Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
chtěla bych se s Vámi poradit ohledně zkušenosti s kočárkem zn. Venicci a zároveň se Vás zeptat na spokojenost a zkušenosti s autosedačkou.
Kočárek se mi moc líbí, vyhovuje mi jeho popis a chtěla bych znát Vaše případně zkušenosti s ním. ☺️ Budeme pořizovat dvojkombinaci. Model ještě nevím přesně 😆.
V autosedačkách jsem ztracená. Vůbec nevím, jak vybírat. Tak bych Vás chtěla poprosit o radu, se kterou jste Vy byly/jste spokojené.☺️
Zase nechceme dávat X desítek tisíc.
Ideálně cena do 10ti tisíc včetně adaptéru do auta.
Moc děkuji za vaše rady a zkušenosti!
@Bábovka21 Ja se tu s dovolenim take pripichnu, take jsem na tento kocarek koukala, ale co se nejakych recenzi tyce, nic moc jsem bohuzel nenasla.
Autosedačku budeme porizovat Cybex Aton 5 s isofixem(zakladnou). Pak podle kocarku jen sezenu adaptery.
Doporučuji na Facebooku skupinu Autosedačky - bezpečí pro děti. Tam ti hodně poradí.
Kdybych o skupině věděla dřív než jsem vajíčko koupila, rozhodně bych vybrala lepší, kvalitnější a hlavně lehčí. ![]()
Ja si nemuzu vynachvalit vajicko Cybex Cloud Z. Umistila se dobre v testech a jako velkou vyhodu u ni vnimam, ze se da sklopit do lehu mimo auto. U jinych sedacek jsem tuto moznost nezahledla a ja to vyuzivala opravdu hodne, aby mimino bylo ve vhodnejsi poloze, nez te vajickove. Casto jsem sedacku pouzivala nacvaknutou na kocar, ci jsem v ni mimino prenasela, casto mi v ni usnulo, tak jsem nemela aspon tak blby pocit, ze je ve spatne poloze.
@Paní.Norrisová děkuji za doporučení! Už jsem se do skupiny přidala!☺️ 👍🏻 tak snad tam pochodím a zorientuji se v tom!☺️
@Ernais Hmm. Zajímavé. Také mám v plánu koupit adaptéry na kočárek a předpokládám, že pokud někam pojedu s malou sama, tak kočár tahat nebudu. Pouze spodní část a nacvaknu vajíčko!☺️ díky za tip. Určitě se podívám.
@Bábovka21
Nejlepší je napsat dotaz, protože podle toho jsou schopni poradit konkrétně. ![]()
@Bábovka21 pokud máš v plánu vozit vajíčko na podvozku i na delší dobu, tak rozhodně cloud z nebo joie i-level, které jde dát do lehu. Miminko by nemělo být ve vajíčku déle než nezbytnou dobu. Já vajíčko na kočárku nevozila a měla jsem vajíčko joie I-gemm II (nejde polohovat do lehu) s izofixovou základnou i-base advance která jde polohovat, aby prckovi nepadala hlavička což je častý problém.
Máme na dceru koupené vajíčko cybex cloud z, právě kvůli tomu polohování. Kočárek máme cybex priam, takže s tím bohužel neporadím.
A ještě když se Vás zeptám, možná blbý dotaz. Každopádně je potřebná báze do auta? I když máme v autě “adaptéry” isofix?
Konkrétně mám tedy na mysli model Cybex Cloud Z. V popisu je totiž napsané, že lze uchytit i bez báze. ☺️
Děkuji moc za pomoc. Nechci jít do obchodu úplně neznalá 😆
My jsme teď k vánocům kupovali BRITAX RÖMER Baby-Safe 3 i-Size Bundle Flex iSense 2022 i se základnou do auta. Přijde nám to bezpečněji než jen na pásy.
Sedačka je polohovat a i otáčet o 180°, pro větší pohodlí při usazování miminka