Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hezký den,
prosím o radu či zkušenost. Chci vyprat potahy kočárku Dorjan (Prestige basic comfort) a uprostřed boudičky je taková pružná výztuha a já nevím, jak ji dostat ven. Ze všech stran to vypadá zašité. A celou ji zmačkat do pračky je asi nesmysl.
Tak jak na to? Nevíte?
Děkuji ![]()
@knupka Boudička na hluboké korbě? To jsem asi dala do pračky celé. Ale mám Danny sport, tak nevím, jaký je tam rozdíl.
ale mám třeba golfky Peg Perego a ty dávám do pračky taky i s výztuhou.
@Aries6 Ano, boudička na hluboké. Výrobce tam má jen v ruce, ale mám jemný program. Jen jsem právě nevěděla, jestli se něco nestane té výztuze uprostřed.
@knupka Já to dala do pračky tak, aby ta výztuha jakoby kopírovala buben a nic se nestalo. Ale jak píšu, mám trochu jiný typ. Ale myslím si, že to bude hodně podobné nebo stejné.
Ono se to dá vytáhnout trošku násilím, ta látka se jakoby rozevře, ale ta dírka tam potom už navždy zůstane, nezavře se úplně, ale není to vidět. Nicméně já taky prala normálně v pračce, jen jsem dala program bez odstředění, boudičku tam dala jako první, jak píše @Aries6, aby kopírovala buben, potom tam naházela zbytek, po doprání bez odstředění jenom s vypuštěním jsem vytáhla boudičku, dala ji sušit a zbytek věcí jsem pak už nechala jen odstředit. Máme těch kočárků víc, všechny dorjany, a zatím takovouto péči přežily všechny boudičky
Mám také Danny sport a prala jsem vše co se dalo. Včetně boudičky i s výztuží ![]()