Kočárek Britax Romer nebo Bugaboo?

30.1.23 14:21

kocarek Britax Romer nebo Bugaboo?

Dobry den.

toto je moj 1. post na emimino a tesim sa, ze som tu, nasla som na tejto stranke uz kopu uzitocnych rad. :srdce:

V aprili cakame nase prve dieta. Z vyberu kociarikov na trhu som dost zmatena, ku kazdemu, ktory sa mi pozdaval, som nasla nejaky zavazny problem (napr kolieska treba casto premazavat alebo konstrukcia nevydrzala ani rok) a pod.

Hladam idealne 3-kombinaciu a pozeram na 2 znacky: Bugaboo a Britax-Romer. BR je v 3-kombinacii lacnejsi ako Bugaboo a obe sa mi zdaju kvalitou podobne. Ma niekto skusenosti s Britax? Na Bugaboo mam hodnotenie od 2 kamaratok a velmi si to chvalia.

Dakujem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1757
30.1.23 14:38

Ahoj my měli britax smile III a byl super, hezky odpruženej, velkej koš a celkově jsme byli spokojený, hlavně jsem chtěla kočárek co jde do rovného lehu což u bgb nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7349
30.1.23 15:22

Já měla britax bmoion 4+. Za mě to byl top kočárek. Měla jsem ho jen jako sporták tedy, ale kdybych měla druhé jdu do něj od miminka.
Sporták měl dlouhé ležení, polohování nohou (což jsem zjistila nemají všechny sportáky) střechu proti slunci, gelové kola…jsou super na jízdu a nepíchnou. I měl odpružení, do lehkého terénu to šlo…ač jsou určitě i terenější kočárky, nám stačíl. Měla jsem ho dokonce bazarový a ještě slušně prodala v krásném stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí