Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky…mam dotaz, snad mi nekdo poradite..Shanim kočárek,ale asi jsem dost náročná. Chci aby to byla trojkolka, kombinovaný kočárek (i se sedačkou do auta) a mel jeste tu rucni brzdu. Samozrejme nejak cenove prijatelny… Koukam uz tyden a nikde jsem podobny nenasla
..nemate nektera nejaky tip?
Ahojky, dle tvých požadavků bych to viděla na Casualplay
Mají ho teď i za super cenu! Trojkombinace vč. fusaku za 14. tis. (alespoň jsem to takhle slyšela).
Já mám Quinny Freestyle, hluboká korba, sporťák, ruční brzda, snadné ovládání. A taky při posměrném nastavení sportovní sedačky a uložení do lehu nestabilita a nějakých 17kg. Sedačka na něj jde například Maxi cosi.
(a kdybys ten můj chtěla za 5,5tis, v super stavu, s fusakem, tak se ho mileráda zbavím… )
Ahoj Verun,
tak my měli u první Quinny freestyle 3×l a nechala jsem si jej i pro druhé mimi, které čekáme začátek července, protože jsem prostě nenašla jiný který by mi lépe vyhovoval. Navíc jde sporťák otáčet i do protisměru, což je fajn, že na dítě nefučí a máš kontakt, když je ještě malé a je to i lepší na bruslích, že na něj vidíš. Má nafukovací kola, ruční brzdu, pomocí adaptéru se nacvakne jak korba tak autosedačka. Kupovala jsem ho už po jednom dítěti a pořád je bez chyby.
Přeji ať dobře vybereš, Eva ![]()
Do trojkolky bych v zadnem pripade nesla, a nejsem asi jedina.. Vsechny maminky si na trojkolky jenom stezuji… Nemaji rovnovahu a snadno se preklopi na nerovnem terenu, a to je pak o zdravi miminka…
![]()
Peg Perego GT3, je velmi dobře vymyšlený, kromě Tvých požadavků má velký koš pod kočárkem, je prostorný, stříška je dělaná tak, že na mimčo nefouká a jde i celá překlopit /to nahradí nemožnost jezdit v protisměru/, ledvinka na rukojeti, adt.běž se podívat do krámu, podle prodejce, kde jsme kupovali je to Mercedes mezi kočárky(za 5 let prodeje neměli žádnou reklamaci), Casualplay šmejd.
Já ho mám a jsem opravdu spokojená.
Hoja, kamarádka prodává taky Quinnyho:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
i s autosedajdou.
Ta s ním byla taky spokojená. Je po jednom dítěti.
Za mě taky Peg Perego GT3, jen nevím, jestli tam jde nacvaknout autosedačka
. Ještě jsem na něm nenašla jedinou chybu ( a že já jí najdu všude
).
ahojky my mame jané slalom pro, krasne se ovlada, je k nemu, korba , autosedacka, sportak.. kolekce 2010 ma navic od predeslych sportak s moznosti nasazeni po i proti smeru jizdy.. za nas velka spokojenost, nesouhlasim s tim ze vsechny maminky si na trojkolky stezuji, my jsme s ni moc spokojene, ovlada se bajecne a s nestabilitou naseho kocarku jsem se nesetkala. A to v nem vozime tezke nakupy , i jsem mela tezkou tasku na riditkach a kocarek byl krasne stabilni.
Timura píše:
Za mě taky Peg Perego GT3, jen nevím, jestli tam jde nacvaknout autosedačka. Ještě jsem na něm nenašla jedinou chybu ( a že já jí najdu všude
).
jde - jak autosedacka, tak hluboka korba (tu je mozne s adaptery pouzivat jako autosedacku,i kdyz si myslim, ze jen to jen nachvilku pro hodne male ditko), daji se koupit celkem za slusnou cenu bazarove, ale podvozek bych si koupila novy
Taky jsem pro Peg Perego GT3 ![]()
Koupila bych novej sporták a použitou korbu…stejně se za tu dobu nezničí…
a autosedačka asi taky ne ![]()
a mimo------názor,že trojkolky jsou nestabilní nemám teda ![]()
Neoenc píše:Timura píše:jde - jak autosedacka, tak hluboka korba (tu je mozne s adaptery pouzivat jako autosedacku,i kdyz si myslim, ze jen to jen nachvilku pro hodne male ditko), daji se koupit celkem za slusnou cenu bazarove, ale podvozek bych si koupila novy
Za mě taky Peg Perego GT3, jen nevím, jestli tam jde nacvaknout autosedačka. Ještě jsem na něm nenašla jedinou chybu ( a že já jí najdu všude
).
Díky za info, kupovala jsem jenom sporťák když už synek byl ve velké sedačce, takže tohle jsme nevyužívali
. Ale kamarádka si ho chce koupit i se sedačkou na malé mičo, tak dobře že vím, že sedačka tam jde.
V tomto případě, je to fakt dokonalý kočárek
.
No a o stabilitě trojkolek......
, už jsem viděla dost, ale ještě žádnou převrácenou
.
Monny89 píše:
Do trojkolky bych v zadnem pripade nesla, a nejsem asi jedina.. Vsechny maminky si na trojkolky jenom stezuji… Nemaji rovnovahu a snadno se preklopi na nerovnem terenu, a to je pak o zdravi miminka…![]()
A jela jsi někdy s trojkolkou, když máš tak vyhraněný názor ? Já trojkolku mám a absolutně si na ni nemůžu stěžovat. Dokonce jsem čtyřkolku (Concord Fusion) vyměnila za trojkolku (Jané Slalom) a jsem maximálně spokojená, protože se líp ovládá a díky nafukovacím kolům jsem krásně zdolala i sněhové závěje.
Slalom má brzdu, je prostorný (já například nekupovala ani golfky, 21 měsíční syn se do sporťáku krásně vleze a ještě má hodně rezervu), autosedačka lze nacvaknout. Další varianta je již zmíněné Peg Perego, to je taky hodně chválené.
Mrkni po bazárcích, spousta maminek nabízí jeté kočárky v krásném stavu, takže se i s trojkombinací vlezeš do svého cenového limitu. Držím palce.
Ahoj,
mám trojkolku Hoco Tornado-S,vozím v ní druhého syna a jsem maximálně spokojená. Je stabilní,dá se ovládat jednou rukou,složená během chvilinky. Mám ke kočárku i autosedačku s adaptérem.
http://www.detskyraj.cz/…x-sportsline
Ze svých zkušeností vím, že na trojkolky většinou nadávají ti, kteří mají čtyřkolku a s tříkolkou nikdy nejezdily a nemají tedy žádné praktické zkušenosti. My s tříkolkou, resp. s její stabilitou žádný problém nemáme. Jak píšou i ostatní - snadno se ovládá i jednou rukou.