Rada s kočárkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Matyas2
29.12.09 09:26

jaký kočárek - prosím

Ahoj všichni na eMimino.cz, čekáme první mimčo a potřeboval bych trochu poradit s kočárkem, ale to tady asi každý :) Už mám trochu jasno v provedení ale nevím si rady s nakombinováním jednotlivých dílů. Určitě vím že chceme 4kolku - bydlíme v terénu, hlubší korbičku nastavitelnou jak na nožičky tak na hlavičku,pokud bude s možností otočení směru jízdy, bude to super, gumová velká kolečka - přední můžou být otáčecí aretovací - není podmínkou, nastavitelnou rukojeť na výšku, chtěl bych nakombivoat s autosedačkou která musí mít dokovací stanici umístěnou v autě - prostě jednoduše vycvaknout z kočárku a nacvaknout do auta - bydlíme mimo město a bude se hodně cestovat.
prosím o tip popřípadě kdybych na něco zapomněl a bylo to důležité, budu moc rád za připomínky, děkuji Vám moc za Váš čas a za Vaše rady. Matyas2 :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
29.12.09 11:13

Co myslíš korbičkou nastavitelnou na nožičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
29.12.09 11:41

No tak já jsem jednoznačně pro Peg Perego GT3,je to sice trojkolka, taky jsem chtěla čtyřkolku, ale kočár je super, skvěle se s ním manévruje jak v měkčím tak na tvrdém

• Citovat
  • Upravit
Matyas2
29.12.09 12:56

myšleno nastavitelnou na záda popřípadě při otočení korbičky nastavení zádíček na druhé straně, omlouvám se. díky moc

• Citovat
  • Upravit
22315
29.12.09 13:34

Matyasi.

Neni to lehky vyber.
Takze ctyrkolka pro vas idealni by byla Teutonia Mistral. Kombinace korbicka, sportovni sedacka autosedacka(Teutonie, Maxi-cosi, Romer)- tyto maji vsechny zakladny do auta na isofix, nebo maxi-cosi nabizi i zakladnu na pasy

Kocarek je klasicka ctyrkolka s prehazovaci rukojeti. Maloktere korbicky nabizeji otaceni a navic proc- dite lezi proti smeru a krasne na nej vidite
Nevyhoda kocarku- pevna kola, pozor jsou bezdusova, ale odpruzene- podle mne lepsi jak nafukovaci- mame Jane a uz jsem 4× pichla :-D
Kocarek navic nabizi rucni brzdu za priplatek- na zadni kola
 http://www.babystyle.cz/…ia-mistral-p

Pak je tady Teutonia fashion na tytez strankach.

Nedelam reklamu, sama tenhle kocar nemam- mam Jane, ale to je trikolka, jinak krom zakladny na autosedacku splnuje vse…ovsem trikolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Matyas2
29.12.09 13:52

já zatím všem moc děkuji :wink:

• Citovat
  • Upravit
10482
29.12.09 18:57

korbičkou je myšlena úprava na hluboký kočár? nebo sportovní korbička? autosedačka má bý přímo s isofixovou základnou, nebo stačí základna na pásy?

možností je určitě víc, na 100 % to určitě nikde nebude, ale takové tipy k prozkoumání.. napadá mě:
Inglesina magnum nebo inglesina sofia + sportovní sedačka Super.
kola jsou neotočná nafukovací. podvozek houpe. sedačka inglesina má základnu poutající se pásem do auta, sedačka se nacvakne.
magnum je vše v jednom, tudíž sporťák jde v obou směrech. korbička je menší než sofia, ale když dítě povyroste, předěláse na sporťák, jde do lehu.
sofia je hlubočák, korbička má naklápěcí dno. sportovní úprava jde v obou směrech, na stejný podvozek. je to novinka letošní kolekce.

úplně stejnou kombinaci lze pořídit od peg perega, sedačka se základnou, houpací podvozek classico, sportovní nástavba (primo giro), korba culla (větší)nebo young.

teutonii už zmiňovala kat-ka. sedačku na to lze nasadit romer, s patřičnými adaptéry, nebo myslím i maxi cosi. obě mají základny do isofixu. (maxi cosi cabriofix + easyfix, maxi cosi pebble+ family fix; roemer babysafe isofix).

mutsy UR. má ale malou korbičku, nicméně, kompatibilita s maxi cosi, sporťák otočný, téměř do lehu, ale ne 180 °, podvozek má otočnou a aretovací zadní nápravu = super ovladatelnost. kola velká nafukovací.

maxi cosi mura 4. otočné sezení, 2 zadní veliká nafukovací kola, přední menší aretovací (úppřád ale dost velká). otočné sezení, měkké polstrování. do lehu. kompatibilita s maxi cosi. je těžší, a nemá příliš dobře provedenou boudu u sporťáku, ačkoliv několik kamarádek ho má a nevadí jim to, takže je to asi o zvyku.. má korbičku, která je na kombinovaný dost velká, nemá naklápěcí to dno.

určitě mě ještě něco napadne, tohle jen v rychlosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Matyas2
30.12.09 09:42

všechno postupně pročítám, není lehké nakombinovat vše dle předsavy :) díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat