirusAni vejde se tam hodne a i ma vysokou nosnost, zkusim najit nejake foto, ale bezne tam cpu tri baliky plen, nakup, sklenicky… A i je docela dobre pristupnej. Jen tedy se to v blate umaze od kolecek, jak to caka kolem. Myslim, ze se na ten kosik da koupit takova taska co to uzavre zezhora, ale to jsem nechtela, pac by se tam pak min veslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
13.3.19 08:48

@FenekUsaty Tak to je super. Na fotce to totiž vypada, ze tam dam jen hodne malé věci =D Fotku hledat nemusíte, věřím vám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
13.3.19 08:55

@MirusAni Je tam hodne mista na vysku, ale vepredu je to jakoby hodne otevrene. Kupodivu mi z nej ale nikdy nic nevypadlo. Urcite je melci nez u Patrona, ale na vysku je tam mista hodne. Dneska jedu pro pleny, tak udelam foto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí