Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všem ![]()
chtěla jsem se zeptat, zda má někdo zkušenosti s kočárkem vs. Škoda Citigo.
Je nějaká možnost do kufru narvat kočárek? Nemyslím, žádné golfky ale spíš podvozek typu Britax, Thule, Cybex, Bugaboo apod.
Děkuji za postřehy ![]()
Podvozek od Joolz jsem tam dala na sikmo, ale korbu/sportovni sezeni muzis na zadni sedacky… vezla me s tim jednou kamoska. Strasny… Britax sportak by se ti tam vesel uplne v poho, nebo Valco snap. Z toho udelas placku pri skladani. Ostatni vyjmenované maji vetsi konstrukce
@Werushka92 V citigu mojí švagrové jsme vozili Easywalker QTRO úplně v pohodě vešel se i se složenou korbou. A celý sporťák. (budu ho prodávat, takže pokud máte zájem tak do SZ)
@Werushka92 píše:
Ahoj všem![]()
chtěla jsem se zeptat, zda má někdo zkušenosti s kočárkem vs. Škoda Citigo.
Děkuji za postřehy
Je nějaká možnost do kufru narvat kočárek? Nemyslím, žádné golfky ale spíš podvozek typu Britax, Thule, Cybex, Bugaboo apod.
Thule jsme pořídili, máme bavmana trojku v kombiku a Thule zabralo hodně místa, jako, narves ho do auta ale další veci bys musela hodit na zadní sedadlo nebo zaskladat hodně kočárek..Thule je hlavně jeden z největší jestli ne i největší kočárek..co se rozměrů týče, šířka v plném rozpětí je větší než TFK..
Děkuji za postřehy ![]()
Samozřejmě máme druhé auto - Combi. Jde mi spíše o občasné přejetí k lékaři, na nákup, když zrovna manžel nebude doma a druhé auto nebude k dispozici. Počítám spíš jen, že tam budu dávat čistě podvozek, na který následně přicvaknu vajíčko.
Není třeba tam tedy dávat komplet složený kočár ![]()