Kočárek pro velmi vysoké dítě

1
6.2.23 14:57

kočárek pro velmi vysoké dítě

Ahoj holky :) hledám kočárek, pro vysokého prcka. Délka + - 100cm nám nestačí (našla jsem tu podobné diskuze, ale kočárky, které ostatní radí, mají 93,98,100). Už začínám být opravdu zoufalá.. Kočárek sice nepoužíváme často, ale potřebuju ho hlavně na cesty k doktorce. Prckovi je rok a půl a asi ještě dlouho tu cestu sám neujde. Potřebovala bych, aby ten kočárek měl celkovou délku té sedačky od hlavy k patě alespoň 110cm a víc. Je jedno, jaký typ kočárku to bude.. sporťák, golfky,.. ale něco spíš levnějšího. Díky za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37295
6.2.23 15:09

A to nemůžou koukat nohy přes? Větším dětem se to pod nohama přece sklopi a mají nohy dolu ne? Většina kočárků je přece pro děti aspoň do 3 let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80426
6.2.23 15:09
@kkkik píše:
Ahoj holky :) hledám kočárek, pro vysokého prcka. Délka + - 100cm nám nestačí (našla jsem tu podobné diskuze, ale kočárky, které ostatní radí, mají 93,98,100). Už začínám být opravdu zoufalá.. Kočárek sice nepoužíváme často, ale potřebuju ho hlavně na cesty k doktorce. Prckovi je rok a půl a asi ještě dlouho tu cestu sám neujde. Potřebovala bych, aby ten kočárek měl celkovou délku té sedačky od hlavy k patě alespoň 110cm a víc. Je jedno, jaký typ kočárku to bude.. sporťák, golfky,.. ale něco spíš levnějšího. Díky za rady :-)

já jsem měla Jané Slalom bazarový, nový už se myslím vůbec neprodává, dcera je velká a dokázala v něm spát i ve 4 letech, když jsme jeli v noci z grilovačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7742
6.2.23 15:12

Britax bmotion 4+ má na délku lezení 105cm. To je tak co já vím nejdelší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7742
6.2.23 15:13
@kkkik píše:
Ahoj holky :) hledám kočárek, pro vysokého prcka. Délka + - 100cm nám nestačí (našla jsem tu podobné diskuze, ale kočárky, které ostatní radí, mají 93,98,100). Už začínám být opravdu zoufalá.. Kočárek sice nepoužíváme často, ale potřebuju ho hlavně na cesty k doktorce. Prckovi je rok a půl a asi ještě dlouho tu cestu sám neujde. Potřebovala bych, aby ten kočárek měl celkovou délku té sedačky od hlavy k patě alespoň 110cm a víc. Je jedno, jaký typ kočárku to bude.. sporťák, golfky,.. ale něco spíš levnějšího. Díky za rady :-)

Kolik měří kluk teď na výšku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
6.2.23 15:14

@kkkik co baby jogger city elite 2? Pokus dobre koukam, ma 112cm. Ale jak pisou holky nahore, taky moc nechapu, co resis. :)

Edit koukam asi blbe, bude kratsi, tak nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.2.23 15:43

@Kriss Tina Přesně tak. Já mám prvorozeného ultravelkého a když už mu při spánku nohy moc trčely přes tu nožní opěrku, tak se sklopila, a holt je měl dolů :P Nenapadlo by mě to řešit větším kočárkem. Měli jsme ABC design Viper.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.2.23 15:46

@kkkik Počkej, teď jsem se schválně koukla do očkováku, náš čahoun na 98 percentilu měl v roce a půl 90cm, ten váš má už přes 100??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295
6.2.23 15:46

@unuděná já mám celkem malej kočárek, podle internetu má délku sedadla 85 Cm, ale když je nouze, tak vezmu malou do nosítka a vyspí se v něm téměř 4 letý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
6.2.23 16:02

Za me jediny kocarek pouzitelny pro vetsi dite je Maclaren Techno. V nem se daji vozit i predskolaci, i dva najednou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
6.2.23 16:22

My jsme meli Valco snap 4 sport. Jde dat uplne do lehu. Nohy mu trceli, ale slo to do 3 let (to mel 104 cm).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.2.23 18:18

Benetto nico má dlouhou lehací plochu, taky jsem ho kupovala kvůli velkýmu dítěti.

• Citovat
  • Upravit
4057
6.2.23 18:23

Ve phil and teds jsem vozila ještě petiletou, když byla nemocná, ale kolik měří, to nevím, už ho nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15234
6.2.23 19:42

My mame sourozenecky Baby Jogger City Select, celkova delka sedacky u sportaku je 98 cm. A vozila jsem v ni i 5,5letou, 116 cm, kdyz se po zlomenine stydke kosti ucila znovu chodit. Nevidim duvod resit delku sedacky, dite muze nohy skrcit nebo povesit dolu.

Edit: Vlastne jsem ji tak vozila skoro 3 mesice, to uz merila 120 cm a stale pohoda, i tak dokazala usnout.

Příspěvek upraven 06.02.23 v 23:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80426
6.2.23 20:07
@Janča6 píše:
My mame sourozenecky Baby Jogger City Select, celkova delka sedacky u sportaku je 98 cm. A vozila jsem v ni i 5,5letou, 116 cm, kdyz se po zlomenine stydke kosti ucila znovu chodit. Nevidim duvod resit delku sedacky, dite muze nohy skrcit nebo povesit dolu.

přesně tak, dcera měla vždy při spánku pokrčené nohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4