Který kočárek? Concord x Britax

14.9.16 07:42

Který kočárek ? Concord x Britax

Ahoj holky, moc prosím o radu. Čekáme první miminko a vůbec si nevím rady s výběrem kočárku. Prosím který by jste volili vy? Byl mi doporučen Concord Wanderer a nebo Britax B- Motion. Chci něco jak do města, tak i do lehčího terénu, něco s " větší" hlubokou korbičkou… Děkuji moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
333
14.9.16 08:07

Jsme na tom stejně, taky čekám první a než jsme obešli s manželem všechny obchody…Budeme mít mimino na zimu, takže pořádný kolečka! žádný plastový a malý. Líbí se nám Easy Walker ale vzhledem k cene koupime asi ten ABC Viper. Jinak ty Britaxy potkávám dost často, to je fakt…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 08:10

..

No já mám termín 25.1. 2017 takže právě taky na zimu. Ani se mi ty plastový malý kolečka nelíbí, chci nafukovací a větší…ale těch kočárků je tolik, že prostě nevím. Já teda právě vidím spíš Concordy :mrgreen: Ty ceny jsou šílené, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 08:12

Za mě Concord, velká korba i sportak, odjezdily mi v tom dvě děti a žádná závada ani reklamace, perfektní stav ani barvy nejsou vysisovane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
14.9.16 08:13

@janinarutt my taky byli uplně mimo, pak jsme zjistili, že většina je polský výroby atd., takže koupíme ten ABC (německej). A nestojí ani tak moc.
Korba musí být alespoň 80cm, jinak se tam s fusakem prostě nevejde mi přijde. No a pak jestli je dobře ovladatelný, složitelný…Takže asi tak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 08:21

..

Děkuji za názory… Přesně tak, chci něco s prostornou korbou, za prvé se nevyhneme zimnímu fusaku a za druhé nechci dávat dítě po 3 měsících do sportáku, jelikož když vidím občas " známé" jak se jima do korby děti nevejdou sotva po třech měsících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
14.9.16 08:22

Concord mam jidelni zidli, autosedacku a tenhle kocar jen starsi model a je top! materialy jsou vazne pevny, kvalitni od nich u vseho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 08:44

Za me Britax :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
14.9.16 09:22

My máme concord neo a miluju ho :mrgreen: A k tý korbě, já si naopak myslim že u zimních miminek se nemusí vybírat velká korba.To mrně tam dáš v pohodě i s fusakem a další zimu už určitě v hlubokym vozit nebudeš. Malá je narozená v prosinci a v květnu jsem jí sice dala do sportáku, ale né proto že by se do korby nevešla, ale proto že se tam nudila a neviděla ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
14.9.16 09:42

Britax ma relativne malou korbu. Jako mela jsem tam mimino v perove zavinovacce a fusaku 3v1 od emitexu od prosince, ale mela jsem male mimino.
Jinak bych b-mition doporucovala vsema deseti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.17 21:26

Ahoj, obnovuji diskuzi, abych zbytečně nezakládala novou. Rozhodli byste se raději pro nový Concord (camino) nebo Britax? A pokud Britax, tak který? Některý z řady Go nebo Britax smile?… Hledáme kočárek do horšího terénu, ale 4kolku. Korbička pro mě není rozhodující, hlavně ten sporťák. Díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3103
30.5.17 21:30
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi, abych zbytečně nezakládala novou. Rozhodli byste se raději pro nový Concord (camino) nebo Britax? A pokud Britax, tak který? Některý z řady Go nebo Britax smile?… Hledáme kočárek do horšího terénu, ale 4kolku. Korbička pro mě není rozhodující, hlavně ten sporťák. Díky :mavam:

máme britax go big a je to za mě nejlepší kočár :palec: luxusně ovladatelný, prostorná jak korba, tak i sporťák, projede jakýkoliv terén, krásně odpružený, péruje. Jako není nejlevnější, ale za mě opravdu TOP ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.17 21:47

@fragollinna Jeee děkuju moc, to je super, že se ozval někdo, kdo ho přímo má. A co kolečka, jsou v pohodě i když nejsou nafukovací? Přijdou mi lepší, než ta menší u Go next, ale možná je to jenom od pohledu. Někde jsem ještě četla, že sporťák nejde dát úplně do sedu, je to tak? Co se týká ceny, na první jsme koupili kombinaci za necelých 15 tis. Nejdřív jsem byla nadšená, ale brzy mě to přešlo a bylo mi líto, že jsme se tak rozhodli. Hlavně u toho sporťáku jsem se nadřela a občas i zanadávala :lol:. Měl sice velká kola a super odpružení, ale nakonec nebyl v terénu moc dobrý, protože jízdní vlastnosti nebyly nic moc. A celkově když jsem si povozila jiný kočárek jsem si říkala, že jsme to moc nevychytali. A tak jsem si řekla, že to přežiju, koupili jsme ještě golfky, které jsem ve výsledku využívala víc jak sporťák z kombinace a syna v něm doslova dodrncala než začal plně chodit :lol:. Tak jsem si řekla, že na druhé prostě koupíme pořádný kočár a pak ho prodáme, myslím, že po 1 dítěti se podaří prodat celkem slušně a nakonec může být i výhodnější, než ta kombinace.

• Citovat
  • Upravit
3103
30.5.17 22:03
@Anonymní píše:
@fragollinna Jeee děkuju moc, to je super, že se ozval někdo, kdo ho přímo má. A co kolečka, jsou v pohodě i když nejsou nafukovací? Přijdou mi lepší, než ta menší u Go next, ale možná je to jenom od pohledu. Někde jsem ještě četla, že sporťák nejde dát úplně do sedu, je to tak? Co se týká ceny, na první jsme koupili kombinaci za necelých 15 tis. Nejdřív jsem byla nadšená, ale brzy mě to přešlo a bylo mi líto, že jsme se tak rozhodli. Hlavně u toho sporťáku jsem se nadřela a občas i zanadávala :lol:. Měl sice velká kola a super odpružení, ale nakonec nebyl v terénu moc dobrý, protože jízdní vlastnosti nebyly nic moc. A celkově když jsem si povozila jiný kočárek jsem si říkala, že jsme to moc nevychytali. A tak jsem si řekla, že to přežiju, koupili jsme ještě golfky, které jsem ve výsledku využívala víc jak sporťák z kombinace a syna v něm doslova dodrncala než začal plně chodit :lol:. Tak jsem si řekla, že na druhé prostě koupíme pořádný kočár a pak ho prodáme, myslím, že po 1 dítěti se podaří prodat celkem slušně a nakonec může být i výhodnější, než ta kombinace.

určitě jde dát do úplného sedu. Malá zatím jezdí v korbě, ale už jsme zkoušeli jen sporťák nasadit a vyzkoušet bez malé a jde to do úplného sedu i lehu ;) Navíc stříška u sporťáku se krásně sklopí a vnitřek zakryje, takže sluneční paprsky nemají šanci. To jediné nemá korba, musím používat plenu proti sluníčku (snad jediná nevýhoda).
Kolečka jsou super, jezdím s kočárkem po lese, i po městě. Všude TOP :palec: Ovládá se opravdu velmi lehce. I kamarádka mi říkala, že má pocit, že oproti ní (má dorjan) tlačím kočárek dost s lehkostí. U něj se člověk fakt nenadře, jede skoro sám. Do Go next bych nešla, má opravdu mini kolečka :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.17 22:11

@fragollinna Super, tak díky. A ten Britax smile 2, dívala jsi se na něj, nebo jste se rovnou rozhodli pro Go big?… Concord je také vlmi chválený, ale na mě lepší dojem dělá ten britax. Ani nevím proč :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4