Velká korbička, otočná kola

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1150
6.8.15 08:48

Velká korbička, otočná kola, prosím poraďte kočár

Prosím všechny zkušenější maminky: sice mám čtyři děti, ale poprvé budu pořizovat jednokočár a nemůžu přijít na žádný, který by splňoval moje představy. Mám následující požadavky:

• Čtyřkolka (jsem ochotná zaexperimentovat a zkusit trojkolku, když mi odpřísáhnete, že s tím jde dobře jezdit v terénu)
  • Terénní kola (aby zvládl polňačky, lesní cesty)
  • Velmi prostorná korba s polohováním zad
  • Pokud možno jen hluboký kočárek (po prvním roce si chci koupit kvalitní sporťák, pokud se ale najde trojkombinace, která splňuje moje požadavky na hlubokou verzi i je z ní potom prostorný, terénní, snadno ovladatelný sporťák, sem s tím).

Mám zkušenosti jen s kočárem Dorjan a přijde mi, že tam kvalita není nic moc, za chvíli to bylo rozhrkané a nesmírně mě štvala brzda (do které se musí kopnout a trefit se do malého místa na kole), našlo by se něco lepšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8020
6.8.15 09:14

NEVÍM zda bude vše splňovat jsem spokojená s BRIO go ted už britax go next

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BQ
5845
6.8.15 09:40

Mám Gesslein F10 (s otočnými koly je F6, krom kol jsou totožné) a jsem max. spokojená. Mám ho jako sporťák s vložnou taškou - ta je opravdu hodně prostorná (víc než většina hlubokých korbiček) a je to perfektní řešení. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
7.8.15 08:52

Holky děkuju za tipy, budu moc vděčná i za další!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.16 10:26

Ahoj ženy, potřebuju poradit pro kamarádku, snažím se jí vysvětlit, že do Xlanderu nejspíš nenacpe pětiměsíčního kluka se zimním fusakem :D
A tak bych chtěla poprosit o tipy, které jí nabídnout. Já měla staré Tako, takže s novinkami moc neporadím, vím jen o Gesslein a Dorjan, nějaké další tipy?…chtěla by kočárek do terénu a kombinaci.

Omlouvám se za anonym, vzhledem k tomu, že se neptám za sebe
Martina :)

• Citovat
  • Upravit
53
1.8.16 10:38

Ahoj, ja mám concord wanderer s vložnou taškou a dcera se tam vejde ještě teď, skoro v 8 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.16 10:52

Díky za tip, už to předávám :)
M.

• Citovat
  • Upravit
4692
1.8.16 11:08

Já měla Firkon verano long a mladý byl do roku v korbě a v pohodě se tam vyspal, takže si myslím, že pětiměsíční se tam v pohodě vejde i s fusakem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.8.16 11:16

Naprostý souhlas, za mě F6 s vložkou taškou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
1.8.16 11:26

Hartan Racer GTS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
1.8.16 11:32
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, potřebuju poradit pro kamarádku, snažím se jí vysvětlit, že do Xlanderu nejspíš nenacpe pětiměsíčního kluka se zimním fusakem :D
A tak bych chtěla poprosit o tipy, které jí nabídnout. Já měla staré Tako, takže s novinkami moc neporadím, vím jen o Gesslein a Dorjan, nějaké další tipy?…chtěla by kočárek do terénu a kombinaci.

Omlouvám se za anonym, vzhledem k tomu, že se neptám za sebe
Martina :) [/citace

ahoj co emmaljunga ta je doslova obři nebo hartan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.16 11:42

Díky moc holky, už jí to vše sypu do mailu :)
Jako né že by potřebovala úplně „obří“ :mrgreen:, jen právě vím, že co měly kámošky děti narozené konec léta/podzim, tak s korbou u xlanderu bojovaly, že tam to dítko v lednu-únoru už nedostaly s fusakem, a co si budem povídat, to ještě není konec zimy…
Můj synek měl v 5M 72cm, takže by se do xlanderu nevešel už pomálu ani bez fusaku (korba má dle parametrů na netu 74cm)…mi řekněte, kdo to vymejšlí, takhle malé kočárky… :roll:

• Citovat
  • Upravit
608
1.8.16 11:48

Velke korby ma hartan, easywalker a baby jogger

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
1.8.16 12:05

Měla jsem Tako Mohican a malý tam byl do 8 měsíců, ale určitě by tam délkově vydržel déle, jen chtěl poznvat svět už jen tím, že se snažil z korbičky vzít roha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
1.8.16 12:44

Velkou hlubokou korbu má camarelo - je to polský výrobek. Já v něm odvozila dítě narozené v říjnu ještě v červnu v hluboké korbě, pak jsem měla dítko lednové a vozila jsem v hlubokáči taky cirka 8 měsíců…na zimu až byla ve sportáku a dobrý.
Ted to bude srpnové dítko a vzhleem k věku prostřední jsme pořídili easywalker duo a tam teda to bude mazec - je to strašně úzké, ale snad to přes zimu dáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí