Poraďte lepší kombinovaný kočárek

52
1.4.14 16:27

Kočárek- poradítě

Ahoj, prosím poradíte mi nějaký lepší kočárek? Nejlépe kombinovaný a buď trojkolku nebo čtyřkolku, ale hravně aby byly přední kolečka otočná děkuji. Nechci žádný super luxusní, stačí aby splnoval to co má. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
573
1.4.14 16:33

Mam vyborne zkusenosti s kocarkem Red Castle - trikolka, da se s ni paradne otacet, je trvanliva (malemu jsou 2,5 r. a je porad jako novy). Na mimino jsme koupili jen vloznou tasku od Emitexu, ktera do nej sla, stejne to potreboval asi do 5-6. mesice a pak uz tam hacal vypodlozeny dekami. Odkaz viz. napr. http://www.detskydum.cz/…ozka-138802/ (BTW kamenny obchod, kde jsou opravdu profici a velmi dobre poradi). :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
1.4.14 16:36

@Irisa Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
1.4.14 16:41

Zopa quatro fix ;) http://www. slune-cz. cz/kocarek-zopa-quattro-fix-hluboka-korba-autosedacka/variant_value_id=18475/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
1.4.14 16:43

@janajekůl : Neni zac :lol: Jeste jsem si vzpomnela na dulezity parametr - Red Castle delaj bezvadne slunecni clony, coz je v lete vazne zasadni! BTW urcite tu bude hodne zastankyn nutnosti hlubokych korbickovych kocarku, ale mne by to pripadalo jako naprosto zbytecna investice, s vloznou taskou jsme si uzili i vic legrace :P Tak cau :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.4.14 16:44

Já mám doma tako monodi a jsem hodně spokojená :) korbička je prostorná :) má čtyři kola a přední jsou otočná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
1.4.14 16:44

@Terina89 Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
1.4.14 16:48

@Irisa Jojo, děkuju. Já bych radši jeste u hlubokou korbu, proto taky kombinovanej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.4.14 17:00

To je kazdej druhej. Co zkusit primo obchod nebo kouzelny pole Hledat nebo Recenze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
1.4.14 17:21

@janajekůl Kolik chceš investovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
1.4.14 17:24

@gaaabule Tak nějak do 25 tis. maximálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
1.4.14 17:30

@janajekůl u nás zvítězil baby jogger summit x3 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.4.14 17:42

@janajekůl Firkon Verano long, do cenového limitu se vejdeš dvakrát a v ceně je vše, navíc hluboká korba je prostorná a s polohováním zádíček a sportovní verze je také vhodná i pro větší dítko. Přední kolečka otočná s možností aretace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.4.14 17:43

Ještě doplním, že je to jeden z nejbezpečnějších kočárků podle D-testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
2.4.14 01:39

@Pirana
Mám taky Firkon Verano a jsem spokojená, ale v D-testu nedopadl právě vůbec dobře - viz http://byznys.lidovky.cz/…-penize.aspx?…
Já jsem právě reportáž v Černých ovcích viděla až po jeho zakoupení. Kočárek dopadl údajně dobře v nějakém hodnocení Mladé fronty Dnes a to jste asi měla na mysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí