Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, jezdila jsem s hlubokým kočárkem se čtyřkolkou, byl super stabilní. Teď jsem koupila sporťák trojkolku Jané Slalom Pro a musim říct, že je prima. I když to není úplně ta stabilita, jako čtyřkolka, ale rozdíl je malý. Trochu jsem se toho bála, ale splňoval mé požadavky na velikost. Je lehký, snadno se skládá do auta, prostorný uvnitř, hlubokou korbu měla kamarádka a byla spokojená, autosedačka se jen nacvakne na kontsrukci i přes sporťák nebo lze koupit hluboké lůžko s homologací, které slouží zároveň jako autosedačka. A co jsem četla, je to jeden z nejlepších-nejoblíbenějších kočárků vůbec.
Monny89 píše:
Do trojkolky bych v zadnem pripade nesla, a nejsem asi jedina.. Vsechny maminky si na trojkolky jenom stezuji… Nemaji rovnovahu a snadno se preklopi na nerovnem terenu, a to je pak o zdravi miminka…![]()
Ale, ale!!! Já si teda nestěžuju ani omylem! Máme Jané slalom a je super super, super!
Ahoj prodávám kočárek chicco je to trojkolka a trojkombinace byla jsem s ním moc spokojená neměnila bych.http://www.modrykonik.cz/bazar/kocarky/9f18/kombinovany-kocarek-chicco-s3/
Teutonia s3 - otočná sedačka, ruční brzda, manipulace v terénu ok
Nějak mi to blbne, tak píšu znovu.Za jakou cenu? A v jaké barvičce? Prosím o fotečky na email. Děkuji moc.
@Monny píše:
Do trojkolky bych v zadnem pripade nesla, a nejsem asi jedina.. Vsechny maminky si na trojkolky jenom stezuji… Nemaji rovnovahu a snadno se preklopi na nerovnem terenu, a to je pak o zdravi miminka…![]()
Já ji mam a nemenila bych, je stqbilni i s dítětem i plnou taškou, tak i jenom s taškou. Perfektně se ovlada a vsude vjede! A je toGesslein Vision S, teď nové myslim M3
@veronika.st píše:
mrknu na ni. Dekuji…
Pritel ma vetsi naroky nez ja..Chce aby to byla trojkolka, se kterou muzu jezdit na bruslich,aby dobre jezdil i v terenu, moznost otoceni sportaku o 180 stupnu, nejlepe jeste rucni brzdu, ale samozrejme za co nejlepsi cenu.A taky rovnou trojkombinaci…A ja uz jsem z toho fakt zoufala :/
A co babyjogger? Www.baby.jogger.cz , to jsou prukopnici mezi kocarkama na brusle a vypadaji super!
@Monny píše:
Ja trojkolku mam peg pérego gt3 a super, nemuzu si stezovat!!!
Verčo,u nás to láska na první pohled nebyla,jsou hezčí kočárky. Ale šlo nám hlavně o funkčnost a tu jsme si zamilovali oba.