Quinny Senzz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10482
28.12.09 15:35

Quinny Senzz

Ahoj,
kočárek si sice nevybírám (zatím :mrgreen: ) ale už se nějakou dobu prodává novinka od Quinny, mojí oblíbené značky, a to Quinny Senzz.

máte už někdo tento kočárek doma?

zajímají mě jakékoliv postřehy ze skutečného používání.

http://www.malvik.cz/…al/99293.jpg
díky. Nat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Peťa 14
4.1.10 15:54

Kočárek

Já ho viděla zatím na živo a dala do něj malého.Je zajímavý,takový kosmo,ale dítě tam děsně klouže a to polohování nožiček je taky nic moc.Boudička se nedá nijak posunout.Je pořád jen v té stejné poloze,takže,jako by tam skoro vůbec nebyla .Nechrání od slunce ani od větru.Je tam dobré to polohování zad a super jezdí.Moc dobře se řídí.Je širší než quinny zapp.Chtěla jsem si ho taky koupit,ale vyhrál to nakonec jiný. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Freezz
5.1.10 19:06

Quinny Senzz se ještě nikde neprodává. Co vím, tak první kousky by měly dorazit někdy v únoru. Naživo je k vidění v Babyparku. K té stříšce půjdou dokoupit samostatně takové bočnice (něco jako má Buzz ochrany proti větru) a tím se dítko více „zakryje“. Jo a navíc prý na Senzz půjde i korbička.

• Citovat
  • Upravit
7834
5.1.10 19:53

Popravdě, vidím to jen tada na obrázku, nic o něm nevím, ale vůbec nechápu, k čemu to má sloužit??? Kde jsou výhody a priority tohodle vozítka? 8-o Nedokážu na tom rozpoznat nic praktického, co by mě mělo přesvědčit, že právě tohle. Ani design mě neuchvátil :think:
Quinny mám jinak ráda, sama mám Speedy a nedám na něj dopustit, líbí se mi i Zapp (ale už máme delší dobu Maclaren), ale tohle mi přijde jako zbytečnost.
Ráda se nechám přesvědčit o opaku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
16.1.11 22:27

quinny senzz

Ahojky mamče :-)
já jsem si senzz koupila a jsem nad míru spokojená. Je naprosto lehoučký, krásně se řídí a ještě líp jezdí, je hrozně prostorný pro dítko, vleze se krásně i s fusakem a pořád má dost prostoru. Naše Deniska má 18 měsíců a úplně v pohodě se v něm aji vyspala. Musela jsem dokoupit bočnice proti větru, aby byla chráněná a ještě chci dokoupit ten nánožník-fusak a budeme úplně spokojeni :-) Jediné co mohli ještě výrobci domyslet je polohování nožiček, ale i tak se to dá.
Takže můj ná :-) zor je ten, že golfky jsem nikdy moc nemusela a nemusím, ale tenhle je opravdu super! Nedám na něj dopustit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.8.13 21:12

Aké bočnice na quinny senzz, kde sa dajú kúpiť? Ďakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí