Kočárek Tako Dalga - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
81
6.12.13 21:16

Kočárek Tako Dalga

Ahoj, má nějaká zkušenost s novinkou na trhu kočárek Tako Dalga?
 http://www.kocarky-tako.cz/…it-1019.html

Bohužel jak je to novinka, tak nikde v okolí, co vím, ho nemají vystavený a teď nevím jestli si ho koupit, když jsem ho viděla jen na fotce a na videu obchodu.

Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66800
6.12.13 21:47
@Chechia píše:
Ahoj, má nějaká zkušenost s novinkou na trhu kočárek Tako Dalga?
 http://www.kocarky-tako.cz/…it-1019.html

Bohužel jak je to novinka, tak nikde v okolí, co vím, ho nemají vystavený a teď nevím jestli si ho koupit, když jsem ho viděla jen na fotce a na videu obchodu.

Díky za info

Je to polák. Zřejmě najeli na módní vlnu velkých kol. Měla jsem jinou značku polského kočárku, už bych do toho nešla. Ale jistě se najde spousta spokojených mamin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
6.12.13 21:50

Já bych naslepo nekupovala. Taky jsem se loni zamilovala do jejich novinky Tako Alive, ale když jsem ho pak viděla naživo, tak jsem ho už nechtěla. Jinak mi přijde, že kočárek má strašně blbě vyřešenej košík. Tam se nic nevejde, nebo to bude padat ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
6.12.13 22:22

Tady s nim někdo jezdí. Jako hluboky je fajn ale se sporťákem se špatně jezdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
7.12.13 08:21
@socina píše:
Tady s nim někdo jezdí. Jako hluboky je fajn ale se sporťákem se špatně jezdí

A nevíš jestli se dá sundat ta dolní taška, aby se tam vešel větší nákup? A v jakém smyslu se špatně jezdí s tím sproťákem? Podvozek je stejný jako u hluboké korbičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
7.12.13 10:28
@blecha72 píše:
Je to polák. Zřejmě najeli na módní vlnu velkých kol. Měla jsem jinou značku polského kočárku, už bych do toho nešla. Ale jistě se najde spousta spokojených mamin.

Já jsem měla vybraný Roan Marita, ale když jsem viděla tu sportovní sedačku a kamarádka mi říkala její nevýhody, tak jsem od něj upustila. Líbila se mi inglesina, měli ji v John Nellu na objednávku udělenou s kalsickým podvozkem v 3kombinaci, ale stojí 21 tis. a to mi přijde jako výhozený peníze.
Jakou značku byste tedy dopuručila, když ne polskou, s klasickým podvozkem v 2 kombinaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí