Kočárek Roan v Olomouci

19.12.16 13:08

Kočárek Roan v Olomouci

Nevíte kde by se v Olomouci či v okolí dal zakoupit kočárek značky Roan? Zatím jsem se dívala na místní eshopy, ale nikde ho nemají… Děkuji předem za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
19.12.16 14:57

Taky jsem hledala a nenašla. Nakonec jsem pro něj jela do Brna k Růžovýmu panterovi.

• Citovat
  • Upravit
1120
19.12.16 15:23

@mesicek.na.hnoji myslím,že ho na požádání všude objednají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.16 17:12

@mesicek.na.hnoji
Dejte si do googlu Kočárky VaV, vím, že to není přímo Olomouc, ale tady u nás (Uherské Hradiště a Zlín) mají prodejny, kde se specializují přímo na tuto značku a pan majitel ji i hodně propaguje a doporučuje :)
A jak psala paní výše, tak jsme byli v Brně v Růžovém Panterovi. Tam mají jak Roan Marita, Roan Marita Prestige, tak i roan emma. Potom v Brně má pán na prodejně i Roan bass, ale už si nepamatuji název obchodu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.12.16 17:53

Má Roan Marita vajíčko?

Zdravím. Prosím vás, nevíte, zda má kočárek Roan Marita i nějaké vajíčko, které by pasovalo? Kočárek jsem dostala a je k tomu jen sporťák. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.12.16 00:11

@gagu.lena Autosedačku Millo, najdeš ji na eshopech, kde se prodává Marita, ale z hlediska bezpečnosti nic moc. Pokud ji chceš využívat na kočárek, pak bych ji koupila někde v bazaru, dá se sehnat za pár korun, a do auta pořídila něco bezpečnějšího.

• Citovat
  • Upravit
22.12.16 09:25

Děkuji všem, nakonec jsme ji objednali přes net, přeci jen nemáme možnost nekam dal pro něj jet. Snad bude vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.16 09:41

@mesicek.na.hnoji
A jaký máte objednaný?
Když bude možnost, dejte fotku, jak přijde :-)
Já jsem ten kočárek moc chtěla, ale doma neprošel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.16 09:48

@Jasmínka2015 Vzali jsme roan emmu… Sporťák se mi sice moc nelíbí, ale ta kola budou ideální někam do terénu, do města moc jezdit s ním nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.16 10:00

@mesicek.na.hnoji
Taky jsem na nej kukala :-) v modre barve, bez sportaku. Vice se mi libila marita prestige, ale kola maji super oboji :-) pro me hralo to, ze se da krasne houpat.
Jakou barvicku mate? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.2.17 16:02
@mesicek.na.hnoji
@mesicek.na.hnoji píše:
@Jasmínka2015 Vzali jsme roan emmu… Sporťák se mi sice moc nelíbí, ale ta kola budou ideální někam do terénu, do města moc jezdit s ním nebudeme.

ahojky, mám stejný problém. Moc se mi nelíbí sportovní verze Roan Emma…ale jinak se kočárek super…teda aspoň co jsem měla možnost se na něho podívat a zkusit si ho v obchodě. Stále se ještě díky sporťáku rozhoduju. Váhám mezi ním a Junama Sport Motostyle - má mnohem lepší sporťák, ale ještě jsem ho neviděla na vlastní oči.
Máš verzi v eko-kůži? Pokud Roan Emma tak určitě v této variantě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.17 20:27

@Misa84 Ekokuzi nemám ráda, vybrali jsme nějaký na kterém není, resp. je pouze na madle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.2.17 13:03
@mesicek.na.hnoji píše:
@Misa84 Ekokuzi nemám ráda, vybrali jsme nějaký na kterém není, resp. je pouze na madle.

aha, to já zase právě chci… je to prý lepší na údržbu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí