Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny
potřebuji nějaký skladný kočárek do auta. Jedeme na dovolenou a tak sem si vybrala Baby Design SPRINT.
Máte ho někdo? Jaké jsou vaše zkušenosti. Ráda bych ho viděla na živo, sem z Olomouce, ale tady sem ho zatím nepotkala.
Mám free line explorer, je to úplně ten samý, jen od jiné značky a jsem spokojená.
Taky mám Explorer - je opravdu totožný se Sprintem - a co se týče skladnosti, tak je fajn, hlavně i lehký, takže s ním v pohodě manipuluji i já při váze 50kg ![]()
Tak děkuji, ale ten kočár co ste napsaly tak mi hodně připomíná Zopa Fusion a ten sem v obchodě zkoušela a moc mě nenadchl, přišel mi takovej těžkopádnej
a taky hodně připomíná casualplay
akorát ta cena je teda mnohem příznivější
![]()
ahojky, tak my kočárek Sprint máme a já osobně jsem s ním moc spokojená, jediný co mi opravdu u něj vadí je, že má plastová kolečka, páč se mi s nimi jezdí blbě v terénu, ale jinak su opravdu spokojená. Sice jsou ještě skladnější kočárky, to uznávám, ale nám se prostě líbil a tak jsme do něho šli ![]()
Nemáte náhodou pocit, že Baby Desing SPRINT, Freeline EXPLORER a Zopa FUSION jsoi tři skoro stejný kočárky??? ![]()
Ten ZOPA jedinej sem viděla naživo ale nějak mě neoslovil, divně se mi s nim jelo. Ale na obrázku sem se naprosto zamilovala do černo-červené kombinace
ikdyž máme kluka ![]()
Macka, tak jsem zkoukla ty druhé kočárky a souhlasím, jsou skoro stejné
Já nějak kočárky nezkoumala, máme čtyřkombinaci, takže su vůbwec nový sporťák původně nechtěla, ale pak su někde viděla sprint a zamilovala se do něho ![]()
Ahoj, Baby Design SPRINT jsem si koupila před měsícem a jsem s ním strašne spokojená, je sice pravda že do auta není až tak skladný, ale máme velké auto tak mi to nevadí. Vybrala jsem si barvu černo-zelený a je super. Jsem také z Olomouce a koupila jsem ho na Dolním nám. pod podloubím, nikde jinde jsem ho neviděla a to jsem projela všechny obchody s kočárkama, mají ho tam za 3.300,–. Původně jsem si šla koupit golfky Chicco, ale tam mi prodavačka řekla že je neberou že co kus to reklamace.
Ještě jsem chtěla dodat, mám také kluka 5 měsícu a vegetí se mu v něm bezvadně, záda mám položená dole a nad sebou má zavěšená céčka s hračkou a je spokojenej. Dokoupila jsem si k němu i slunečník aby na něj nesvítilo sluníčko. Jen jediná věc co mi vadí je černá trubka skrz košík, takže když do něj chci něco dát tak musím malého po:,–(it a pak to pod tou trubkou protlačit, je to dost nešikovné, ale dá se na to zvyknout.
Tak přejí šťastný nákup Lucka
Tak sem se teda byla ptát v tom obchodě, neměly ho a prej ho obědnávat nebudou
prej mi ho obědnají, ale musím jim dát zálohu. No to si ho můžu obědnat i přes net, že jo… mě šlo hlavně o to ho vidět naživo a skusit se kousek projet. A ty Freeliny prej neberou, že tu na ně nikde není servis. Tak já nevim… asi my zbydou jen ty Zopa fusion
a z těch sem moc nadšená nebyla… ale pěkný sou to jo ![]()
Macka a nezkoušela jsi se podívat třeba na MMB, kdo by je mohl mít jako nové zboží a bydlel by v okolí Olomouce? Já takhle třeba ten náš první kočár:o) ![]()
Tak já už mám vybráno
Peg Pérego A3 sportivo
taky sporťák, ale teda luxus
(i ta cena
)i Fílovy se v něm líbí-vůbec neřve. Dokonce mi lidi sami nabízej pomoc do autobusu!!! asi že je to menší kočár…