Kočárek Roan Marita Elegance

Máte zkušenost s Roan Marita?

Přidejte zkušenost s Roan Marita
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6326
9.8.11 10:23

Háto - no to jako jo on by se aj vlezl ale on je strašně aktivní a nevydrží ležet a ještě když nemá kolem sebe tolik místa kolik by si představoval tak se trašně vzteká :roll: takže se tam přetáčí poskakuje a podobně

DanMaj - my máme tento 8-)

http://www.mimi-kocarky.cz/…/12146_0.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
9.8.11 10:26

DanMaj, koukám, že máme stejně staré holčičky :kytka: Ta naše se narodila 5. ledna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
9.8.11 11:07

my máme tenhle a s hlubokym maximální spokojenost. Teď jsme přešli na sporťák a tam už tak spokojená nejsem. Nejradši bych vozila v hluboký, ale Alešek už sedí a v tom sporťáčku je spokojenější. Do hluboký bych musela pořídit kšíry. Ale určitě byse do ní ještě vešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
9.8.11 12:14

Ahoj, ten s koženkou se nám taky líbil, ale prý s tím stačí trošku štrejchnout a je po ní a my hodně rozkládali kočárek do auta a měli jsme ho v kolárně. Tak jsme vybrali tenhle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.8.11 13:36

Milé maminky
Děkuji za rady. :srdce:
TAky vám MArita začala vrzat mám ho asi týden a jednou jsem jela v dešti aod té doby začal vrzat :nevim: . A jakou autosedačku by jste mi doporučily často cestujeme a máme sedačku od kočárku DorJan zdá se mi taková nic moc tak doporučte budu ráda :palec:

P.S.: toto je naše autosedačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
9.8.11 17:00
Banny.J píše:
Oni ho dělají i z kůže 8-o

To jsem natrefila právě na poslední kusy z kolekce 2008, kupovali jsme ho v lednu 2009, přímo v Polsku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
9.8.11 17:02
Banny.J píše:
DanMaj, koukám, že máme stejně staré holčičky :kytka: Ta naše se narodila 5. ledna :srdce:

Jeee, a jak to, že nejsi ve skupině Ledňáčků? Celkem to tam žije…už máme přes 3500 stránek :mrgreen: a furt se to srazíkuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
9.8.11 17:05
Háta_x píše:
Ahoj, ten s koženkou se nám taky líbil, ale prý s tím stačí trošku štrejchnout a je po ní a my hodně rozkládali kočárek do auta a měli jsme ho v kolárně. Tak jsme vybrali tenhle..

Já ho mám přes 2 roky a je furt jako nový a to ho nijak nedřu. Jednou za měsíc properu vnitřek, toť vsjo. A převážím ho hodně často.

A jak tak koukám, všechny ty variace Marity jsou krásné :palec:

ABI: jakou autosedačku? Přímo tu od Roanu nechceš, hmmm …v PL nejsou drahé. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.8.11 18:26

PL jak tomu mám rozumět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
9.8.11 18:52
Abi2 píše:
PL jak tomu mám rozumět?

PL - je Polsko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
9.8.11 18:54

DanMaj, nevěděla jsem, tak to je se ráda přidám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
9.8.11 20:54

DanMaj - fakt poslední joo 8-o ten náš hnědý má taky ten světlý pás s koženky a je kupovaný v prosinci 2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
9.8.11 21:24
Tera:)1 píše:
DanMaj - fakt poslední joo 8-o ten náš hnědý má taky ten světlý pás s koženky a je kupovaný v prosinci píše: Více

Tak to asi začali znovu dělat. Mě říkala paní v PL obchodě, kde jsme to kupovali v lednu 09, že je to poslední kolekce s koženkou, že dál už dělají jen ty hadrové… ale jak je vidět, zřejmě to dělali i o rok později :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
9.8.11 22:04

U nás je taky pořád prodávaji (cca březen 2011), když jsme si byli pro kočárek z reklamace…

Jinak na vrzání perfektně pomohl silikonový olej (mám pocit kojot) :palec: pěkně prostříkat všechny záhyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
9.8.11 22:06

jo na vrzání jsm zapoměla odepsat

…taky nám vrzal a taky po promazání olejem je OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...