Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Omlouvám se pokud už tu podobné téma je.Ale nenašla jsem ho.
Kamarádka se chystá do Polska podívat na kočárky.A potřebovala by poradit jaké značky tam prodávají a kde je nejlepší na ně jet.Pokud by si např.v Polském Těšíně někde v obchodě vybrala je možně vyměnit peníze někde přímo tam?A jakou máte zkušenost s polskými kočáry?
Budu ráda za každou odpověď
Dana
Ahoj Dano
, v polsku jsou docela dobré značky Aro (Puma nebo Lex2Plus), Tako a Roan. Tyhle znám a vím, že s nimi lidi bývají spokojení. V Č.T., když půjde podél řeky, jak je i malý trh, tak směrem od hranice z hlavní ulice (výjez pro auta), proti proudu řeky natrefí na hodně vystavených kočárů a jde se jakoby dozadu a tam je obchod. Tam jsme kupovali naše Aro, Taka nevím, kde jsou, ale když se zeptá, tak jí určitě poradí a Roany mají když projde kolem maleho trhu jakoby k hranici a dojde na křižovatku, tak zahne v levo a je tam taková větší bouda (nevím jak to nazvat), před ní kočáry a tam je to. Je to dobré pochodit pokoukat a vybrat, co se jim bude nejvíc líbit ![]()
Ahoj,
ja teda kocar s POlska nemama, sle kamoska si ho tam kupovala a nadava na nej kudy chodi. A celkove jsem na kocary neslysela moc pet chvalu
.
Ale zalezi asi na kazdem co od nej ocekava.
Ahojky Tin
,jsi poklad.Děkuji.Nemáš náhodou přehled i o cenách?
Kdyby měl někdo dalším tipy sem s nimi.
ahoj dano, já kupovala kočárek v polsku a jsem moc spokojená. byl sice za 10000Kč ale u nás stojí 12000, mám VOlant 3 jejich stránky jsou www.implast.com.pl a v obchodě jsem platila přímo korunama,
kupovala jsem ho v obchode jak je velký trh a za ním zelinový tak tam na rohu je prodejna s dětskýma věcma mám tam i postýlku
Chtěla bych se vyjádřit ke kočárkům z Polska. Je pravda, že na ně někteří uživatelé nadávají, přesto se prodávají jak na běžícím pásu. Je pravda, že je zde spousta diskuzí o dle mého názuru přehnaně drahých kočárcích, u nichž korba ztrácí svůj význam v půl roce dítěte a někdy i dříve
. Nechci za polské kočárky lobovat, ale faktem je, že téměř 90% z kočárků které potkávám tvoří právě kočárky TAKO, ARO, BIBI a pod. Myslím, že pro většinu maminek je rozhodující právě cena kočárku, která se pohybuje od 4500-6000. Drahé kočárky si může dovolit málokdo.
Vzhledem k tomu, že jsem četla jak jsou poruchové i takové kočárky jako je Jane nebo Mutsy, myslím, že cena a značka ještě není zárukou kvality.
Já jsem měla kočárek DorJan Novell. Je to kočárek na polském podvozku a korba je šitá tady v čechách. Musím konstatovat, že za dva roky provozu v horských podmínkách jsme překvapivě neměli ani jednu závadu, kočárek nezatáčí a nepadá mu brzda. Takže já se mohu přidat ke spokojeným zákazníkům.
Co se týče výběru kočárku, doporučuji překousnou modní vlny a soustředit se především na to aby byl kočárek dostatečně odpružený a pro dítě dostatečně prostorný. A taky bych jí doporučila soustředit pozornost na velikost a funkčnost košíků pod kočárkem, protože u některých kočárků jsou díky své velikosti prakticky k ničemu.
Přeji kamarádce, aby si dobře vybrala. S.
Sati,do výběru se rávě dostal u „tvůj“Dorjan
.Čeká druhé dítě a nechce se ji dávat 10 000,–za kočárek.Sice jsme objevily jeden,ktery nás zaujal,stojí 8000,ale stejně pojede první do Polska podívat se tam.
A ke kvalitě mam v okoli levné i ty dražší kočárky a problémy můžou být s oběma.
ahoj!
tak já mám z polska kočárek od firmy palex,je to trojkombinace…pravdou je,že je těžký,váží kolem 20 kg…ale má obrovský nákupní košík,je hodně prostorný a malej je v něm strašně spokojený!!!koupila jsem i lehký sporťák od pikola,ale tam být nechce…takže v rámci spokojenosti vyjíždím s korábem - stříška se dá odepnout a mít jí v předu,má nastavitelnou a přehazovací rukojeť,tašku na nošení dítěte,zimní letní boudičku a spoustu vychytávek…je super teréňák!!!takže až na tu hmotnost je super!!!
ještě dodávám - stál 4000,–- ![]()
Máme golfky El Jot - v plné výbavě stály 2000, přičemž u nás stojí 4700 a bude se prodavačka hádat, že polský není … Já mám pocit, že ty zmetkové jsou vidět na první pohled.
Většinou se opravdu dá platit korunama. Hodně štěstí při výběru. Katka
My máme ARO Hugo.Až na zatáčení v pohodě
Takže neváhejte a určitě odzkoušejte, zda nezazáčí min. na 10m . Jinak je to docela slušný kočárek. Kupovali jsme v obchodě v ČR za 7400,–, ale v PL prý výjde na polovinu a má vše ve výbavě.
Ahoj,
My jsme taky kupovali kocarek trojkombinaci na malem trhu v Polskem Tesine. Byla to znacka Deltim Voyager za 4500,–. Kupovali jsme ho pred dvemi lety a vyuzivam ho i ted u druheho ditete… Jsem s nim naprosto spokojena… Kamaradka kupovala uplne stejny kocarek v obchode ve Frydku-Mistku a zaplatila o 2000,– vic a jeste k tomu nemela kabelu… Vim, ze ty kocarky tam porad maji.. Ono jsem slysela, ze v polsku maji uplne stejne znacky jako u nas, jenom maji levnejsi clo tak proto je maji tak levne… Na malem i na velkem trhu se da kupovat za koruny, tak penize neni treba menit…
Hodne stesti pri vyberu…
Sati: souhlasím s tebou. Hlavně ohledně ceny a kvality. Přesně jsi to vystihla.;-)
Kamarádka si nakonec kočárek s Polska přivezla.Padnul ji do oka a opravdu vypada moc pěkně.Tak jen doufám,že jí bude dobře sloužit ![]()
Sati,tady ten
http://img.takeit.cz/…5682dc38.jpg
a odkaz je tady
http://zuzana-bilkova-bambino.takeit.cz/…inace-565978?…