Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat, v jaké poloze jsou přesně kolečka odaretovaná a naopak zaaretovaná, protože mám pocit, že si dělají, co chtějí, ať je dám do jakékoliv polohy. Když je zatočím co nejvíc to jde doprava, tak chvilku fungují, jak mají, ale za moment už se kolečko zase samo zaaretuje… Tohle mi dělá pravé kolečko.. Kočárek jsem koupila použitý, původní majitelka se o problému nezmínila a i když jsem se jí na to později ptala, tak tvrdila, že s tím problém neměla (těžko říct, jestli je to pravda). Behem párminutové jízdy s kočárkem se mi kolečko samo zaaretovalo snad desetkrát, ne-li víckrát… Vím, že Bria občas s tímto problém mají, máte nějaký tip, co na to? Kromě pořádného promazání? Jde to nějak opravit? Nebo mám prostě už smůlu?
Moc děkuji za vaše rady…
Máte zkušenost s Brio Go?
Přidejte zkušenost s Brio Go@Eneer
Muže byt málo promazáne…zkuste nastříkat WD olejem…me se seklo asi 4×.
@adelina3 Už jsme to právě promazávali a až teď poprvé vyjeli, tak nevím, jestli to pomůže, ale určitě ještě vyzkoušíme… předchozí majitelka asi mazala o 106, protože když s tím točím, tak mám vždy černé ruce… říkala jsem si, jestli třeba ty kolečka nejsou hodně zanešené, třeba by pomohlo je vyčistit… ![]()
Jinak s tou aretací - to dělám správně, že když otočím co nejvíce doprava, mělo by být kolečko odaretované?
Jinak moc děkuji za reakci…
Jojo musí to jakoby klepnout je tam i takova pacička…
Já mazala třeba jednou za měsíc všechny
![]()
@adelina3 Aha, tak nevím, jestli něco nedělám špatně… mě to právě neklepne - dotočím doprava nadoraz, když jedu, tak v poho a najednou CVAK a je zaaretováno
— jsem z toho právě otrávená, člověk dá tolik peněz za kočár a on pak ani nefunguje, jak má
a nebo to prostě dělám špatně
bych si nejradši koupila novej podvozek, ale taková možnost asi ani není ![]()
A ty klapky tam mate zespoda? Musí to byt jakoby zatím tuším…už jej nemam tak se nemůžu podívat.
Nebo zkusit napsat na oficiální servis je ve Zlíne…tam by mohly Mít i podvozky
@adelina3 Jj, zespodu, vím, jak to myslíte… moc díky, zkusím i ten servis určitě a zeptám se na ty podvozky…prosím, pod jakým názvem ten servis najdu? Zkoušela jsem hledat a nějak se mi to nedaří vyhledat… ![]()
http://www.groupfashion.cz/cz/kontakt.html
Myslím že je to tento…
No když to cvakne tak bud se musí otáčet a nebo naopak jsou zaaretovane.. to by znamenalo že je to perko v tom střežen ![]()
@adelina3 Moooc děkuji za odkaz, jste hodná, to bych asi fakt nenašla sama
— no asi tam bude nějaký problém v těch kolečkách, když to tak samo při jízdě cvaká ![]()
No tak to asi ano…me to nedělal
kočárek už není v záruce??
Ja s nim jinak byla velmi spokojena… ![]()
Já ho mám právě z druhé ruky, takže bez záruky… mě se právě taky líbí ve všch ohledech je super, ale ty kolečka…
no snad to nějak vyřešíme.. ![]()
Tak jsem mela problem s kolecky a aretaci… jednou za cas se musely promazat aby se samy nezaaretovaly ![]()
@Haninac A jak často jste museli promazávat? A zhoršovalo se to časem?
@Eneer
Ja prodávala před 14 dny ibse zárukou
kdybych věděla komu jsem ho prodala a jaky s ni budou potíže tak ho snad daruji do kojenaku ![]()
Jinak ja promazávala každý měsíc všechny 4
@Eneer
taky tak jednou za mesic - sundala jsem kolecka (jen predni) nasplichala tu tycku za kterou to tam drzi olejem ve spreji, nasadila, zacvakla, jeste zvedle kolecko roztocila, aby se to dobre promazalo.
ja myslim, ze to je casta vada techto kocarku, ze urcitej rok byl na to proste spatnej