Baby design LUPO, DOTTY, HUSKY

139
7.12.16 15:17

Baby design LUPO, DOTTY. HUSKY

Ahojky všem,

mohla bych se zeptat, kdo máte zkušenosti s těmito kočárky, jaký je mezi nimi rozdíl? Ráda bych větrání ve stříšce a stahovací ´´XXL´´ stříšku. Mají to všechny 3 typy? Předem děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
197
7.12.16 15:47

My mame husky, vetrani je myslim zadelane takovou folií. Uz tady kdysi nejdo psal, ze tu folii z jedne strany vyparal, aby sla v lete oddelat. Jinak striska je super velka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.12.16 15:55

Děkujííí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
7.12.16 15:57

*mluvim o folii u sportaku. V korbicce je to v pohode na zip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.12.16 16:01

V korbičce na zip? Super, to jsem ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
7.12.16 16:38

Lupo to má stejně, taky větrací sitka na zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.12.16 16:44

A holky, u sporťáku je ta ´´XXL´´ stříška? Jako, že se dá hodně stáhnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
8.12.16 09:52

U varianty lupo je striska kratka jen s takovým igelitovym vyklopnym ksiltem asi 10 cm, u lupo comfort je právě jako jedna z hlavních vyhod delsi stahovací striska. Videla jsem to v obchodě nazivo a je to asi lepsi, ale pro me to nemelo hodnotu nekolika tisic navic, tak máme klasicke lupo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
13.12.16 07:44

Holky, vy, které už používáte sporťák, vleze se vám tam dítko v pohodě? Nebo jste dokupovali/budete dokupovat jiný sporťák, lehčí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.12.16 14:12

U varianty Husky verze 2016 je u hluboké korby extra stahovatelná stříška (rozepne se stříška a dá se stáhnout níž) na miminko už vůbec nesvítí sluníčko. U sporťáku je ten větrací otvor už bez igelitu, takže se nic nemusí párat. Otvor se síťkou je překrytý látkou a ta je na magnetek, aby se neodchlypovala. Jinak stříška u sporťáku se dá prodloužit, je tam vložený kus na zip a ten kšilt už není ze slídy ale je normálně látkový.
Jinak na youtube je pěkné video o BD Husky 2016 i Lupo comfort, tuším nějaký ruský eshop ho tam hezky ukazuje.

Zda se ti tam vejde dítě (do sporťáku) neporadím, zatím používáme korbu (a doufám, že ještě chvíli budeme :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.12.16 08:31
@Maya88 píše:
U varianty Husky verze 2016 je u hluboké korby extra stahovatelná stříška (rozepne se stříška a dá se stáhnout níž) na miminko už vůbec nesvítí sluníčko. U sporťáku je ten větrací otvor už bez igelitu, takže se nic nemusí párat. Otvor se síťkou je překrytý látkou a ta je na magnetek, aby se neodchlypovala. Jinak stříška u sporťáku se dá prodloužit, je tam vložený kus na zip a ten kšilt už není ze slídy ale je normálně látkový.
Jinak na youtube je pěkné video o BD Husky 2016 i Lupo comfort, tuším nějaký ruský eshop ho tam hezky ukazuje.Zda se ti tam vejde dítě (do sporťáku) neporadím, zatím používáme korbu (a doufám, že ještě chvíli budeme :) )

MOc děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.17 22:36

Dobrý den, jste s kočárkem spokojena? Používáte už sporťák? děkuji za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.3.17 14:01

My používáme sporťák Husky cca půl roku a jako nevidím na něm nic výjimečného. Naopak mi vadí, že nánožník v podstatě není kam uchytit. Suchý zip po boku nánožníku je hodně krátký. Celkově nánožník kryje jen malou část kočárku, nepomáhá nějak extra proti větru - hlavně v té horní části. Taška se hrozně špatně otevírá. Jednou rukou se to vůbec nedá, což považuji za velkou nevýhodu, protože kolikrát držíte v jedné ruce dítě a tou druhou se to právě snažíte otevřít. Takový ten rukávník jde strašně těžko připnout. Kdybych mohla vybírat znovu, tak tento kočárek by to nebyl. Ten nánožník mě hrozně štve. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.8.17 11:44

Čištění Baby design LUPO

Ahoj, ještě se zeptám, jak se LUPO čistí? Nejvíc se mi líbí béžový (myslím že rok 2015 - budeme kupovat z druhé ruky), ale mám obavy z ušpinění. Bydlíme na vesnici - prachové cesty, polňačky… na zahradě pes, který občas se špinavýma nohama skočí 🙂.. je to reálné? Dá se potom kočárku „ošmrdlat“ hadříkem, případně i celý sundat a hodit do pračky? nebo se mám raději poohlížet po tmavě šedém, hnědém či černém 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
18.8.17 21:34

@Brucka_cz ahoj, my máme šedý a hlubokou korbu jsem prala jen jednou po 5 mesicich, kvuli zaspineni bileho vnitřku. Jinak jsem čistila jen houbičkou s vodou. Material je fakt odolný. Lupo má blbě vyřešený košík, je ze síťoviny, pri cestě lesem byl kosik plný jehličí a při dešti jsem měla obsah špinavý od bláta. Vyresila jsem nasitim šedé kocarkoviny na síťované části, materiál vysel cca na 50 korun… jinak je koš super, unese i 10kg (vyrobce uvádí 3). Po 7 mesicich pouzivani jsem s kocarem porad velmi spokojená, i kamarádky mi ho chválí. Ještě jsem k němu ušila sluneční clonu, která je v létě nezbytná a v příslušenství chybí. I tak bych nemenila.
Edit: veskere potahy jdou vyprat. Kos jde odepnout, po desti jsem oplachla ve sprse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí