Kočárek v druhém těhotenství

smurfka
28.10.13 08:15

Kočárek v druhém těhotenství

Ahoj holky..chtěla bych poradit protože kočárku je pořád víc a víc a i neznámých značek. U prvního dítěte jsem koupila trojkombinaci se kterou jsem nebyla vůbec spokojená. Ted po zkušenostech bych ráda chtěla radu. Klidně koupím zase trojkombinaci, ale aby měla sporták, který požaduji. Nebo koupím jen sporťák a hlubokou zvášť. Bohužel jsem ještě nenašla sporťák, který by splňoval to, co chci, ale možná vy takový znáte.
1. polohování nožiček ( ale takové to klasické - ne jen těch vypouklých 10 stupňů jak je například u BJ Citi mini )
2. polohování zad až do lehu ( ale opět to klasické - ne takové jak musíte naklánět jakoby celou korbu )
3. prodloužená boudička - stříška
4. větší košík
5. lehká váha tak max okolo 10 kg( takže padá jané, x-lander atd )
6. možnost připevnit skate..madlo atd.

Znáte takový sporťák ve trojkombinaci? Nebo znáte takový sporťák zvlášt? Pokud ano řekněte mi to, já už nevím kde hledat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.10.13 08:20

X-lander muzu doporucit:-)

• Citovat
  • Upravit
101708
28.10.13 08:24

@smurfka Já bych řekla, že chceš možná trochu zázraky na počkání :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
28.10.13 08:26

Tim pozadavkem 10 kg jsi vyloucila 99 procent sportaku. Lehky je bugaboo cameleon, ale to je houpacka. Pod 12 kg ma britax b-smart a ma vse, co pozadujes. Ale rekla bych, ze lehky sportak je 12-13 kg. Ale kacarkova odbornice Natasa ti jiste poradi konretneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.13 08:28

Brio go

• Citovat
  • Upravit
46669
28.10.13 08:30

Quinny Speedi? Váhu teda neznám, takže se ti možná do výběru nehodí, ale jinak snad splňuje vše. Jo, ještě kromě dlouhé boudy, ale tu jsem si nechala došít u jedné moc šikovné paní na MMB. Měla jsem ho na obě děti a byla jsem moc spokojená…
Mimochodem mám ho tu na prodej :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
28.10.13 08:33

@smurfka Já si budu pro druhé mimčo kupovat Britax B-smart. Jediná nevýhoda je, že nemá nafukovací kolečka :think: Buď je trojkolka http://www.zbozi.cz/…x-b-smart-3/?… nebo čtyřkolka http://www.zbozi.cz/…hili-pepper/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101708
28.10.13 08:39
@Cuddy píše:
Tim pozadavkem 10 kg jsi vyloucila 99 procent sportaku.

Jojo, taky bych to tak viděla a já tedy upřímně řečeno nechápu proč tu váhu všichni tak řeší :think: jezdila jsem s tandemem a nebyl to zas až takový rozdíl oproti jednokočárku a váhový rozdíl tam byl sakra větší než nějakých 5kg, což je rozdíl mezi tím nejlehčím sporťákem (no nevím, zda bych tomu ještě říkala sporťák) a těmi těžkými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
28.10.13 08:40

Quinny speedy uz jedine bazarovy. Novy se dela jen ten cerny a je uz take jiny nezz drivejsich kolekcich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
28.10.13 08:45
@Libza píše:
@smurfka Já si budu pro druhé mimčo kupovat Britax B-smart. Jediná nevýhoda je, že nemá nafukovací kolečka :think: Buď je trojkolka http://www.zbozi.cz/…x-b-smart-3/?… nebo čtyřkolka http://www.zbozi.cz/…hili-pepper/

Jo a váží 11,7 kg…jinak k té váze - měla jsem jako první kočárek Tako Warior a ten byl teda zatraceně těžký! Když jsem ho nakládala často do auta, tak to bylo znát…vážil 19 kg!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966

Britax b-smart vypada paradne, ale cena odpovida kvalite (6tis za sportak, to je mene nez u polskych kocarku). Mozna mame vadny kus, ale polohovani je tedy za trest. Je sice na packu, coz jsem preferovala pred paskem, ale po par mesicich pouzivani se to hodne zasekava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974

Hluboký kočárek a pak třeba Bébe Beni Izzy (Jenom novou kolekci, starší nemají velkou boudu) nebo Valco Zee.

@j.a.n.i1 Třeba ten kočár tahají x pater, takových mamin zase není málo, a lehký kočárek můžeš vzít i s dítkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
28.10.13 08:54

Ja to chapu, taky jsem delala tenhle vyber. Nakonec jsem ustoupila z polohovani nohou a mam BJ citi mini gt. Polohovani nam zatim nechybi (kocarek je tak velky, ze mu zatim nozicky nekoukaji)

• Citovat
  • Upravit
28.10.13 08:56
@j.a.n.i1 píše:
Jojo, taky bych to tak viděla a já tedy upřímně řečeno nechápu proč tu váhu všichni tak řeší :think: jezdila jsem s tandemem a nebyl to zas až takový rozdíl oproti jednokočárku a váhový rozdíl tam byl sakra větší než nějakých 5kg, což je rozdíl mezi tím nejlehčím sporťákem (no nevím, zda bych tomu ještě říkala sporťák) a těmi těžkými.

Mam doma 15 kg kociarik a u babicky 20 kg. Ten doma ovladam jednou rukou, na druhej taham starsie dieta, a este cestou telefonujem. Do toho u babicky sa zapieram oboma rukami a kazda zakruta vyzaduje plne nasadenie. Z prechadzky sa vraciam akoby som rubala v bani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
28.10.13 09:00

@smurfka a vy uz cekate druhe? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie