Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Devcata snad mi date nejake typy a doporuceni
chci poridit levnejsi sportak max do 8 tis novy, jizda v praze kocici hlavy mhd maly teren zadne pole louky atd.. ale aby.mnel.pohodli..potrebuji pro prcka 7 mesicu skoro 10kilo sam nesedi, byli jsme zvykli na korytko to jsem objevila u chicoo urban plus nebo jeste dle recenzi jsem koukala na britax motion 4 akorat neni vsak otocni a nema korytkove sezeni
Mám Britax Motion, jsem s ním moc spokojená, zatim malá jezdí v korbě, ve sporťáku jezdil starší. Nevyhoda je to neotocne sezení. Nekomu vadilo chybějící polohování nožiček nové modely už mají. S otočným sezením mě napadá Valco Snap Ultra.
Ja mela v centru prahy chicco urban. Za ty prachy mi prisel dobrej, taky sme ho porizovali pro 6m, jezdival v korbicce na brisku se stazenou strechou.
Sezeni se da otacet, za me byl dobrej. Coz mi pripomina, musim ho dat na bazar. Prcek je uz velikej
@Vemas jak dlouho vam vydrzel? no prave premyslim jak dlouho mi tam vydrzi kdyz v 7 mesicich je dlouhej a ma pomalu 10 kilo, a ty kolečka jsou jaky?
@marus26 Ja v nem prcka vozila do cca roka a neco, ono by se dalo mnohem dyl, jenze starsi zmenil skolu a musela jsem ho 2× denne vozit mhd, tak jsem poridila golfky. Kolecka nejsou nafukovaci
@Vemas díky za zkusenost a spatne se nastupuje do mhd nebo je tezky? ale ja zas tak casto chodit vlastne nebudu…cetla jsem ze nejsou nafukovaci ale nemam takovy typ kolecek vyzkouseny..tak nevim jak se chovaji jestli nedrncaji moc, delaji rachot? mela jsem baby jogger GT kolecka nepichnete a nehrkotali byli supr..
@marus26 je to sportak, vylozene tezky neni (ma asi 10kg?) jenze kdyz ho tahas z/do tramvaje a metra 4× denne chtela jsem neco lehciho, co si snesu sama a nemusim resit kdo mi pomuze.
Kazdopadne za me kolecka ok, bydlime v centru samy kocici hlavy a dlazebni kostky a v poho. Odkud z prahy jsi? Pokud nejezdis po poli, tak bych se nebala, je to mestsky kocarek.
Pokud nechces vylozene novy, chystam se muj prodat, za dobrou cenu, nic mu neni.
Muj syn ve veku toho tveho (je breznovy) jezdil takto a bylo to uzasny