Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Když je třeba tak hodime triletaka za krk. Má 14 kg. Ujde tak 7 km
Pro 4leté dítě, pokud je zdravé, považuju kočárek za naprostý nesmysl
.
Neznam, osobne bych 4-lete dite v kocarku nevozila. Nase ma taky 4 a ujde i 10km. Pro tak stare dite mi to prijde divny. ![]()
Možná Valco nebo Britax, známí občas svezli nemocného syna i v první třídě, takže se vejde. Ale moc pohodlné to asi není. Co nějaké nosítko nebo kolo?
@Mgree já to viděla na Sicílii, ze nějací turisté vozili tak 5 lete dítě. Byl to fakt bizar, nic mu nebylo, schody vyslaplo a zas tam sebou kydlo
Phil and Teds je dělaný pro děti do pěti let. A ještě se dost často používají takové ty vozíky za kolo.
Já vézt zdravého čtyřleťáka v kočárku, tak se za tím madlem budu asi stydět
naše 22 měsíční dnes ušla v pohodě 7km bez mrknutí, prostě výlet nebo procházku uzpůsobím dítěti ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj mám dotaz. Je tu někdo kdo vozí v kočárku 4 leté dítě? Nemyslím jako neustále ale třeba na delší procházku nebo na výlet. Dceři jsou 4 roky ale je menší na 4 leté dítě ale i tak sporťák který máme je už malí. Máte někdo zkušenost s prostorným kočárek do kterého se vejde už 4 leté dítě? Děkuji
4leté jezdí na kole, na koloběžce -ve 3,5 letech na koloodrážedle, kočárek pro 4leté zdravé dítě je bizár
Prosím vás nechtěla jsem aby jste řešily zda je to nesmysl či ne. Ptala jsem se vás jestli ma někdo zkušenost s prostorným kočárkem. Dcera taky samozřejmě ujde i po svejch ale Na delší výlet je prostě pro nás lepší kočárek. Psala jsem že jsi jsou 4 ale je menší než 4 leté děti. Pokud nevíte nebo nemáte zkušenost nechte si své zbytečně komentáře pro sebe dekuji ![]()
Synu je 2 a půl roku a už rok nemá vůbec kočár. Nechtěl v něm být, chodil/jezdil na motorce. Volíme trasy, které ho tolik neunavy, ale klidně ujde těch 6-7 km ![]()
@Anonymní píše:
Prosím vás nechtěla jsem aby jste řešily zda je to nesmysl či ne. Ptala jsem se vás jestli ma někdo zkušenost s prostorným kočárkem. Dcera taky samozřejmě ujde i po svejch ale Na delší výlet je prostě pro nás lepší kočárek. Psala jsem že jsi jsou 4 ale je menší než 4 leté děti. Pokud nevíte nebo nemáte zkušenost nechte si své zbytečně komentáře pro sebe dekuji
Zdravé dítě v tomto věku do kočárku nepatří.
A ani dítě 3leté.
Ahoj mám dotaz. Je tu někdo kdo vozí v kočárku 4 leté dítě? Nemyslím jako neustále ale třeba na delší procházku nebo na výlet. Dceři jsou 4 roky ale je menší na 4 leté dítě ale i tak sporťák který máme je už malí. Máte někdo zkušenost s prostorným kočárek do kterého se vejde už 4 leté dítě? Děkuji