Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Libi se mi tento kocarek jako cela sestava 3kombinace.Nemate nekdo s timto kocarkem zkusenosti?
pokud se memýlím, XPram je korbička ke kočárkům Xlander, ne? takže vlastně nevím, o jaký typ jde, což je zrovna u xlanderů celkem důležité, každý je hodně jiný…
lukasek píše:
Libi se mi tento kocarek jako cela sestava 3kombinace.Nemate nekdo s timto kocarkem zkusenosti? [/citaceAHOJDA KOČÁREK JE SUPER- JÁ MÁM X-LANDRA XA PŘEDNÍ OTOČNÁ KOLEČKA ALE JE FAKT SUPER NA OVLÁDÁNÍ A JEŽDĚNÍ. MĚ VYHOVUJE…JEN CO BYCH TROCHU VYTKLA JE ŽE NEJDE PŘECVAKNOUT MADLO A ŽE KORBIČKA JE HODNĚ MALÁ MÁŠ TO TAK JEDNU ZIMU NA LEŽENÍ TAKŽE POKUD SE NARODÍ MIMI VE VHODNOU ROČNÍ DOBU A DALŠÍ ZIMU UŽ BUDE MOCT SEDĚT TAK JE TO FAJN… ALE JINAK SEM S KOČÁREM SPOKOJENÁ..
Nataša píše:
pokud se memýlím, XPram je korbička ke kočárkům Xlander, ne? takže vlastně nevím, o jaký typ jde, což je zrovna u xlanderů celkem důležité, každý je hodně jiný…
JOJO X-PRAM JE KORBIČKA…TAKŽE POKUD SE PTÁ NA KORBIČKU…TAK TAK FAJN ALE VADA JE ŽE JSOU DOST MALÉ JSOU TO TY NEJMENŠÍ JEN 80 CM. TAKŽE NA DVĚ ZIMI NA LEŽENÍ NEPRAKTICKÉ VYUŽIJE SE JEN NA JEDNU ZIMU A PAK DÍTKO MUSÍ UŽ SEDĚT. PODLE TOHO JAK JE VELKÉ…ALE NA ROCE UŽ MÁ KAŽDÉ KOLEM TĚCH 80 CM…TAKŽE PAK JE TO MALÉ S FUSAKEM ATD. JÁ MÁM XA A JSEM SPOKOJENÁ S MOŽNOSTMI KOČÁRU KROM MADLA KTERÉ NENÍ PŘEHAZOVACÍ
Taky mám XA a spokojenost, korba je malá, to je snad teď nějaká móda, hodně kočárů má tu korbu malinkou.
Ale na druhou stranu, až prcek povyroste, nebude chtít ležet na zádech a koukat max na stromy, potřebuje rozhled. Nedovedu si představit mít v korbě mimi i druhou zimu, tzn. je mu víc než rok, to už chtěj nejenom koukat ale i běhat vedle kočáru…
Naše malá je v korbě zatím akorát, i oblečená a s fusakem, ještě tak 2 měsíce tam bude, pak už jí bude malá. Ale je takovej tabulkovej průměr, jsou mimina v jejím věku i o 10-15 cm delší a těm už by korba byla malá…
S kolekcí 2010 těžko někdo bude mít zkušenosti, když je sotva chvilku na trhu, ale bude to stejný, jako kolekce starší… ![]()
lukasek píše:
Libi se mi tento kocarek jako cela sestava 3kombinace.Nemate nekdo s timto kocarkem zkusenosti?
diky za informaci.ja se spatne podivala na nazev kocarku,je to x-lander xa 2010-sportak+korbicka.uz jsem ho vcera videla,ta korbicka je fakt mala,ale kdyz se mi mimco ma narodit brezen-duben,tak to je akorat,na zimu uz bych dala sportak.jinak ze vzhledu a barev jsem nadcena.
Mas pravdu, je krasnej, uplne lituju, ze uz jeden mam (ale 2009 byla taky pekna kolekce, mam modrej, to ty predtim se mi nelibily vubec, treba ty oranzovy …)
Krasnej je ted ve 2010 nanoznik na sportaku.
Tak preju at si vyberes barvicku podle svyho gusta a krasne si ho uzivas. Jezdi se s nim fakt pekne.