Nánožník na Quinny Buzz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
273
9.1.09 17:01

Nánožník na Quinny Buzz

Zdravím všechny,
potřebovala bych radu…

Syn má devět kilo a ve svých čtyřech měsících se už nevejde do korbičky, a tak musí předčasně do sporťáku :? Quinny bohužel nevyrábí ke svým kočárkům nánožník, takže snad zbývá jen Emitex…ale nevím, jestli mám koupit ten univerzální, nebo na trojkolku (což Quinny Buzz je, ale docela mě zmátlo, že někteří prodejci doporučují ten univerzál 8O ).

Další věc je, že se mi ten Emitexí nánožník moc nelíbí, a tak mě zajímá, jestli na Buzze pasuje ještě nějaký jiný? Na jednom fóru jsem se dočetla, že se dá použít Casualplay z roku 2006, ale ten už je asi nesehnatelný :x

Předem moc děkuji za všechny rady a názory :)

Pěkný mrazivý den přeje Euphorbia :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7844
9.1.09 17:37

Díky díky za dotaz! Jsem také zvědavá na odpovědi.
Jsem na tom totiž hodně podobně, jen mám Q Speedy… Teda, fakt jsem netušila, že existuje ještě větší obřík, než náš Mates, ten měl ve 4měs „jen“ 8,7kg :lol: :lol: :lol: Na délku nemá tak moc, teď v 5,5měs má 71cm, takže ho ještě nějak narvu do korbičky, ale taky potřebuji už každým dnem přejít do sporťáku :?
Ještě jsem ho nezkoušela zprovoznit, ale hodně si s tím lámu hlavu… Mám orig. fusak, ale přijde mi to takové nic…bez toho nánožníku…a navíc ty mrazy teď…? A navíc malý ještě nesedí, myslím, že ten sporťák nejde úplně do lehu a on v kočárku hodně spí - i 3h…Tak nevím, jak se mu to bude vyhovovat… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
9.1.09 18:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
9.1.09 20:20

Ahoj,

já na buzze nánožník neřešila. Koupila jsem tenhle fusak http://www.detskyraj.cz/…sak-max-2009 a Terku do něj pořádně zachumlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
9.1.09 20:22
ivusha píše:
Třeba tady? http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

Teda, „výšivky“ QUINNY - to mě moc pobavilo :lol: ale to je na úplně jinou diskuzi… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
9.1.09 20:38

Sem šáhla jinam.........tak teď?? http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
9.1.09 21:47

Ivusho, díky za tip, ty nánožníky vypadají docela dobře, snad mi ho paní ušije v barvách capri, aby to ladilo :)

vulpes: Jo, Dino je obr, asi holt vypije moc MM…jím asi za tři dospělé chlapy, mám neustále příšerný hlad :lol: Jinak s polohou ve sporťáku si hlavu nedělám, když jsem to zkoušela, zdálo se mi, že ta třetí pozice je vpodstatě vleže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vera Vlčková
12.3.10 17:40

:-( dobry den dočetla jsem se že jste dala tip na ušití či koupi nánožníku na quinny buzz,moc bych vám poprosila o radu,kam se obrátit byla by jste moc hodná děkuji

• Citovat
  • Upravit
klaudinkaH
3.10.10 16:17

nanožnik quinny

dobry den poprosila bych taky o radu na nanožník quinny buzz.nemam doma internet tak prosim kohokoli kdo by me mohl poradit ohledne ušiti.nejaky kontakt. dekuji necham tady telefonni kontakt:775355775 staci kdyz prozvonite.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4