Kočárek Tako Natalia

995
9.8.06 14:20

Kočárek Tako Natalia

Chtěla bych radu, mám možnost koupit tenhle kočárek po jednom děťátku. Máte některá s těmito kočárky zkušenost? Za odpověď děkuji.

http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/showimage.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2058
9.8.06 14:47

Jolinko ..tento kočárek používají dvě moje kamarádky už více než rok, bez sebemenšího problému, jezlí s ním po vesnici, často skládají do auta a vše zatím vydržel, jen jedna měla dvakrát píchlé kolo..jezdila po poli :lol:

No a já mám ten stejný, ale jinak barevný schovaný pro našeho cipíska, který je zatím ještě posledních pár v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
9.8.06 15:10

Po dítěti bych ho nekoupila. maximálně zadara. Je to kočárek, který jsem nový koupila za 5 tisíc s tím, že jsem počítala s tím, že ho dojezdím a vyhodím.Pravda ani trochu jsem ho nešetřila, vydržel všechno možný, ale začíná reznout, má fleky na potahu, zatáčí doprava, vrže a skřípe, rozbilo se stahování boudičky, byla opravovaná brzda, kterou opravoval každý, kdo tento typ měl, byla opravena podpěrka nohou. Další nevýhody: velmi neskladný do malého auta, je děsně těžký, po stranách hlavičky sedícího dítěte ční dovnitř ostré šrouby o které se může poranit, sedící nepřipoutané dítě může přijít o oko, když se rychle předkloní - hrozí náraz na špičaté zarážky co slouží jako úchytky při skládání kočárku. Je poměrně dost malý, když se ti povede maxi dítě jako mě. Využili jsme ho stoprocentně, ještě stále jezdí i po roce a půl, ale znovu bych ho nekoupila a na druhé jdem do jiného!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
9.8.06 16:52

Souhlasím s dido. I já ten kočárek mám, stále ho ještě používám. Teda teď odpočívá a zkusím to s ním ještě v zimě. Kočár je to těžkej jako kráva, širokej, velice neskladnej. My do auta musíme oddělávat kolečka, aby se nám tam vešel. Taky potahy jdou blbě prát. Taky kolečka už nám hrkají a brzda stojí za prd. Určitě použítý nekupovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
9.8.06 17:46

Ahoj,

já osobně ten kočárek mám a jsem spokojená :)
Nevím, jak po dítěti, záleží jak s ním maminka zacházela.. je fakt, že je levnější a nedá se čekat. že vydrží všechno :)

Já ale chtěla kočár do terénu, s pořádnými koly a vyhovuje! Projedu s ním v lese, po cestách z kamenů, v zimě projedu obrovkou závějí..
Složit se dá celkem pěkně a i když je těžší, nám se do kufru vejde dobře.. ovšem máme PASSAT COMBI :)

A závada, že táhne doprava, se dá lehce odstranit.. je to vada u jedné série :)

Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.8.06 20:49

Tako

Kamarádka má Tako a mylně si myslela,že ji ještě vydrží na druhé.Nevydrží.Je těžký /20 kg/ ,zátáčí do strany,reznou kola a další drobnosti.Porovnávaly jsme ho s mým Dorjan Cross Country.Jsou si trochu podobné.A Dorjan vyšel z boje lépe.I váhově má 15 kg.Nechci v žádném případě propagovat Dorjan, také má své chyby.Ale píšu jen pro představu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
9.8.06 21:09

Ahoj
Tako uz nikdy. Moc se mi libil, ale ted je s nim jen trapeni-odpadane krytky sroubu, rozparana bouda, rozbite polohovani zadicek-dvakrat… Sportovni verze je na… sedak je malo hluboky, madlo moc nizke a rukojet se neda prehodit, protoze pak je kocar neovladatelny.Jsem na kocar opatrna, ipresto…Skoda ze jsem pri koupi nemela po ruce nejake rocni dite, abych to vyzkousela. Ted musime koupit novy sportak, pac nechci riskovat, ze se Filipek podrape o ty odkryte srouby.
 Alca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4