Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, vím že je plno diskuzí o kočárku mutsy, ale potřebuji se zeptat na jednu konkrétní věc, zatím sem nic nenašla.
Kočárek si přeji již dlouho, ale teď, když se mi má miminko narodit v září, nevím zda-li se mi do té korbičky od narození vejde, zhruba od října i s fusakem? Prosím, poraďte, děkuji.
Mám mutsíka, syn je zářijový, zatím se tam vejde. Doufám, že vydržíme alespoň přes mrazy do těch 6ti měsíců. Snad už tak růst nebude.
Mala je v zari, jezdily jsme bez problemu i s fusakem az snad do dubna a vesla by se tam i pozdeji, ale uz chtela cucet ven a v 7M sedela, tak sla do sportaku. Neni to zadny prcek ani obr, podle tabulek je naprosto prumerne dite ve vaze i vysce, prumernejsi snad ani neni ![]()
Ahoj,
malá je taky v září, do sporťáku se stěhovala v dubnu, takže pohoda. Ale narodila se 2,75 kg a 47 cm a ani pak nijak rychle nerostla, pokud čekáte, že bude děcko větší, trochu bych se asi bála.
Tak my se bohužel museli s hlubokou korbičkou rozloučit hned po Novém roce. Malá tou dobou objevila, že je bezva se přitáhnout za okraj a zkoušet si sednout, ale hlavně už se v ní vztekala, že se nemůže protáhnout, zejména pokud jsem jí dala čepici s bambulí.
Jenže naše Jája je dost čahoun.
Moc děkuji, no jsem zatím na začátku, takže nevím
Dcerka měla 2780 g, 48 cm, ale byla nedonošená, tak se trochu bojím ![]()
Sněhurko a Nelinko, já do Mutsy korbičky určitě půjdu, ikdyž taky budeme zářiový. První dcerka byla týden přenášená a měla 3kg a 48cm. V roce měřila 73cm. Měli jsme jinou korbičku, ale rozměrově stejnou jako Mutsy. Sloužila nám v pohodě rok. Dvojčata se narodila v 38tt a byla krapet menší, korbičky nám vydržely přes rok. Takže to teď risknu. Buď vydrží a nebo ne. Je to můj vysněný kočárek, tak ho uritě chci.