Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já bych se obávala, že i to dítě, pokud má standartní vývoj, se bude v kočáru stydět
@stinga píše:
Já bych se obávala, že i to dítě, pokud má standartní vývoj, se bude v kočáru stydět
Aby si to dítě ve školce neřeklo o golfky.
Až půjdou někam na procházku.
My jsme loni na výlety vozili kočár pro tříletého, naši známí ho po prvním výletě pořídili pro téměř čtyřletého. Když jsme se chystali courat celé dny po městě a po zoologické, byli jsme za něj rádi. Kluci nám tam i přes den usnuli. Normálně ho ale nevozím, od dvou let běhá do školky 2,5 km pěšky a zpět. Stejně, jako teď jeho ségra.
Ctyrlete dite normalniho vzrustu se mi veslo do xlanderu (v dobe, kdy tam jezdil jeho mladsi sourozenec a on se chtel taky obcas projet), jen jsme nedavali pas na ramena, ale jen kolem pasu. Se zranenou nohou jsem ho tam nacpala i v sesti.
Jinak tedy máme čtyřleťáka doma, má 18 kg a vejde se v pohodě do sporťáku Joie i Quinny. Jak to vypadá, je věc jiná ![]()
Zkušenost nemám. Snad jedině nějaký golfáč
. Ale než kupovat kočár, tak zkusit trénovat trasu a postupně prodlužovat.
V tfk som videla spat i 5letu. Mame ho a 102cm ditko sa zmesti v pohode, mame i phil&teds, ten ma malicko delsi zadovou operku, ale horsie riesene nohy, aj sa tazsie ovlada. Ale to je mozno vekom kocaru
V tfk jsem vozila v pohodě a s rezervou drobnějšího šestileťáka (podotýkám, že dítě nechodilo).
Takže jestli ti neva, že tvoje zdravá čtyřletá dcera bude v kočárku vypadat jako nemocná, tfk doporučuji.
@Anonymní píše:
Prosím vás nechtěla jsem aby jste řešily zda je to nesmysl či ne. Ptala jsem se vás jestli ma někdo zkušenost s prostorným kočárkem. Dcera taky samozřejmě ujde i po svejch ale Na delší výlet je prostě pro nás lepší kočárek. Psala jsem že jsi jsou 4 ale je menší než 4 leté děti. Pokud nevíte nebo nemáte zkušenost nechte si své zbytečně komentáře pro sebe dekuji
Na dlouhý výlety jsme brali kočár co se přidělává za kolo a postupně se tam svezly všechny děti z party co zjistili, že je bolí nohy a vešli se tam i 6ti letý, ale zabere dost místa
Zdrejme to tu ukončuji některé maminky nevědí co je dotaz. Mě nezajímá co vaše děti jak daleko dojdou jestli jsou nebo nejsou v kočáru já se ptala na neco jiného a ne na vaše děti. Pokud nevíte nechte si své blbé pripominky pro sebe mě nezajímají. Sběhli jste se na to jako slepice.
Bože tady aby se člověk bal na něco zeptat jestli to někomu rozum nebere a divi se tomu prosím ale necpete mi to. Sto lidí sto chutí. Končím diskuzi zamyslete se někteří nad sebou kam strakaté nos.
My máme janéčko a 4letá dcera by se tam i vešla, ale nedovedu si představit ji tam strkat a někam ji vézt, zřejmě by se pokusila zavolat na psychiatrii, ať mě hospitalizují
, pokud nemá horečku nebo zlomenou nohu, tak to není normální,
4leté dítě umí už běžně jezdit na kole
@Anonymní píše:
Zdrejme to tu ukončuji některé maminky nevědí co je dotaz. Mě nezajímá co vaše děti jak daleko dojdou jestli jsou nebo nejsou v kočáru já se ptala na neco jiného a ne na vaše děti. Pokud nevíte nechte si své blbé pripominky pro sebe mě nezajímají. Sběhli jste se na to jako slepice.Bože tady aby se člověk bal na něco zeptat jestli to někomu rozum nebere a divi se tomu prosím ale necpete mi to. Sto lidí sto chutí. Končím diskuzi zamyslete se někteří nad sebou kam strakaté nos.
no ty se zamysli nad sebou, zda svému dítěti neděláš medvědí službu, bude se cítit dost blbě, až se na něj budou všichni kolemjdoucí dívat a řešit, jestli je dítko postižené nebo ne
@Anonymní píše:
Zdrejme to tu ukončuji některé maminky nevědí co je dotaz. Mě nezajímá co vaše děti jak daleko dojdou jestli jsou nebo nejsou v kočáru já se ptala na neco jiného a ne na vaše děti. Pokud nevíte nechte si své blbé pripominky pro sebe mě nezajímají. Sběhli jste se na to jako slepice.Bože tady aby se člověk bal na něco zeptat jestli to někomu rozum nebere a divi se tomu prosím ale necpete mi to. Sto lidí sto chutí. Končím diskuzi zamyslete se někteří nad sebou kam strakaté nos.
Když nesneseš a nechceš jiné názory, nezakládej kontroverzní diskusi. Easy.
Nechápu tolik negativních komentářů!!! Proč by se nemohlo 4 léte dítě povozit v kočáru? Určitě v něm nejezdí pořád, jde asi o nějaké výlety a delší trasy, kde si může i pospinkat 👍,za mě nic nenormálního, sice asi nepomůžu s výběrem, ale jen píšu, že jsem při zakladatelce✋