Kočárek Maxim

977
30.12.09 16:23

Kočárek Maxim

Můžete mi prosím říct názor, nebo zkušenost, s kočárkem Maxim od firmy VaV? Kamarádka se ptá, ale já o něm nic nevím…třeba někdo má zkušenost. Děkuji :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
977
30.12.09 21:29

Ještě odkaz, abyste věděli, o který kočárek se jedná: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
31.12.09 16:26

Osobní zkušenost nemám, vypadá jako desítky dalších jiných moderních kočárků. Jen at se kamarádka zaměří na váhu kočárku a jeho celkové rozměry ( aby se vešel do výtahu a při složení do auta apod.). Jinak je hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JEZEVEC
3.4.10 10:12

kočr na hovno

AHOJKY JÁ TAKOVÝ KOČÁREK MÁM A UŽ BYCH SI HO NIKDY NEKOUPILA. :-( NEUSTÁLE HO CHODÍM REKLAMOVAT TED TO BUDE ROK CO HO MÁM A UŽ SME MELI SPOUSTU VAD- MÁM ČTYŘKOLKU A OD ZAČÁTKU SE MĚ LEVÝ KOLEČKO TOČILO V LUFTU A NEJELO PO ZEMI TAKŽE KOČÁREK JEL NEUSTÁLE DO PRAVA,BRZDA NEŠLA VUBEC ODBRZDIT JEN RUKOU A TO ČLOVĚK VŽDYCKY MUSEL POŘÁDNĚ ZABRAT JINAK MĚL SMŮLU,PAK MĚ PRASKLA CELÁ KONSTRUKCE A PŘIDALY SE I BĚHEM MĚSÍCE TOTÁLNĚ ZREZIVĚLY KOLEČKA.TED UŽ MÁME DANÝ SPORTÁK A VADY OPĚT PŘIBÝVAJÍ,MÁME CELOU BOUDU A SEDÁK NAKŘIVO TAKŽE NÁM TAM VUBEC NEDRŽÍ NÁNOŽNÍK A PŘED TÝDNEM SE MĚ JESTĚ VYRVALY BEZPEČNOSTNÍ PÁSY CO DRŽÍ MIMINKO TAKŽE PŮJDEM OPĚT REKLAMOVAT.KOČÁREK SEM KUPOVALA V RŮŽOVÝM PANTEROVY V BRNĚ NA KŘENOVÉ ULICI A SAMOZŘEJMĚ BYLI DOST NEPŘÍJEMNÍ :-( UPOUTÁNÍ MIMINKA BEZPEČNOSTNÍMI PÁSY JE JEN PRO SILNÉ NERVY,TENHLE KOČÁREK BYCH NEPŘÁLA ANI SVÝMU NEJVĚTŠÍMU NEPŘÍTELI :-(

• Citovat
  • Upravit
alkapv
19.4.10 16:06

hruza

tENTO KOČÁREK MÁM Z VAV VE ZLÍNĚ OD ZÁŘÍ 2009 ALE PROBLÉMY S REKLAMACÍ NEBEROU KONCE PODLE PRODEJCE TO ŽE MÁ MIMINKO ODEDNE PŘIVEZENÍ KOČÁRKU DOMŮ HLAAVIČKU O 8CM NÍŽE NEŽ NOHY NENÍ DŮVOD K TREKLAMACI!!!! NO UŽ BYCH SI TAM NIKDY NIC NEKOUPILA. KAMARÁDKA HO MÁ OD JINUD A SICE O 1000KČ DRAŽŠÍ ALE V PERFEKTNÍM STAVU. PS.: REKLAMOVALI JSME KOČÁREK HNED TEN DEN CO SE DOVEZL DOMŮ A BYLA NÁM VYMĚNĚNA KORBIČKA ALE PODVOZEK DÍKY KTERÉMU TA VADE JE NÁM NECHALI. TAKŽE JEŠTĚ KE VŠEMU MÁME BARVU KTEROU JSME NECHTĚLI. TAKŽE DÁVEJTE VELKÝ POZOR POKUD V TÉTÉ PRODEJNĚ NECO KUPUJETE

• Citovat
  • Upravit
977
19.4.10 19:47

Holky díky, nakonec zvítězil jiný :-) Díky moc za vaše zkušenosti a Alka - jestli máš tuhle opravdu špatnou zkušenost, napiš ji i na zlínský web www.rodinavezline.cz do zkušeností s dětskými obchody - zatím si všichni prodejnu chválili, tak nevím :nevim: Každopádně díky, budu si dávat pozor (jsem ze Zlína)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí