Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tohle je riziko nákupu použitého zboží. Zlobila bych se pouze sama na sebe.
No minimálně bych ji udělila špatné hodnocení
nechapu, že tohle někdo dělá. Nic jinyho s tím asi nenaděláš.
Nechala bych to být. Je to bazarový prodej. Když s tim ona nesouhlasí, tak bys ji musela dát k soudu, nechat si zpracovat posudek od soudního znalce, zda to je či není skrytá vada atp. Takže je lepší si ty dva tácky zaplatit a koupit nový kolo…
S tím asi nic nenadelas
jsou to nafukovací kola? Zkusila bych koupit někde u kol duši za pár stovek, pokud by to šlo tak bych to dal neřešila.
To je těžko, taky to může být náhoda, mohla jsi to kolečko píchnout při procházce ty a prodávající je v tom nevinně
Každopádně tě měla informovat o tom, že bylo kolečko opravované. To je ale risk bazarových věcí, nikdy nevíš, v jakém je to opravdu stavu a jestli ti prodávající nelže, nebo něco nezamlčuje. Kamarádka koupila kočár a za 14 dní jí kočárkárně zplesnivěl. Paní, která jí kočár prodala, se pak přiznala, že se jí to stalo taky, protože ho skladovala ve vlhkém sklepě, že ho vyprala a myslela si, že je to tím vyřešené a plíseň už se neobjeví. Přesně proto nekupuju použité věci…
Může být vadný ventilek nebo v duši díra. Je to blbost, která je za chvíli opravená. Určitě se kvůli tomu nemusí kupovat celé kolečko nebo se nějak handrkovat s prodávající. Ventilek i souprava na opravu duší je za pár korun.
Ahoj, rada bych slyšela Vás názor na situaci, kterou prave řeším. Zakoupila jsem na FB skupině použitý kocarek, který prodávající inzerovala jako těsně po servisu a v top stavu. Po druhé jízdě se nám vyfoukla kolo a prisli jsme na to, ze už bylo opravované (dost neodborně, ale to vem čert). Já bych to nyní s prodávající chtěla řešit, protože se mi to nezdá fér. Ona svůj díl viny popírá a poslala mi jen odkaz na nová kola za dva tisíce. (Poslala link rovnou na zadní kola, nikoli i na přední, takže o tom jistě vedela, přestože tvrdí, ze ne).
Nechaly byste to byt? Zlobily byste se na ni, samy na sebe… jak byste to zkratka resily?
Dekuju