Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminy, po novém roce chceme kupovat nový kočárek vím jistě, že bude za potřebí stupátko ke kočárku malému budou teprve 2 roky. Mám vyhlídnuté kočárky od značky CAMARELO líbí se mi jak GRANADA, MALAGA i DAKOTA, ale potřebovala bych radu, zda máte někdo vyzkoušené jaké stupátko k těmto typům pasuje. Moc děkuji za rady. ![]()
Máte zkušenost s Camarelo Colorado?
Přidejte zkušenost s Camarelo ColoradoMám Camarelo, sice jiná typ a tohle stupátko . A spokojenost ![]()
Moc děkuji za info. Kočárek právě budu vybírat takový, aby k tomu šlo stupátko. A mohla bych poprosit třeba o fotku, abych viděla ten podvozek jak to pasuje? ![]()
@Beatusinka myslim, že je to hodně variabilní, koukni na stránky výrobce a maj tam i video, jak se to přidělává. A co tak chodíme po venku, tak jsem to viděla na různých typech kočárků.
Fotku jsem lepší nenašla a teď se mi do kočárkárny nechce ![]()
Moc děkuji fotečkou jsi mi pomohla a jen se ještě zeptám jaký typ camarela to je?
@Beatusinka klidne se ptej
je to Camarelo Excluzive. Ale rekla bych, ze ty podvozky budounvsechny stejny.
Já si myslím, že jsou ty podvozky stejné, ale opravdu děkuji. Teď mezi svátky to už asi řešit nebudu, ale hned po novém roce naběhnu do obchodu a okouknu to ![]()
@Beatusinka ahoj, ráda bych se zeptala, jaké stupátko jsi tedy zakoupila, prosím? zrovna to taky řeším, máme taky Camarelo kočárek. zatím mi jen v jednom obchodě doporučili toto: http://www.bambino-kocarky.cz/…carek-corado
díky
Ahoj, tak přesně tohle stupátko mi taky doporučili a krásně na kočárku sedí. A dokonce jsem ho objednávala na těch stránkách.
Ahoj, může se prosím zeptat - také uvažuji o koupi tohoto stupátka. Lze stupátko nějak zvednout, v případě, kdy na něm dítě nestojí? Do výtahu se totiž vejde jen tak-tak, takže se stupátkem (pokud by nešlo zvednout) by se kočárek asi nevešel…
Stupátko jde krásně zvednout a tím pádem se vejde kočárek do výtahu, už to mám ozkoušené.
muze mi nejaka z maminek s camarelem a stupatkem poslat foto starsiho jak tam stoji? Mam q12 a neverim, ze se tam bude mit kam postavit
moc prosim