Kočárek s vložnou taškou (Valco Snap)

Anonymní
9.10.16 15:38

Kočárek s vložnou taškou (valco snap)

Ahoj,

máte někdo zkušenost s používáním kočárku s vložnou taškou, místo klasické korbičky? Uvažuju nad kočárkem nad Valco baby Snap 4 a místo korbičky chci pořídit vložnou tašku. Kočárek budu denně nosit po schodech a používat ho převážně ve městě, proto je pro mě hlavní váha a praktičnost kořárku. Valco se zatím zdá jako ideální, ale neznám nikoho (ani jsem to nikde neviděla), kdo by ho používal s vložnou taškou. Dá se to brát jako plnohodnotná varianta klasické korby? Mně to přijde daleko praktičtější, ale nevím, zda to nemá i nějaké nevýhody.

Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2780
9.10.16 15:46

Mám pocit, že vložná taška se používá u kočárků, které jdou dát úplně do lehu. A to u Valca nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.16 15:56

Vadilo by mi, že neuvidím na mimi. Co třeba bugaboo bee s korbou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.10.16 16:01

Ja mela na dceru kocarekns vlozniu taskou a mel prehazovaci rukojet, byl uplne perfektni. Fakt skvelej, jen skoda ze tenkrat nemel predni kolecka otaceci s aretaci to bylo asi kedine co mi chybelo. Bydleli jsme tenkrat v domku v podkrovi a kocar jsme museli nechavat dole v prizemi a ta vlozna taska byla supr ze jsem ji vzala za usi a mala spinkala dal. Doma jsem ji jen rozepla a ani se mi nemohla nikam odkutalet. Ja ho doporucuju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
9.10.16 16:17

Já mám kočár s vložnou taškou, která má teda takové pojistky, kterýma se ta taška uchytí do sportovní nástavby, plus ještě jak je polohování nohou tak to jde nastavit tak, že tu tašku drží na místě.
Pokud bych tu tašku neměla jak ke kočáru přichytit, tak bych měla strach, že z kočáru vyjede, obzvlášť u kočáru co je po směru jízdy.
Jinak co se týče lehu, tak já mám tu nastavbu nastavenou trochu na šikmo, kvůli ublinkavani, ale ta vložná taška má tvrdá záda, takže dítě je sice nakloněné ale má rovná záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.10.16 16:49

Já mám Hartna Topline S, je to sporták a máme vložnou tašku. Ale do bytu jsem nosila jen tašku s mimi a kočár nechávala ve sklepě. Jsem nad míru spokojená ( jen má nízký košík na nákup) ale kočár sám o sobě je dooost těžký ( asi 15kg) a docela drahý, srovnatelný asi s Bugaboo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
9.10.16 17:34

@Lidym Volco snap nejde dát do lehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
9.10.16 17:47

Tak do lehu jde, ale ne do úplného.
https://i.cdn.nrholding.net/31847772/90/90
Edit. je to uhel asi 150.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
9.10.16 18:04

Ahoj já používala concord wanderer s vložnou taškou ( jde dát do úplného lehu)a byla jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
9.10.16 18:45

http://www.valco.cz/…korbicka.php

Na snap4 se da připevnit korbička.
Jinak pokud nejde vložná taška zajistit, tak bych do toho nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
9.10.16 18:45

http://www.valco.cz/…korbicka.php

Na snap4 se da připevnit korbička.
Jinak pokud nejde vložná taška zajistit, tak bych do toho nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.16 19:05

Díky,

právě všechny typy, co se běžně s vložnou taškou používají (hartan, concord, teutonia,…) jsou pro mě těžké. PPřecejenom je rozdíl, jestli taháte kočár vážící něco přes 6 kg, nebo kočár, co má přes 13 kg. K snap 4 se vložná taška normálně prodává (například tady: http://www.detskezbozi.com/…nap-duo.html), tak mě překvapuje, že by to nešlo. Nevím, jestli by mi tak vadilo, že na miminko nevidím. Dá se koukat i přes stříšku a potom se stejně od 6m dávají miminka do sporťáku. Ještě to zvážím, jsem pro Snap 4 v podstatě rozodnutá a nechce se mi kupovat víc kočárů (ani to nemám kde mít). Koupila bych si i nafukovací kola, kdyby moc drncal, používala bych je ze začátku i ve městě - přecejenom je to trošku na nich takové měkčí. Možná se tedy vzdám té vložné tašky a koupím si valco s korbičkou. Ještě se zkusím poptat v obchodě, ale musím zajet někam, kde ho mají.

• Citovat
  • Upravit
2996
9.10.16 20:07

Taky jsem měla vložnou tašku do kočáru a byla jsem spokojená. Ale byl to těžký sporťák. Na Snap 4 by mi vadilo že na mimčo nevidím a přišlo by mi, že na něj moc fouká (tím, že je po směru jízdy).
Co se týče 6 měsíčního dítěte ve sporťáku, tak to u nás neplatilo. Já jsem vložnou tašku odložila až po prvních narozeninách dítěte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
27.1.20 18:12

Ahoj, pořídila jsem kočárek valco snap ultra, uvažuju o vložné tašce, máte s tím takto zkušenost? Jestli se vejde?
Předem díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
27.1.20 19:07

@Dracunculus videla jsem ve Valco Snap vloznou tasku, ale prislo mi, ze hodne koukala a zdalo se mi to takove „nebezpecne“. Ten kocarek mi prijde pro male miminko moc tvrdy (neodpruzeny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí