Kočárek se stupátkem

3958
11.2.23 18:21

Kočárek se stupátkem

Potřebovala bych poradit. Dcera bude mít v březnu 3 roky, mladší dcera má 16m. Máme dvojkočár Thule, ale už nám nevyhovuje, je velký, těžký, dcera přece jen spíš chodí, tak ho moc nevyužíváme. Pak máme jednokočár pro mladší dceru, ale ten není dělaný na stupátka. Chceme proto kupovat nový kočár i se stupátkem. Protože je manžel hodně vysoký, potřebovali bychom, aby bylo u kočárku dlouhé madlo, aby manželovi stupátko při chůzi co nejméně překáželo (je mi jasné, že bude překážet každé stupátko, technicky to jinak udělat nejde, jen hledáme to “nejmenší zlo”). Budu ráda za vaše tipy, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
11.2.23 19:11

Existují takové prodluzovaky na to madlo, tak bych to řešila možná tím. Ale stoupatko překáží i mě a to mám 160cm :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24280
11.2.23 20:35

Nevím. Za mě lepší občas vzít ten dvojkočár. Nebo starší do kočárku a mladší na chvíli do nosítka. Děti se mi pak v kočárku i střídali až druhý chodil. Já mám kočár pro jedno dítě taky Thule Urban glide a se stupatkem hrozný. Mám jen 170 cm a prostě to překáží a syn se tam i blbě vlezl. Takže jsme nakonec kupovali dvojkočár. Teď přes léto ( starší 3,5 roku) jsme měli vozík pro dvě děti od Thule. Za mě fajn. Ale využívala jsem jen na delší trasy a nebo při velké únavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
15.3.23 08:14

Bugaboo fox ted vysla petka a prostor pro nohy jeste vetsi
Cybex priam
Emmaljunga nxt90f

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek