Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, máte některá zkušenost z kočárkem Riko primo nebo nano? nebo jenom se značkou Riko? Díky moc za dotazy
Tak to jsem rada, ze ma někdo na něj pozitivní názor. Nám se totiž moc líbí. Jenom musím ještě zjistit kde ho můžu omrknou i naživo ![]()
@Šmoulina_x promiň nebyla jsem tu…
my ho máme z Polska… je fakt perfektní, nemůžu si vůbec stěžovat a to ho hodně zatěžujeme ![]()
@Newmummy dobry den, muzu se zeptat jaky typ kocarku mate a na kolik vas v polsku vysel? Diky
Prosím prosím, má někdo zkušenosti s kočárkem riko nano? Jaký je podvozek, kola? Lehký na ovládání nebooo..děkuji
Prosím prosím, má někdo zkušenosti s kočárkem riko nano? Jaký je podvozek, kola? Lehký na ovládání nebooo..děkuji
Já bych chtěla riko alpina fx
už jsem ho viděla i naživo a vypadá dost prostorně
![]()
Riko nano novinka 2014 úplně super.Riko alpina je o dost nižší
Měla jsem vybraný jiný ale nakonec jsem koupila RIKO PRIMO tmavě modrý, vypadá moc hezky, je prostorný a má dobré odpružení. Uvidíme jak se s ním bude jezdit ![]()
Ahoj holky, líbí se mi kočárek Riko Nano, ale bojím se jaké budou jeho jízdní vlastnosti. Potřebujeme dobře odpružený kočárek, který něco vydrží a přitom se s ním bude lehce jezdit. Máte někdo zkušenosti?
Ahoj holky, chci se zeptat má někdo Riko Alpina FX kočárek, napiš te mi prosím jak jste či nejste spokojeni. Děkuji