Kočárek Roan Marita Elegance

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
258
8.8.11 20:30

Kočárek Roan Marita Elegance

Milé maminky,
koupila jsem si kočárek Roan Marita Elegance, chtěla bych se zeptat, jestli se dá na tento kočárek dokoupit i autosedačka od jiné firmy, než je Roan Millo, protože tady u nás stojí cca 3500,–. A jaké máte s tímto kočárkem zkušenosti? Máme už skoro 4měsíčního chlapečka a měří 60 cm - toto byl totiž největší kočárek, co jsme sehnali a co se nám líbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Roan Marita?

Přidejte zkušenost s Roan Marita
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19976
8.8.11 20:32

Nasadit jdou jen Roan sedačky, ale dají se na mimibazaru sehnat levněji. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.8.11 20:36

nejsem si jistá, ale v obchodě mi říkali, že se na to dá dát maxi cosi, ale s adaptérem, tak nevím jak to vyjde finančně…

já jsem ho jen zkoušela na krámě, je fakt obří, já jsem ho nakonec nevzala proto, že byl na mě moc velkej a neměl otočný přední kola, což se mi osvědčilo u kočáru nejvíc.
Je ale krásnej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
8.8.11 20:44
Abi2 píše:
Milé maminky,
koupila jsem si kočárek Roan Marita Elegance, chtěla bych se zeptat, jestli se dá na tento kočárek dokoupit i autosedačka od jiné firmy, než je Roan Millo, protože tady u nás stojí cca 3500,–. A jaké máte s tímto kočárkem zkušenosti? Máme už skoro 4měsíčního chlapečka a měří 60 cm - toto byl totiž největší kočárek, co jsme sehnali a co se nám líbil.

Je to krásný kočár, mám ho taky, ale sedačku jsem se ani nesnažila na to shánět. Radši jsem si sedačku vybrala podle bezpečnosti, aby měla dobré testy a když potřebuji, tak vozím autosedačku v golfkách, které stejně pak užiju. Marita má dost robustní podvozek, takže buď táhneme natěžko celý kočár i s korbou, nebo nalehko - hodíme do kufru jen ty golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
8.8.11 20:45

Ahoj, taky máme tenhle kočárek. Jsem s ním spokojená, malá má sedm měsíců a s přehledem se do něj vejde. Akorát tu babičkovskou tašku jsem vyměnila a ze začátku fest vrzal, ale to bylo možná i tím, že byla zima (začali jsme jezdit v lednu). Jinak bych neměnila, je super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
8.8.11 20:46

A sedačku máme teda jinou (chicco) takže to ti neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
8.8.11 20:48

já co jsem zjišťovala, tak tam jdou fakt jen ty jejich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
8.8.11 21:07

v PL vyjdou levně …mě vyšel celý komplet na necelých 10000 - kočárek, sporťák, taška, zimní fusak, autosedačka

Taky mám Maritu a je to nej nej nej kočárek, taky máme 7 měsíců a krásně se tam malá vleze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
8.8.11 21:15

My ho měli, malá v hlubokém jezdila do roka, v zimě a s fusakem Emitex v té dlouhé verzi a ještě měla vůli. Spokojenost maximální. Sníh, terén, les, štěrk, tráva, všude jsem projela. A jak nádherně houpal! A ten koš a jeho přístupnost :palec: Nedám na Maritu dopustit.

Autosedačku jsme měli taky od Roana a malá v ní vydržela asi do 13měsíců. Hodně jsme to probírali s naším prodejcem, hodně tomu rozumí. Vajíčko proti směru je nejbezpečnější způsob přepravy, tak jsme do „lepší“ sedačky nešli. Bezpečnost je nejdůležitější pro ty další kategorie sedaček a hlavně nedávat děti do posměrných sedaček moc brzo. Ono je hezké, že má někdo lepší vajíčko, ale je prťavé a dítě vystaví většímu riziku, když ho pak brzo dává do posměrné sedačky, bez pořádně vyvinutých krčních a zádových svalů, s malou váhou a špatném nebo žádném samostatném sezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
8.8.11 21:28

ahojky
taky máme roana a myslím že se tam jiná sedáčka dát nedá ale pokud chceš novou tak přes net se dá koupit o tisícovku levněji
jo ale jak píšete že se vám mrňouskové do hluboké korby ještě vlezou tak ten náš prcek už celkem nee a to mu je 6 měsíců ale má 73 cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
8.8.11 21:53

Tero, naše malá měla v roce 82cm, fusak Emitex a vešla se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
9.8.11 07:35

My taky byli s první dcerkou v Maritě do roka :mrgreen: Vzpomínám si, jak mi bylo líto, když jsem na její první narozeninky přendávala korbu na sporťák :lol: Naše druhá, doufám, vydrží taky tak. Je to obr korba, krásné chrání ze všech stran, takže si tam mimís může spokojeně hajat i v zimě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
9.8.11 07:43

:lol: to já taky obrečím, hlavně se mi ta jejich sporťáková varianta moc nelíbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
9.8.11 09:38

Snad se zakladatelka nebude zlobit…

ale holky, zajímalo by mě…jaké máte barevné variace?
My máme toto…z r.2008…bílá kůže a béžový manšestr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
9.8.11 10:22

Oni ho dělají i z kůže 8-o To jsem nevěděla, to musí být super, taky bych ho brala :palec:
My jsme se právě rozhodovali mezi Emmaljungou a tímhle, nakonec zvítězila Marita, ono dávat skoro 30 tisíc za kočár, který není na dlouho je trošku moc :roll:
A my máme tenhle, černou klasiku, moc jsem po těch barevných variantách nekoukala, kdybych věděla, tak si nechám udělat na boudičku aspon nějaký vzor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí