X-Lander XT vs. TOLEDO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
25.11.08 20:34

X-Lander XT vs. TOLEDO

Ahoj všem, rozhoduji se pro nákup sporťáku a zůstaly mi dva, které splňují mé požadavky. Jedná se o tyto dva:

http://www.e-broucek.cz/…008-x-lander
http://www.ecipisek.cz/…rba/10/3020/

Vůbec nevím, pro jaký kočárek se rozhodnout, můžu mít oba za stejnou cenu, a tak fakt nevím… X-Lander mi přijde známější a trošku se bojím toho, že Toledo je sice za fajn cenu se sporťákem, korbou, fusakem, nánožníkem, ale bojím se, jestli právě v tom není háček. Chtěla bych, aby mi ten kočárek vydržel dvě děti. Co byste mi doporučily vy? Opravdu váhám, líbí se mi oba, jediný si říkám, že X-lander má málo prostoru pro nožičky a je to trojkolka, se kterou neumím, ale zase Toledo neznám, nevím, jak se řídí a jestli to není „šmejd“.

Můžete mi pomoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5697
26.11.08 08:38

Rustynko jestli ti můžu poradit, tak z těch dvou, co si vybíráš, bych radši brala Xlandera. Můžeš si přeci taky vybrat 4kolku, jestli se bojíš 3kolky, ale jde jen o zvyk. Ten Babypoint moc neznám-teda spíš jako golfky a radši bych rozhodla pro ten X-lander. Přeju Ti dobrý výběr ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
26.11.08 10:10

Ahoj Rustynko tak já Toledo mám, jezdíme necelé 3 měsíce a můžu si ho vynachválit, jezdí se s ním bezvadně a myslím že za ty peníze to šmejd není, je to asi věc názoru, ale myslím si, že ne vše co je drahé je dobré, vždy můžeš narazit na kazové zboží ať to stojí cokoliv. Kamarádka má X-Lander XA a když jedeme spolu tak všichni myslí, že máme stejný kočár, akorát, že ten můj byl o polovinu levnější. TAK ti přeji š´tastný výběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
26.11.08 12:59

Ahoj,
já mám xlandera, ten druhý kočárek neznám. Mám trojkolku, hluboký kočárek jsem měla čtyřkolku a 3kolka se mi zdá na ovládání lepší. U předního kolečka je možnost aretace, což je dobré když jedeš v terénu tak se to kolečko netočí na všechny strany. Já jezdím v jedné ruce kočár v druhé psa na vodítku a je to vpohodě. S tí místem na nožičky- je sice menší, ale nám bohatě stačilo. Pro druhé dítě si ho schovávám, po roce používání je bez jediné závady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.11.08 23:21

Tak už máme konečně kočárek doma. Nakonec ani jeden z těch dvou. :D Už ráno jsem věděla, že Toledo nechci (moc informací o něm není a je novinkou na trhu, takže nevím, jak dlouho by vydržel, X-lander má přece jen už trošku „tradici“) a tak jsem se rozhodla pro trojkolku X-lander. Jenže když jsme přišli do obchodu, tak jsme malýho dali do kočárku a zkoušeli jezdit a ouha - ono nám to ani jednomu nešlo. Tak to zkusila prodavačka a té to taky nešlo - to přední kolečko se zadrhávalo a prodavačka uznala, že bychom se s tím teda nadřeli, že to je nějaký vadný (docela jsem se divila, že po takovém zjištění dala kočárek zpět do výstavky a víc se o to nezajímala). Nabídla nám, že by nám ho mohla objednat, ale to jsem nechtěla, zkoušeli jsme čtyřkolku a ta se nám řídila dobře. Jeli jsme ale do jiného obchodu vyzkoušet ještě jednou tu trojkolku a tam nás prodavačka od té trojkolky trošku odradila se stabilitou, a tak jsme se nakonec rozhodli pro čtyřkolku. I díky tomu, že manža zkoušel projet prodejnou a v té trojkolce Patrička málem vyklopil. :( A tak jsme neváhali a koupili X-landera XA. A jsem moooc šťastnáááá!!!! Vypadá fakt dobře, barvu máme modrou a už se moooc těším na zítra, až se s ním projedu. :lol:

Chtěla bych vám poděkovat za rady. DÍKY DÍKY DÍKY :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4