Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím všechny zkušenější maminky: sice mám čtyři děti, ale poprvé budu pořizovat jednokočár a nemůžu přijít na žádný, který by splňoval moje představy. Mám následující požadavky:
Mám zkušenosti jen s kočárem Dorjan a přijde mi, že tam kvalita není nic moc, za chvíli to bylo rozhrkané a nesmírně mě štvala brzda (do které se musí kopnout a trefit se do malého místa na kole), našlo by se něco lepšího?
NEVÍM zda bude vše splňovat jsem spokojená s BRIO go ted už britax go next
Mám Gesslein F10 (s otočnými koly je F6, krom kol jsou totožné) a jsem max. spokojená. Mám ho jako sporťák s vložnou taškou - ta je opravdu hodně prostorná (víc než většina hlubokých korbiček) a je to perfektní řešení. ![]()
Ahoj ženy, potřebuju poradit pro kamarádku, snažím se jí vysvětlit, že do Xlanderu nejspíš nenacpe pětiměsíčního kluka se zimním fusakem ![]()
A tak bych chtěla poprosit o tipy, které jí nabídnout. Já měla staré Tako, takže s novinkami moc neporadím, vím jen o Gesslein a Dorjan, nějaké další tipy?…chtěla by kočárek do terénu a kombinaci.
Omlouvám se za anonym, vzhledem k tomu, že se neptám za sebe
Martina ![]()
Ahoj, ja mám concord wanderer s vložnou taškou a dcera se tam vejde ještě teď, skoro v 8 měsících.
Já měla Firkon verano long a mladý byl do roku v korbě a v pohodě se tam vyspal, takže si myslím, že pětiměsíční se tam v pohodě vejde i s fusakem ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, potřebuju poradit pro kamarádku, snažím se jí vysvětlit, že do Xlanderu nejspíš nenacpe pětiměsíčního kluka se zimním fusakem
A tak bych chtěla poprosit o tipy, které jí nabídnout. Já měla staré Tako, takže s novinkami moc neporadím, vím jen o Gesslein a Dorjan, nějaké další tipy?…chtěla by kočárek do terénu a kombinaci.Omlouvám se za anonym, vzhledem k tomu, že se neptám za sebe
Martina[/citace
ahoj co emmaljunga ta je doslova obři nebo hartan
Díky moc holky, už jí to vše sypu do mailu ![]()
Jako né že by potřebovala úplně „obří“
, jen právě vím, že co měly kámošky děti narozené konec léta/podzim, tak s korbou u xlanderu bojovaly, že tam to dítko v lednu-únoru už nedostaly s fusakem, a co si budem povídat, to ještě není konec zimy…
Můj synek měl v 5M 72cm, takže by se do xlanderu nevešel už pomálu ani bez fusaku (korba má dle parametrů na netu 74cm)…mi řekněte, kdo to vymejšlí, takhle malé kočárky… ![]()
Měla jsem Tako Mohican a malý tam byl do 8 měsíců, ale určitě by tam délkově vydržel déle, jen chtěl poznvat svět už jen tím, že se snažil z korbičky vzít roha ![]()
Velkou hlubokou korbu má camarelo - je to polský výrobek. Já v něm odvozila dítě narozené v říjnu ještě v červnu v hluboké korbě, pak jsem měla dítko lednové a vozila jsem v hlubokáči taky cirka 8 měsíců…na zimu až byla ve sportáku a dobrý.
Ted to bude srpnové dítko a vzhleem k věku prostřední jsme pořídili easywalker duo a tam teda to bude mazec - je to strašně úzké, ale snad to přes zimu dáme.