Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
AHojky, já měřím 178 cm,takže jsem hledala také nějaký kočárek, abych se u něj nehrbila. Máme Cortinu X3 evolution a jsem s ní spokojená. Hluboký kočárek jsem měla po dcerce - tento je sportovní a vozila jsem v něm malého od 8 měsíců ![]()
Tak my máme Peg Perego GT3, já mam 180 a manža 190 cm a nehrbíme se ani jeden
me prijde ze ted ty moderni kocarky jsou uz vsechny udelany tak aby vyhovovali i vysokym…ja mam 180..pritel 190..stali jsme oba u patronu, firkonu, ted mame juniors…starsi firkon byl treba pro nas nizky…cca 8 let stary! stejne si jdete kocar vyzkouset do obchodu nez koupite!! kazdymu vyhovuje a vadi neco jinyho…me treba vadila brzda…delam dlouhy kroky a kopala jsem do ni..pritel taktez ![]()
Ahoj, my máme Teutonii Spirit S3, rukojeť má několik poloh. Děda má skoro dva metry a jezdí bez problémů. ![]()
kočárek Csoss dorjan má taky polohovací rukojet je lehký a za přijatelnou cenu noví jsem kupovala za 6800 a jsem velice spokojená!! ![]()
Ahoj,
přidávám se k majitelům Peg Perega GT3… já mám 182cm a rukojeť nemám ani na tu nejvyší možnost, tudíž pro vysoký rodiče parádní… Přítel má 195cm a v poho jezdí ![]()
Já mám 180 cm a kočárek máme Jané Slalom, dědeček má 199 cm a taky si nestěžuje na výšku rukojeti - nehrbíme se a ani necupitáme ![]()
ahojky, já mám 162 cm, rukojeť je nastavitelná, že musím dát ruky hodně nahoru, když jí dám nejvýš, máme Patron Fenix F4, který je teď mimochodem levnější o 5000 než loni - výprodej loňské kolekce, je super.
Mutsy ![]()
Jak tu nekdo psal o Jane Slalom, tak to nechapu, mne by desne malej a to merim jen 173 cm ![]()
ahoj,
mám 175 cm a máme Jane Slalom a pohoda (a fakt mi není malej
)
Ale chce to vyzkoušet.
Phil&Teds je hezký kočárek a pokud máte nebo plánujete dětičky brzy po sobě tak se to hodí, pokud nevadí že nemá korbičku, ale jen vložnou tašku (mě osobně by to asi vadilo).
Přeji dobrý výběr.
Ahoj Fishíku ![]()
Mám 173 a vždycky jsem si myslela, že jsem malá. Takže ono s tou výškou je to relativní ![]()
P.S.: Vidíš můj metřík? Kupujeme Phila ![]()
Zdravím, neměl by někdo zkušenost s kočárkem pro vysoké rodiče. Mám pocit, že si u všech hrbím záda a musím „cupitat“, abyh nekopala do kočárku. Líbí se mi zatím Phil and teds, ale znám ho jen z internetu, nevím jak je vysoký
Děkuji