Baby Design Husky 2016

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3062
17.7.16 14:32

Baby Design Husky 2016

Ahoj, mám TP konec listopadu a nyní jsem ve fázi výběru kočárku. Po několika týdnech na webu a návštěvě prodejny jsme se rozhodli pro Baby Design Husky, ale na prodejně měli jen model 2015. Já jsme ale našla super video na 2016, kde je vidět několik vychytávek oproti tomu staršímu modelu (např. prodloužená stříška i u hluboké verze, nový desing přebalovací tašky, síťové okno a plná sluneční clona u sporťáku). Na videu je vereze v tyrkysové barvě a ta mě dost zaujala, ráda bych ho ale viděla někde naživo nebo na reálné fotce, nemáte ho již někdo? A jak jste s ním spokojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Baby Design Husky?

Přidejte zkušenost s Baby Design Husky
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1667
17.7.16 14:45

My jsme si tento kočárek vybrali na prodejně, byla to láska na první pohled. :srdce: Úžasně se nám ovládal, přijde mi takový lehký, pružný, dá se ovládat jednou rukou. Navíc je krásný - elegantní a zaujaly nás i funkce (prodloužená stříška, otočení sporťáku po i proti směru jízdy, atd.) Další velká výhoda je cena včetně zimní výbavy (fusaku, rukávníku atd.) Pro nás to byla jasná volba. Foto ti poskytnout nemůžu, protože máme kočárek teprve objednaný, vyrábí se pro nás. (TP podle UZ mám 4.11.) Ale mají ho i jedni lidi u nás ve městě a kočárek vypadá tak, jako ve videu a na ofiko obrázcích. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
17.7.16 19:50

@Ivulka93 Moc děkuji za informaci, asi ho taky objednáme. Koukám, že jsi taky z Brna a okolí, na jaké prodejně ho prosím mají vystavený v tyrkysové barvě? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
17.7.16 19:56

@Hanesi Jejda přímo s tyrkysovou barvičkou ti neporadím. :( Ale kočárek jsme objednávali v prodejně ve Starém Lískovci, tady ti posílám odkaz na web. http://www.moje-miminko.cz/…kombinovane/?… :kytka: Konkrétně tady mají vínový, tak tam zkus brnknout, jestli nenaskladnili i tyrkysový. ;) Když jsme tam byli my, tak měli černo-šedý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.7.16 09:40

Mě se taky moc líbí. Ale chci se zeptat, nebude u toho sporťáku jak má síťový okénko zaklopené jenom kouskem látky foukat a nebo dostávat sníh či voda? Kdyby to bylo na zip, ale takhle? Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
23.7.16 14:25

@MaruskaMu Na té siťce je ještě „poklop“ z látky, takže když chcete větrat, nebo na mimčo kouknout, tak ho odklopíte a při větru zakolopít ;)
Již jsem ten tyrkysový viděla naživo a odpovídá fotkám, je moc pěkný.
Jediné, co mi na kočárku vadí je bílá barva podvozku a výšivky na modelu 2016, ale asi to překousnu…nedocenitelné je hlavně to „houpání“, vysoký límec a prodloužená stříška i u hluboké korby…asi ho objednám i přes ty dva „nedostatky“…holt ideální kočárek prostě neexistuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
3.8.16 16:00

Ahoj Holky,

my jsme se taky rozhodli pro Husky 2016. Na prodejně jsme ho viděli naživo v černošedé a byla to jasná volba. Jen si pořád nevím rady s barvou. Neviděla jste některá tmavě modrý s šedou stříškou naživo?

Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
3.8.16 20:32

@zu.lilie my nakonec objednali lupo comfort 2016 barva grafit - nějak mě nadchl více designem ;) ale ten vysoký límec mi bude chybět, asi si nechám něco ušít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
3.8.16 20:34

@zu.lilie jinak ty barvy ve skutečnosti odpovídají realitě. Viděla jsem naživo ten tyrkysovy a sedělo to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.8.16 00:18

@zu.lilie Ahoj, nevšimla sis prosím, jakou barvu má sporťák u té černošedé varianty? Někde jsem našla šedou, jinde černou. A tašky jsem na obrázcích viděla taky různé… Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
4.8.16 07:43

@sewa to záleží, jestli se divas na model 2015 nebo 2016. Ten starší model má sportak v barvě korbicky, tedy černý. Má tašku s preskou, Nanoznik se zapíná na suchý zip, přední okraj strisky sportaku je průhledný a striska na hlubokém se nedá prodloužit.
Nový model má sportak šedý s barevnou látkou uvnitř (podle hluboké korbicky). Taška i nanoznik se již zapíná na patentky, striska hluboké korby lze prodloužit a u sportaku je přední část strisky plná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
4.8.16 09:51

Já jsem v obchodě viděla sporťák šedý, a vypadal pěkně, určitě líp než na obrázku ten černý. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.8.16 11:20

@Hanesi Díky za objasnění a vyčerpávající odpověď! :D
@zu.lilie Taky děkuju ;) Černý bych právě nechtěla, ta šedá se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
3.9.16 17:10

Mám už doma, za tu cenu se mi zdá perfektní, mám barvu 10 - černošedý :-) Kdybyste chtěla některá něco vědět nebo nafotit, řekněte si :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.9.16 16:46

My už ho máme také v 10 - šedočerný a je moc krásný. Sporťák ačkoliv jsem chtěla šedý přišel černý, ale nedá se nic dělat. Radosti mi neubere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí