Kočárek Mikado City Star

28
30.6.16 15:35

Kočárek Mikado City Star

Ahoj holky,
potřebovala bych nějaký názor, jestli někdo máte kočárek Mikado City Star. Moc se mi ze začátku líbily takové jako Expander Mondo, Riko Nano, ale Mikado jsem viděla naživo a moc se mi líbí, mnohem víc než ty ostatní. Nevím však jaké jsem k němu ohlasy, v obchodě mi řekli, že ho prodávají krátce a reklamace zatím žádné nemají. Máte někdo nějakou zkušenost?
Děkuji :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
30.6.16 19:24

Osobní zkušnost nemám, ale jak na něj koukám, tak se mi líbí. Napíšu ti, co takhle od pohledu se mi líbí a co ne.

• korbička (tento tvar mám osobně strašně ráda, boudička krásně dítě kryje, nefouká do ní a ten „vajíčkovitý“ tvar)
  • panty, konstrukce
  • velký košík!
  • /+ nafukovací kola (koukám spráně, snad): dobře se s nimi jezdí, jemná jízda, ale některé maminky si stěžují, že pokud budeš jezdit v horším terénu, často se dá píchnout (mně, ačkoliv jezdím i po dlažebních kostkách, parky, občas lesní cesty, nikdy jsem nafukovací kola nepíchla, ale kamarádka třeba 5krát…)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.4.17 13:50

@zu.lilie ahoj ja kočiar mám A ešte viem O jednej pani ktorá ho kúpila naše debaty sú na modrom koníku…V skratke za mňa úplná spokojnosť A ak by som nešla do tohto tak by som si zvolila podobný camarelo… Kočiar je super korba velká ovláda sa jednoducho vyhovuje mi na moju výšku 165 cm zvláda zložitý terén do kopca A po všetkom možnom ako lúka kamienky štrk korene stromov atď atď :)

Tento je môj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4