Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, ráda bych pořídila kočárek stokke crusi, ale bydlíme na vesnici, kde máme hlavně polní cesty a lesy… přemýšlím jestli je to dobrá volba, poradí mi někdo se svými zkušenostmi? Děkuji moooc ![]()
Ahoj, no nevím - volila bych něco trochu jiného. Je to vyloženě městský kočár. Do terénu se příliš nehodí. Co X-lander? Ten má větší kola, která projedou vše, pak je dobrá do terénu Inglesina… Ten kočárek se mě tedy vůbec nelíbí, myslím tedya ten stokke. Připadá mi tvrdý neodpružený, mě připomíná kancelářskou židli…
Strašně špatně se s ním jezdí…po rovném, natož po nerovném terénu.
@Fassatka píše:
Ahoj, no nevím - volila bych něco trochu jiného. Je to vyloženě městský kočár. Do terénu se příliš nehodí. Co X-lander? Ten má větší kola, která projedou vše, pak je dobrá do terénu Inglesina… Ten kočárek se mě tedy vůbec nelíbí, myslím tedya ten stokke. Připadá mi tvrdý neodpružený, mě připomíná kancelářskou židli…
dost oblíbený u -ánů. Holt design je design.
Není to dobrá volba. Měli jsme ho chvíli, ale díky třem reklamací krátce po sobě nám vrátili peníze, tak jsme za ně koupili Trailze a s ním jsem prozatím maximálně spokojená.
@Fassatka píše:
Co to je u -ánů…?(máš na mysli snědé spoluobčany…?
bingo
Tak moc děkuji holky, četla jsem různé názory, ale žádný takový, aby mě k němu přesvědčil a vy jste mi to teď potvrdily
čekám první miminko, takže zkušenosti žádné… a máte jiné vyzkoušené? Na ceně nezáleží, dekuji
jo a -áni se mají dobře co se tohodle týče, pokukovala jsem co mají za kočárky ![]()
@Thekikina Ono máš jedno, co přesně si vybereš, ale to terénu prostě musíš mít větší kola a u hodně malého miminka neuškodí slušné odpružení. A pak se rozhodnout, co od kočárku chceš dál. Chceš na jeden podvozek dávat korbičku i sporťák? Budeš jezdit autem a potřebovat na něj připnout autosedačku? Stačí ti pevná kola nebo s tím budeš běhat i po městě a hodila by se přední otočná s aretací? Chceš polohovací rukojeť. A tak dále…
Když si tohle ujasníš, tak jezdit bude dobře levnej i drahej kočár.