Kočárek pro starší dítě

5314
29.9.16 11:37

Kočárek pro starší dítě

Ahoj, nemáte prosím některá zkušenost s kočárkem (golfky/sporťák), který by byl větší a vhodný i pro dítě 3+? Dcera má zdravotní handicap, sice už chodí vcelku obstojně ale delší trasy nezvládá, tak bychom potřebovali nějaký kočárek na delší výlety apod. Doteď jsme pro ní měli golfky Chicco, ale už jí jsou celkem malé. S nosností problém nebude, dcera je sice dlouhá ale hubeňoučká. Já se v monokočárcích vůbec neorientuju, máme dvojčata, tak budu ráda za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23
29.9.16 11:55

Ahoj, já mám syna ted mu budou 3 a máme valco baby snap 4 a pořád má místo i na fusak, takže je hodně prostorný, je polohovatelný i nožičky, bouda se dá prodloužit. I se mu v tom dobře spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
29.9.16 11:57

@Popokatepetla Britax B-Agile je taky hodně velký, trošku větší než Valco. Zkus se podívat. Měla jsem ho na dcerku, která je fakt obřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
29.9.16 12:30

Britax B-Agile mám ho pro kluka 2 roky, ale vleze se do něj i 5letý syn a v pohodě. Případně bych koukla po Baby Joggerech, to jsou jedny s největších kočárů a pak golfky Maclaren (či jak se to píše), ty si chválila hodně kamarádka, že jsou velké.

• Citovat
  • Upravit
13903
29.9.16 12:58

Co koupit Mutsy (Urban rider nebo 4rider) a k němu Funseat? Moje děti ho milujou, jezdí na něm i 5letá https://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
29.9.16 13:01

Maclaren, vozila jsem v nem holku do sesti let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
29.9.16 13:04

A pokud chces opravdu, aby dlouho vydrzel, tak pak Maclaren major elite, ten je az do osmi let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
29.9.16 15:08

Dobrý den,

kočárky seženete levně také v Bazaru eMimina.

Příjemné nakupování :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí