Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
holky poradte mi prosim nejakej kocarek z vlastni zkusenosti. potrebuju aby mel velky kola bydlime na horach takze aby prezil zimu. aby nebyl moc velkej ale zase aby se tam malej vesel i s fusakem.ne moc tezkej a aby sel lehce slozit a nebyl moc velkej mame totiz maly auto tak aby se tam v pohode vesel.
no a hlavne aby stal neco kolem 5000.mame doma golfky jsou celkem dobry ale ty kolecka jsou sileny neustale vrzou coz bych jeste prezila horsi je ze v tom snehu to vypada ze kazdou chvilku upadnou
tak prosim poradte neco co vydrzi. premyslela jsem nad X-landerem ale porad nejsem rozhodnuta a hlavne nevim jestli by se nam vesel do auta.popremyslim nad kazdou vasi radou a tipem.
Mam Free line Explorer a naprosta spokojenost. vejde se mi tam i dvouletak v prodlouzenem fusaku a dokonce i triletacka. Nemenila bych.
Diskuze je i tady na emiminu https://www.emimino.cz/modules.php?…
Ahoj Xlandera mám trojkolku. Do kufru auta se nám vleze akorát(opel astra), a do terénu se mi osvědčil- vyrážíme denně se psem , polní cesty i v lese už jsme párkrát byli. Za rok užívání žádná závada, fusak s ročním dítětem se mi tam vloni vlezl, letos nevím, už capeme pěšky.
Ahoj, my máme X-Lander XA a složili jsme ho do Opelu Corsa, ale je fakt, že víc už jsme tam moc věcí nedali, ale jinak v terénu naprostá spokojenost, jezdíme denně po lese, po polních cestách a žádný problém, malý se tam v pohodě vejde, teď má zatím do nánožníku danou deku, ale až ještě víc přituhne dostane fusak. Šťastnou ruku při výběru.
je dostatecne stabilni ta trojkolka porad nevim jestli mam koupit x-landera ctyrkolku nebo trojkolku.
v jine diskusi jsem cetla ze kdyz si ji zkouseli ze mimco malem vyklopili to bych fakt nechtela. ![]()
trojkolka je ok, jde o zvyk. Jasně, že kdo je zvyklej jezdit s těžkým 4kolovým kočárem, tak je z lehoučké trojkolky překvapenej…Ale je to fakt o zvyku a jiném způsobu řízení.
My máme sporťák casual play a je super, skladný, malý,lehoučký, přejedeš všechno…jen já zas uvažuju, do kolika let je vhodný:-) máme dlouhou holčičku a sice se tam vejde, ale už to není roztomilé:-)
Já teda moc neporadím s konkrétním tipem, ale taky souhlasím s tím, že do terénuje tříkolka fakt lepší. My taky jezdíme hodně do lesa a polní cesty a kolikrát si říkám, že se čtyřkolovým kočárem bych to asi nedala
Jako je samozdřejmost, že když je to nějaká horší cesta, tak to kolečko zablokuju aby neuhýbalo, protože jinak bych ho asi urvala. Ale jinak de jen o zvyk.
Jo máme Baby welt Oregon GTS, je to jako velkej sporťák s vložnou taškou na mimčo, byl na mě voc velkeja těžkej, tak sem v dobré víře koupila z druhé ruky Peg Pérego A3 (golfky se spojenou rukojetí), no ze zečáku sem byla unešená. Super lehký, kola věčí než klasický golfky, na cestování do MHD když ti nikdo nepomůže super. Ale jak začaly bejt zima, tak sem s vrátila k věčímu kočáru. Myslím, si, že tam je ještěnechodícímu děcku asi líp. No já přeju šťastnou ruku při výběru.
Jo a k tomu X landeru-já viděla i čtyřkolku co měla ty přední kola víc u sebea taky se otáčely, tak to bych možná taky zvážila ![]()
Ještě sem chtěla napsat, že oba kočáry složíme do krátké fábie, ale musíme sundat kola, ale dáme je tam
![]()