Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
Máte některá tip na krásný a pohodlný (jak pro maminku, tak i miminko) kočárek? Dvojkombinaci. Ideálně osobně ozkoušený. Cenově bych se ráda vešla do 20 000, ale není podmínkou. ![]()
Tako Impulse cossato. Koukni, je hodně originální, krásný a praktický.
Příspěvek upraven 26.08.20 v 21:36
@Stistk0 mrkni na teutonia. To je kvalita. Kočáry už jsme dlouho neřešila
, hlavně nic polského
Hlavně bych koukala co má velkou korbu at tam mimino vydrží jak bude potřeba
Nebo ještě icoo nebo mutsy to vše patří ke kvalitě. Záleží co vše chceš ![]()
Těžko říct. Každé přijde nádherné něco jiného. Některé retro, některé polské robustní kočárky, některé sportovní tříkolky, některé městské designové kousky… A co se týká pohodlí, tam je důležité si ujasnit, jak bude ten kočár využívány - terén, město, časté skládání a třeba přenášení, malý nebo velký kufr auta, mhd atd.
Mě se velmi líbí Cybex Priam, má i pozitivní recenze. Nemám bohužel osobní zkušenost. Jen teda do těch 20tis se nevlezeš.
Presne, pro kazdeho je krasne neco jineho, ja teda byla maximalne spokojena se znackou Inglesina, do 20 se da vejit.
![]()
Miluju bugaboo a cybex. Teď jsem si koupila ještě Thule kvůli dovolené a ten je teda úplně skvelej do písku a předpokládám ze hory zvládne stejně skvěle. Pak jsou krásný stokke, ale krom xplory nemám zkušenost.
V první řadě koukej na to, kde a jak budeš kočárek používat. To je základ, podle toho vybírej. Teprve potom řeš design. Pro mě byla je a bude top Roan Marita, ale těžko s ní bude jezdit někdo, kdo potřebuje vynášet kočár do patra…
@Markéta80 hele, většina mých kočárů byly poláky a nemůžu říct půl slova, co se týká kvality.
Já mám stokke trailz black- láska na první pohled
korba i sportovní část je vysoko, koš je velký. Jediné co je trochu problem, je jeho velikost
ale plánuji kupovat ještě Thule urban glide 2 ![]()
Jak se psalo výše, každý si představíme jiný a hlavně co od něj očekávám ![]()
To budeš muset aspoň trošku specifikovat
Já jsem zastánce retro kočárků, které mají velká nafukovací kola a pěkně houpou. Což asi těžko bude připadat krásné někomu, koho uvede v nadšení třeba zmiňované stokke nebo bugaboo
Mám „zatracovaného“ poláka Tako Accoustic, na třetí dítě sice potřebuje už menší servis - měnili jsme dva pláště u koleček a je potřeba opravit polohování zad u sporťáku, ale věřím, že i to třetí dítě mi odvozí polem, lesem, kamením… ![]()
Kupovat kočár podle vzhledu je stejná úchylárna, jako ze stejného důvodu kupovat třeba auto
.
My máme Anex Sport 2018 (teď je už zase trošku jiný design) a za mě naprostá spokojenost co se týče vzhledu i jízdních vlastností. V klidu zvládá pole, louky, lesy, kamenité cesty, ve městě taky bez problému. Dobře se čistí, jen asi zabere trošku místa v autě…
Joolz nebo Cybex. Z druhy ruky, top stav do 20k sezenes na pohodu. Jsou to drzaci. Muj prvni joolz uz vozi treti dite
@Markéta80 píše:
@Stistk0 mrkni na teutonia. To je kvalita. Kočáry už jsme dlouho neřešila, hlavně nic polského
Hlavně bych koukala co má velkou korbu at tam mimino vydrží jak bude potřeba
Nebo ještě icoo nebo mutsy to vše patří ke kvalitě. Záleží co vše chceš
Teutonia uz davno zkrachovala
ale jinak to byly super kocarky
Ja si ted koupila opravdu krasny designovy kocarek, je spis do mesta, krasne da travu, vetve, sisky a hrboly, ale na malych kaminkach nebo dlažbe drkota. A je celkem těžký
ale sedacka u sportaku je proste pecka. Mamas&papas, Italove
@PaníKadrnožková píše:
Teutonia uz davno zkrachovalaale jinak to byly super kocarkyJa si ted koupila opravdu krasny designovy kocarek, je spis do mesta, krasne da travu, vetve, sisky a hrboly, ale na malych kaminkach nebo dlažbe drkota. A je celkem těžký
ale sedacka u sportaku je proste pecka. Mamas&papas, Italove
Zkrachovala, ale koupila je Emmaljunga a zase vyrábí. Zatím teda jen Teutonii Trio. Ale nevím o nikom, kdo by ji měl.
Za mě jsou super Britax Smile 3.