Stupátko ke kočárku Camarelo

74
17.12.13 21:05

stupátko ke kočárku CAMARELO

Ahoj maminy, po novém roce chceme kupovat nový kočárek vím jistě, že bude za potřebí stupátko ke kočárku malému budou teprve 2 roky. Mám vyhlídnuté kočárky od značky CAMARELO líbí se mi jak GRANADA, MALAGA i DAKOTA, ale potřebovala bych radu, zda máte někdo vyzkoušené jaké stupátko k těmto typům pasuje. Moc děkuji za rady. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Camarelo Colorado?

Přidejte zkušenost s Camarelo Colorado
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8042
17.12.13 21:13

Mám Camarelo, sice jiná typ a tohle stupátko . A spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.12.13 21:18

Moc děkuji za info. Kočárek právě budu vybírat takový, aby k tomu šlo stupátko. A mohla bych poprosit třeba o fotku, abych viděla ten podvozek jak to pasuje? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
18.12.13 20:59

@Beatusinka myslim, že je to hodně variabilní, koukni na stránky výrobce a maj tam i video, jak se to přidělává. A co tak chodíme po venku, tak jsem to viděla na různých typech kočárků.
Fotku jsem lepší nenašla a teď se mi do kočárkárny nechce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
19.12.13 07:01

Moc děkuji fotečkou jsi mi pomohla a jen se ještě zeptám jaký typ camarela to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
19.12.13 09:00

@Beatusinka klidne se ptej :) je to Camarelo Excluzive. Ale rekla bych, ze ty podvozky budounvsechny stejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
19.12.13 09:51

Já si myslím, že jsou ty podvozky stejné, ale opravdu děkuji. Teď mezi svátky to už asi řešit nebudu, ale hned po novém roce naběhnu do obchodu a okouknu to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
28.4.14 13:45

@Beatusinka ahoj, ráda bych se zeptala, jaké stupátko jsi tedy zakoupila, prosím? zrovna to taky řeším, máme taky Camarelo kočárek. zatím mi jen v jednom obchodě doporučili toto: http://www.bambino-kocarky.cz/…carek-corado

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.4.14 14:06

Stupátko

Ahoj, tak přesně tohle stupátko mi taky doporučili a krásně na kočárku sedí. A dokonce jsem ho objednávala na těch stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
28.4.14 14:08

@Beatusinka fakt? tak to je super. diky moc;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.4.14 14:43

Stupátko

Vůbec nemáte zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
28.4.14 17:55

Ahoj, může se prosím zeptat - také uvažuji o koupi tohoto stupátka. Lze stupátko nějak zvednout, v případě, kdy na něm dítě nestojí? Do výtahu se totiž vejde jen tak-tak, takže se stupátkem (pokud by nešlo zvednout) by se kočárek asi nevešel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.4.14 18:27

Stupátko

Stupátko jde krásně zvednout a tím pádem se vejde kočárek do výtahu, už to mám ozkoušené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
28.4.14 18:44

Moc děkuji za odpověď - to se mi ulevilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.10.15 22:21

foto,prosim

:roll: muze mi nejaka z maminek s camarelem a stupatkem poslat foto starsiho jak tam stoji? Mam q12 a neverim, ze se tam bude mit kam postavit :think: moc prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí