Existuje taky kocarek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
TKJ
277
28.8.08 12:04

Existuje taky kocarek?

No holky, nas klucina ma skoro 5 mesiacov a my zvazujeme kupu sportaku, mame doma sice trojkolku ale nejsme spokojny.Nejak som sa z nej poucila a od noveho sportaku by som chcela vsetko co jej chybalo :) A to nech je to stvorkolku, s velkimi kolesami, zatacacimi. Nech hojda ako klasicky kocik, nech je tam polohovani nozicek a chrbatika az do uplneho lahu, prehadzovaciu sedacku po oboch smeroch, alebo este lepsie prehadzovaciu rukojet. super by bola aj rucna brzda- ta sa i na trojkolke osvedcila hlavne ked sme sli dole kopcom. A aby nebol prilis tazky. Existuje taky sportak vobec?moc sa mi nepozdavaju tie kocarky co maju vpredu otocne koliecka take male, preto tuzim po kocarku co by mal vsetky styry kolesa rovnako velke ale zatacacie. Ale mam pocit ze tie kocarky nemaju sancu byt lahsie, kedze tam maju tie styri velke kola. nech je do mesta aj do prirody. asi som az moc narocna asi.Viete o nejakom podobnom kociku?este by som Chcela by som pocut Vas nazor na tento kocik http://www.bertini.sk/?…, nejde mi to sem ale vlozit ako odkaz. Tento kocik som nevidela v cesku, Bertini X5 som nasla len na Slovensku. Ma zatacacie vsetky 4 kolesa, co mna zlakalo bolo to hojdanie ako klasicky kocik, a vpodstate aj vsetko ostatne asi az na vahu :(. Ani tu na emiminiu som diskusiu k tomuto typu kociku nevidela, ak tu uz je tak sa ospravedlnujem. vopred dakujem za reakcie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TKJ
277
28.8.08 12:06

… a ospravedlnujem sa za tolko chyyb, ponahlala som sa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
28.8.08 13:03

AHOJ KELIS!
Ja mám už druhýkrát klasickú 4kombináciu,prehaz.rukojet,velikánske-ale nie otáčacie kolesá,priestorný odpružený teréňák-ale nie ľahký :wink: moc nefandím tej dnešnej móde pidi korbičiek a skorého používania športovej verzie!Za chvílu je tu zima a neviem si predstaviť mojho ani nesediaceho synátora v športiaku!!!Podľa mňa sú to kočíky do južných krajín!Budeš asi musieť poľaviť zo svojich nárokov-to čo píšeš by bol ideálny kočík,no nie som si istá,či taký existuje!!?Hlavne si všetko poriadne rozmysli,aby ti druhý kočík dobre slúžil!
PS:Dcérka sa vozila v jednom kočíku do 2 rokov.Synovi sme prikúpili golfáč do auta(i keď máme kombíka a teréňak sa tam vojde).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
28.8.08 13:38

Dala sis těžký úkol najít ideální kočárek. Tak přeju hodně štěstí.
My máme MUTSY - má čtyři velká kola, zadní náprava je otočná, dá se zaaretovat, takže je dobrý i do terénu. Jde myslím do úplného lehu jen když je v jednom směru v tom druhém, když otočíš sprotovní korbičku to myslím úplně nejde. Nepruží teda vůbec a moc lehký taky není, ale malé je dva a půl a ještě v něm projezdila letošní výlety na dovolené a s ním byla spokojená po celou dobu. R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efa
208
28.8.08 13:42

Naprosto souhlasim s Pacalou, myslim, ze takovy kocarek neexistuje. Mame taky terenak kombinaci Gesslein a jsem s nim naprosto spokojena, i kdyz je tedy trochu tezsi :wink: . Ale projedu i snih nahrnuty u chodniku v zime apod. Ted v lete je neocenitelna prehazovaci rukojet. Polohovani az do lehu, perfektni pruzeni, jsem moc spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
28.8.08 14:55

Jen si dej pozor na své požadavky - to, co se ti teď zdá důležité může být pro roční a starší dítě velkou nevýhodou… Viz. třeba houpání… Také zatáčecí všechna kola se mi zdají být pro starší dítě spíš nevýhodná, ale to bude individuální. Rozhodně bys měla s takovým kočárkem zkusit jet…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
8.9.08 21:50

Ahoj, my jsme měli CAM MBX6 trojkombinaci. Plna nadšení jsem jej koupila v domění, jakej to neí zázrak a velice brzo jsem se bila do hlavy. Před dvěma měsíci nám táta koupil X-lander. Teď nevím, jakej je to typ. Má velký nfukovací kola, péra jak na auto, nezávisle zavěšená přední kola a je to fakt pecka. Bydlíme na vesnici a terén je tu fakt akční, takže je to výhra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
8.11.08 21:21

Ahojky, Já doporučuje Freeline Buggy 6, sice má vepředu po 2 koelčkách, ale jinak splnuje snad všechno, co požaduješ až na to houpání, což si myslím, že u sportáku ani nejde, teda pokud se sporták nedělá zvednutím u hlubokýho lůžka. Upřímně si teda taky nedovedu představit, jak se moje děti ve sportáku houpou, když potřebovala, tak se starší dcera rozhoupala i sama :D .

Jinak na rozdíl od Lesiny si myslím, že otáčecí kolečka jsou k nezaplacení, jak pro mimčo tak pro velký dítě. Při představě, že s těžkým dítětem kočár zvedám do každý zatáčky … :roll:

Držím palce, Radka

• Citovat
  • Upravit
9867
12.11.08 13:05
jjelena píše:

Jinak na rozdíl od Lesiny si myslím, že otáčecí kolečka jsou k nezaplacení, jak pro mimčo tak pro velký dítě. Při představě, že s těžkým dítětem kočár zvedám do každý zatáčky … :roll:

Držím palce, Radka

Já psala natáčecí všechna čtyři kola - s takovým jsem jela a bylo mi to hodně nepohodlné. A souhlasím, že natáčecí přední jsou super. Tedy v mém případě natáčecí jedno, mám trojkolku.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.12.08 15:06

Já mám Herqules 6. Šestikolka s aretací předních kol, korba do obou směrů, polohování nožiček a zad až do úplného lehu, houpání, respektive nastavení možnosti houpání a nehoupání, skvělá jízda, kovové ráfky s kuličkovými ložisky, plná nenafukovací kola. Skvělé ježdění jako v bavlnce. Kočár je bytelný, má velká všechna kola. Pro mně je to výhoda, někomu může připadat příliš těžký.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.12.08 15:07

Já mám Herqules 6. Šestikolka s aretací předních kol, korba do obou směrů, polohování nožiček a zad až do úplného lehu, houpání, respektive nastavení možnosti houpání a nehoupání, skvělá jízda, kovové ráfky s kuličkovými ložisky, plná nenafukovací kola. Skvělé ježdění jako v bavlnce. Kočár je bytelný, má velká všechna kola. Pro mně je to výhoda, někomu může připadat příliš těžký.

• Citovat
  • Upravit
75
9.2.09 22:58

Ahoj jednu dobu se mi hodně líbil kočárek Uno od Peg pérega. Má celkem bytelná kolečka, přední otáčecí s aretací, přehazovací rukojeť a brzdu. Nevím tedy jak moc houpe(spíš asi jen pruží), ale jak už tady někdo psal při starším dítěti to moc za výhodu nepovažuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí