Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtěla bych se zeptat zdá máte někdo zkušenost s tímto kočárkem? (jak se s ním jezdí, zda se dobře čiští, jestli pozorujete nějaké nedostatky, atd…)
http://www.babiez.cz/…petite-mars/
Uvažuji o koupi, ale ještě váhám. Nenašl jsem skoro žádné recenze.
Ahoj,
obnovuji diskuzi. Opravdu se nenajde nikdo kdo by už kočárek vlastnil? Také uvažuji o jeho koupi.
@Alis88
Ty jsi kočárek koupila?
Ahoj, ano koupila
mimčo se ma narodit do 14 dnu, tak pak uvidim co je na kočárku super a jaké ma nedostatky ![]()
U nas je tez tento kocarek favorit, v tmave modre barve, tak by se i mne hodily pripadne zkusenosti tech, ktere uz ho pouzivaji.
Ahooj, také nad ním přemýšlíme. Neviděla jste ho některá naživo v té hnědé? Bojím se, aby nebyla moc světlá…
@Makinas v hnede jsem nevidela, my nakonec objednali ten tmave modry, byt jsme v te dobe netusili, jestli budeme mit holku nebo kluka.
Asi bych se te hnede osobne bala, ale ja obecne tuto barvu nemam rada.
Achjo tak já nevím
Také zatím pohlaví nevíme. Šedý i modrý jsme viděli v Hradci v prodejně a hezký jsou oba. Jen ten šedý k nám na vesnici moc světlý
ale ten modrý je moc pěkný ![]()
@Makinas nam ten modrej prisel aristokratickej, namornickej, noblesni. Jsem z Prahy, ale hodlam prvniho pul roku litat po venku, takze ty jeho vymozenosti do terenu fakt hodlam vyuzit.