Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, já mám Dorjan danny sport jsem moc spokojená.Prestige je jen trochu inovovaný, ale bude to asi to samé.
díky za zprávičku, prosímtě a nemá moc malou korbičku ? dá se sporťák polohovat do lehu ? manželovi se zdál takový trochu vratký - ouzký, jakou máš zkušenost, jak se ti s ním jezdí, třeba teď v zimě ?
Dobrý den, chci se zeptat na vaše zkušenosti s kočárkem dorjan, Jste s ním spokojená? a jak se s ním jezdilo v zimě?Děkuji Galbavá
sinaii píše:
Ahoj, já mám Dorjan danny sport jsem moc spokojená.Prestige je jen trochu inovovaný, ale bude to asi to samé.
ahojky , chtěla bych se zeptat jak máš dlouho ten kočárek ? a máš tenhle typ ? ![]()
Terrad píše:
Taky hledám všechny informace. Tady posílám nějaký odkaz.https://www.emimino.cz/…-2010-37492/
heh na to jsem už koukala a nebyla jsem nadšená
,kočárek se mi moc zamlouvá a navíc že tady v Praze je i kamenná prodejna ![]()
Zkouším oživit diskusi, máte někdo nějaké nové zkušenosti s tímto kočárkem?? Docela se mi líbí a velikostí korbičky…
@Lenka001 je parádní
my teda vyzkoušíme až za pár dní, ale paní co mi ho prodávala nám vše ukazovala a fakt ho chválila. Korbička je velká, nikde jsem neviděla podobný kočárek s tak velkou korbičkou. Četla jsem jen pozitiva ![]()
To ráda slyším
zatím máme ještě čas ale už sem tam pokukuju, měla jsem ho vybraný už pro první, ale nakonec přišla jiná výhodná nabídka a nedopadlo to ![]()
Mám a jsem spokojená, už rok drandíme ve sporťáku a nemám žádné výtky, myslím si že cena odpovídá kvalitě ![]()
Mám Dorjan Danny Sport Prestige 2011. Měl k sobě hodně příslušenství a jako hluboký naprosto super. Prostorný, lehce ovladatelný, velký košík. Sporťák mi nijak zvlášť nevadil a ani nenadchnul. Přes zimu byl super, dá se prodloužit lůžko, tak na dítě netáhne. Dá se nasadit oběma směry. Směr od sebe nemám odzkoušený, vozila jsem ho k sobě a pak jsme přešli na jiný kočár. Vady - hůř se odbržďuje, hůř se leze do košíku, pláštěnka nejde na ležící sporťák.
EDIT: Po 14 měsících ježdění žádná vada, jen jsem 2× píchla, ale to není vada kočáru.
Příspěvek upraven 05.09.13 v 21:08
@Lenka001 píše:
Zkouším oživit diskusi, máte někdo nějaké nové zkušenosti s tímto kočárkem?? Docela se mi líbí a velikostí korbičky…
Jsem spokojená, ale je to prostě polák. Už to chtělo pár oprav, ale myslím, že mezi poláky je standard ![]()
Také máme, model r.2012 s motýlkama
používáme 7 měsíců - hluboký, sporťák i autosedačku jsem spokojená. Jen jediná výtka. U hlubokého se špatné leze do košíku pod kočárkem, ale jinak je prostorný a fakt hodně uveze. Ani žádná závada se nevyskytla. Takže za mě určitě ano ![]()
holky, nemáte někdo zkušenost s kočárkem dorjan danny sport prestige??? Moc se mi tento kočátrek líbí - černý se zelenýma kolečkama, ale nenašla jsem na něj žádnou recenzi. Viděla jsem ho i v obchodě na živo, opravdu moc krásný, prý se jim ještě žádný nevrátil s reklamací, ale přeci jenom bych ráda názor někoho, kdo ho má…