Dorjan Danny Sport Prestige

karlik
15.1.10 18:37

dorjan danny sport prestige

holky, nemáte někdo zkušenost s kočárkem dorjan danny sport prestige??? Moc se mi tento kočátrek líbí - černý se zelenýma kolečkama, ale nenašla jsem na něj žádnou recenzi. Viděla jsem ho i v obchodě na živo, opravdu moc krásný, prý se jim ještě žádný nevrátil s reklamací, ale přeci jenom bych ráda názor někoho, kdo ho má…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3407
15.1.10 19:11

Ahoj, já mám Dorjan danny sport jsem moc spokojená.Prestige je jen trochu inovovaný, ale bude to asi to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karlik
17.1.10 16:14

dorjan danny sport prestige

díky za zprávičku, prosímtě a nemá moc malou korbičku ? dá se sporťák polohovat do lehu ? manželovi se zdál takový trochu vratký - ouzký, jakou máš zkušenost, jak se ti s ním jezdí, třeba teď v zimě ?

• Citovat
  • Upravit
25.9.10 16:06

Zkušenosti s dorjan

Dobrý den, chci se zeptat na vaše zkušenosti s kočárkem dorjan, Jste s ním spokojená? a jak se s ním jezdilo v zimě?Děkuji Galbavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
25.9.10 18:20
sinaii píše:
Ahoj, já mám Dorjan danny sport jsem moc spokojená.Prestige je jen trochu inovovaný, ale bude to asi to samé.

ahojky , chtěla bych se zeptat jak máš dlouho ten kočárek ? a máš tenhle typ ? :-)

• Citovat
  • Upravit
14535
25.9.10 18:25

Taky hledám všechny informace. Tady posílám nějaký odkaz.

https://www.emimino.cz/…-2010-37492/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
25.9.10 18:31
Terrad píše:
Taky hledám všechny informace. Tady posílám nějaký odkaz.https://www.emimino.cz/…-2010-37492/

heh na to jsem už koukala a nebyla jsem nadšená :-( ,kočárek se mi moc zamlouvá a navíc že tady v Praze je i kamenná prodejna :palec:

• Citovat
  • Upravit
660
5.9.13 17:24

Zkouším oživit diskusi, máte někdo nějaké nové zkušenosti s tímto kočárkem?? Docela se mi líbí a velikostí korbičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3485
5.9.13 17:39

@Lenka001 je parádní :palec: my teda vyzkoušíme až za pár dní, ale paní co mi ho prodávala nám vše ukazovala a fakt ho chválila. Korbička je velká, nikde jsem neviděla podobný kočárek s tak velkou korbičkou. Četla jsem jen pozitiva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
5.9.13 17:59

To ráda slyším ;-) zatím máme ještě čas ale už sem tam pokukuju, měla jsem ho vybraný už pro první, ale nakonec přišla jiná výhodná nabídka a nedopadlo to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
5.9.13 19:15

Mám a jsem spokojená, už rok drandíme ve sporťáku a nemám žádné výtky, myslím si že cena odpovídá kvalitě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
5.9.13 19:20

Mám Dorjan Danny Sport Prestige 2011. Měl k sobě hodně příslušenství a jako hluboký naprosto super. Prostorný, lehce ovladatelný, velký košík. Sporťák mi nijak zvlášť nevadil a ani nenadchnul. Přes zimu byl super, dá se prodloužit lůžko, tak na dítě netáhne. Dá se nasadit oběma směry. Směr od sebe nemám odzkoušený, vozila jsem ho k sobě a pak jsme přešli na jiný kočár. Vady - hůř se odbržďuje, hůř se leze do košíku, pláštěnka nejde na ležící sporťák.
EDIT: Po 14 měsících ježdění žádná vada, jen jsem 2× píchla, ale to není vada kočáru.

Příspěvek upraven 05.09.13 v 21:08

• Citovat
  • Upravit
25187
5.9.13 21:05
@Lenka001 píše:
Zkouším oživit diskusi, máte někdo nějaké nové zkušenosti s tímto kočárkem?? Docela se mi líbí a velikostí korbičky…

Jsem spokojená, ale je to prostě polák. Už to chtělo pár oprav, ale myslím, že mezi poláky je standard :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evaa1974
6.9.13 01:55

Také máme, model r.2012 s motýlkama :mrgreen: používáme 7 měsíců - hluboký, sporťák i autosedačku jsem spokojená. Jen jediná výtka. U hlubokého se špatné leze do košíku pod kočárkem, ale jinak je prostorný a fakt hodně uveze. Ani žádná závada se nevyskytla. Takže za mě určitě ano :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4