Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla bych se zeptat jeslti má někdo doma kočárek teutonia cosmo.Mě se moc líbí a splňuje konečně vše co u sporťáčku hledám.Děkuji
Máte zkušenost s Teutonia Elegance?
Přidejte zkušenost s Teutonia Eleganceahojky, my máme teda Teutonia Mistral - a mohu vřele doporučit!!! (je to kombinovanej s největší korbou na trhu, terénní kolečka, polohovací rukojeť) … mám ho od sestřenice z Německa - 4 roky starej - takže trochu jetej a je modrej - máme holčičku - takže mám cuky koupit novej sporťák, ale zhýčkaná Teutonií něco levnějšího nesplňuje moje požadavky … prostě tuhle značku mohu rozhodně doporučit (a nejsem sama, kdo tuhle značku chválí, není tak rozšířená, protože je dražší, ale kvalitní)
ja mam teutonii ale 6 let starou, tehdy to byl modni hit, ted je to pojizdna popelnice po 3 detech, ale prezilo to naprosto vsechno, extremni mrazi, extremni horka, extremni cesty. Je to Mercedes mezi kocarkami, takze mohu jen doporucit !!!!!!!!!!!!!!
Ahojky, my máme Spirit S3 a jsems ním maximálně spokojená. Jediný argument proti je vyšší hmotnost - má 14 kg. Ale jinak potvrzuji Mercedes mezi kočárky ![]()
Ahoj, taky máme Spirit S3 s ruční brzdou. Je perfektní a pod tu větu o Mercedesu se můžu taky podepsat
Když jsem vybírala sporťák, tak jsem přečetla hodně diskusí a Teutonia z nich vycházela jako jasný vítěz
Po roce užívání jsem stále nadšená a vřele doporučuji ![]()