Kočárek Roan Emma 2015

9.8.15 13:09

Kočárek Roan Emma 2015

Ahoj maminky a tatínkové, vybírám kočárek pro našeho broučka, který se má narodit nakonci září. Bohužel jsem nikde nenašla recenze na kočárek Roan Emma. Vim, že je to novinka, ale možná ho už někdo užíváte a tak Vás prosím, jestli by jste se o zkušenosti s ním nepodělili. dík moc čas výběru se mi totiž už trošičku krátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
9.8.15 13:14

Vypadá to skoro stejně jako Marita, jen to má ta retro kola a polohovací rukojeť navíc. Marita je dobrá, trochu těžší, sporťák mi u ní teda nevyhovoval, ten jsem si pořídila jiný. Jinak si myslím, že konstrukce bude asi to samý, prostě houpák.

• Citovat
  • Upravit
1231
9.8.15 13:15

Emmu neznám (dle fotek vypadá konstrukce jako Marita) ale Roan je perfektní a nezničitelný. Do města i na polní cestu..akorát těžší…jestli hodně jezdíte mhd tak to sama nezvednete a těžko se nasoukáte, je velký…vždy budete největší v busu, ale zase se tam dítě vejde pomalu až do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
9.8.15 13:16

A ještě mě napadlo…na dlouhé procházky super, ale s těžkým nákupem dole se to zpátky dost pronese, jak nezatáčí a musí se nadzvednout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.15 13:24

Dík bydlíme na baráčku, takže ten kočárek nemusím až tak zvedat. Jedině občas do toho busu, ale právě ten retro styl se mi strašně líbí. Maritu jsem ohlížela, ale přišlo mi nepraktické přendávat tu boudičku na sportovní verzi. A vzhledem k tomu, že bydlíme na větrné hůrce hodí se mi i že jde boudička prodloužit a je tam jen malinká mezera, když by foukalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
9.8.15 13:29

@bodlinka28 Právě, Roan je jediný kočárek který nevypadá jako ty dnešní „batohy“…ona se u něj ta sportovní verze ani nevyužije, dítě se tam vejde až do té doby co chodí a pak je jednodušší mít lehký golfáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
9.8.15 14:54

@bodlinka28 ja tedy nemam zkusenosti primo s roanem, ale mam velmi podobny typ kocarku, jen není tak znamy. je to taky polsky kocarek, velky korab, podobny vzhled. jen ma jina kolecka a kosik, sportovnejsi a aby se tam něco veslo (ty dratene mi prijdou neprakticke). celkove na nej nedam dopustit, je pohodlny, velky, dobře riditelny, proste bajecny. i se sportakem jsem spokojena. ano, je tezsi, ale nijak mi to nevadi. normalne jsem s nim jezdila busem i mhd po praze, vždy nekdo pomuze a pohodicka. a je tedy pravda, ze byl vždycky největší ze všech okolo :D také bylime na mrnave vesnici a nase ditko bylo rijnove, veslo se krasne do korbicky i s fusakem a tak. ted jsou klukovi skoro dva roky, kocarek uz ceka na další dito, je uplne v poradku. Jedo fyn, ctyroka.
http://www.detskyraj.cz/…fix-rukavnik
takze ti chci tento typ kocarku jen doporucit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.8.15 16:01

@bodlinka28 roan marita je nezničitelný a skvělý kočár.. bohužel né do města.. ale volit pro dítko, volím ho znovu. Emma má větší kola a pár blbinek navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.15 22:36

Ano viděla jsem ho naživo v Polsku v kůži antracitove, a měli tam i kožený v hnědé. Já jsem si nakonec objednala bílý pro mě je nádherný a jsem spokojená zatím jen vizuálně, jelikož na mimco zatím čekáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.15 13:46

Já už to mám doma byla jsem si objednat přímo v Polsku kousek od hranic v Polském Těšíně. Trvalo to cca max týden. Paní mi říkala, že to vždy přijde do max 2 týdnů. Mám to v pochromovane verzi na 14 kolech a bez vajíčka za 9500Kč. Vajíčko myslím stalo + 2200Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.15 11:28

Promiň, že mi to měření tak dlouho trvalo. šířka korbičky je 36cm, délka je 81cm, a opěradlo ve sportovní verzi má 47cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.4.16 15:16

Ahoj, mohla bych poprosit o recenzi, jak jsi s kočárkem Roan Emma v bílé barvě spokojená? Sice máme do termínu ještě hodně času, ale koukám po vhodném už teď. Zůstala bílá opravdu bílou? Předem moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.16 20:28

Dobrý den byl by tu někdo tak moc hodný a napsal mi PROSÍÍÍÍM přesné vnitřní rozměry na kočárek roan Emma 2015,nebot píšou na různých prodejnách jiné rozměry a já už nevím co je pravda a co lež??? Jednou uvádějí že má 81cm na dýlku a šířku 36,a na druhým zase že má 76 na dýlku a šířku 33 což mi příjde malé oproti verzi roan marita prestige např.? Předem moc děkuji za odpověd. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
21.1.17 06:26

Ahoj :mavam: prosím :hug: má nikdo kočárek Roan Emma 2016???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
21.1.17 23:34

Prosím chtěla bych vědet jak je kočárek vysoký k rukojeti??? ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí