Baby Design SPRINT

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
17.6.08 16:56

Baby Design SPRINT

Zdravím všechny
potřebuji nějaký skladný kočárek do auta. Jedeme na dovolenou a tak sem si vybrala Baby Design SPRINT.

Máte ho někdo? Jaké jsou vaše zkušenosti. Ráda bych ho viděla na živo, sem z Olomouce, ale tady sem ho zatím nepotkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
papu
17.6.08 19:53

Mám free line explorer, je to úplně ten samý, jen od jiné značky a jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
4498
17.6.08 20:26

Taky mám Explorer - je opravdu totožný se Sprintem - a co se týče skladnosti, tak je fajn, hlavně i lehký, takže s ním v pohodě manipuluji i já při váze 50kg 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.6.08 21:51

Tak děkuji, ale ten kočár co ste napsaly tak mi hodně připomíná Zopa Fusion a ten sem v obchodě zkoušela a moc mě nenadchl, přišel mi takovej těžkopádnej :( a taky hodně připomíná casualplay :wink: akorát ta cena je teda mnohem příznivější :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.6.08 12:34

ahojky, tak my kočárek Sprint máme a já osobně jsem s ním moc spokojená, jediný co mi opravdu u něj vadí je, že má plastová kolečka, páč se mi s nimi jezdí blbě v terénu, ale jinak su opravdu spokojená. Sice jsou ještě skladnější kočárky, to uznávám, ale nám se prostě líbil a tak jsme do něho šli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
21.6.08 22:23

Nemáte náhodou pocit, že Baby Desing SPRINT, Freeline EXPLORER a Zopa FUSION jsoi tři skoro stejný kočárky??? 8O
Ten ZOPA jedinej sem viděla naživo ale nějak mě neoslovil, divně se mi s nim jelo. Ale na obrázku sem se naprosto zamilovala do černo-červené kombinace :lol: :lol: :lol: ikdyž máme kluka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.6.08 13:26

Macka, tak jsem zkoukla ty druhé kočárky a souhlasím, jsou skoro stejné :lol: Já nějak kočárky nezkoumala, máme čtyřkombinaci, takže su vůbwec nový sporťák původně nechtěla, ale pak su někde viděla sprint a zamilovala se do něho :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.6.08 20:46

Ahoj, Baby Design SPRINT jsem si koupila před měsícem a jsem s ním strašne spokojená, je sice pravda že do auta není až tak skladný, ale máme velké auto tak mi to nevadí. Vybrala jsem si barvu černo-zelený a je super. Jsem také z Olomouce a koupila jsem ho na Dolním nám. pod podloubím, nikde jinde jsem ho neviděla a to jsem projela všechny obchody s kočárkama, mají ho tam za 3.300,–. Původně jsem si šla koupit golfky Chicco, ale tam mi prodavačka řekla že je neberou že co kus to reklamace.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.6.08 20:59

Ještě jsem chtěla dodat, mám také kluka 5 měsícu a vegetí se mu v něm bezvadně, záda mám položená dole a nad sebou má zavěšená céčka s hračkou a je spokojenej. Dokoupila jsem si k němu i slunečník aby na něj nesvítilo sluníčko. Jen jediná věc co mi vadí je černá trubka skrz košík, takže když do něj chci něco dát tak musím malého po:,–(it a pak to pod tou trubkou protlačit, je to dost nešikovné, ale dá se na to zvyknout.
Tak přejí šťastný nákup Lucka

• Citovat
  • Upravit
50
27.6.08 21:32

Tak sem se teda byla ptát v tom obchodě, neměly ho a prej ho obědnávat nebudou :cry: prej mi ho obědnají, ale musím jim dát zálohu. No to si ho můžu obědnat i přes net, že jo… mě šlo hlavně o to ho vidět naživo a skusit se kousek projet. A ty Freeliny prej neberou, že tu na ně nikde není servis. Tak já nevim… asi my zbydou jen ty Zopa fusion :? a z těch sem moc nadšená nebyla… ale pěkný sou to jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.7.08 19:45

Macka a nezkoušela jsi se podívat třeba na MMB, kdo by je mohl mít jako nové zboží a bydlel by v okolí Olomouce? Já takhle třeba ten náš první kočár:o) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.7.08 09:45

Tak já už mám vybráno :D Peg Pérego A3 sportivo :roll: taky sporťák, ale teda luxus :lol: :lol: (i ta cena :( )i Fílovy se v něm líbí-vůbec neřve. Dokonce mi lidi sami nabízej pomoc do autobusu!!! asi že je to menší kočár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí