Nádherný kočárek

3
26.8.20 21:03

Nádherný kočárek

Ahoj holky,
Máte některá tip na krásný a pohodlný (jak pro maminku, tak i miminko) kočárek? Dvojkombinaci. Ideálně osobně ozkoušený. Cenově bych se ráda vešla do 20 000, ale není podmínkou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klopotkova
26.8.20 21:12

Tako Impulse cossato. Koukni, je hodně originální, krásný a praktický.

Příspěvek upraven 26.08.20 v 21:36

• Citovat
  • Upravit
59391
26.8.20 21:21

@Stistk0 mrkni na teutonia. To je kvalita. Kočáry už jsme dlouho neřešila :mrgreen:, hlavně nic polského :mrgreen: Hlavně bych koukala co má velkou korbu at tam mimino vydrží jak bude potřeba ;) Nebo ještě icoo nebo mutsy to vše patří ke kvalitě. Záleží co vše chceš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1664
26.8.20 21:24

Těžko říct. Každé přijde nádherné něco jiného. Některé retro, některé polské robustní kočárky, některé sportovní tříkolky, některé městské designové kousky… A co se týká pohodlí, tam je důležité si ujasnit, jak bude ten kočár využívány - terén, město, časté skládání a třeba přenášení, malý nebo velký kufr auta, mhd atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
26.8.20 21:27

Mě se velmi líbí Cybex Priam, má i pozitivní recenze. Nemám bohužel osobní zkušenost. Jen teda do těch 20tis se nevlezeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5170
26.8.20 21:32

Presne, pro kazdeho je krasne neco jineho, ja teda byla maximalne spokojena se znackou Inglesina, do 20 se da vejit. ;) :pankac: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.8.20 21:36

Miluju bugaboo a cybex. Teď jsem si koupila ještě Thule kvůli dovolené a ten je teda úplně skvelej do písku a předpokládám ze hory zvládne stejně skvěle. Pak jsou krásný stokke, ale krom xplory nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.8.20 21:46

V první řadě koukej na to, kde a jak budeš kočárek používat. To je základ, podle toho vybírej. Teprve potom řeš design. Pro mě byla je a bude top Roan Marita, ale těžko s ní bude jezdit někdo, kdo potřebuje vynášet kočár do patra…
@Markéta80 hele, většina mých kočárů byly poláky a nemůžu říct půl slova, co se týká kvality.

• Citovat
  • Upravit
255
26.8.20 21:59

Já mám stokke trailz black- láska na první pohled :) korba i sportovní část je vysoko, koš je velký. Jediné co je trochu problem, je jeho velikost :) ale plánuji kupovat ještě Thule urban glide 2 :)
Jak se psalo výše, každý si představíme jiný a hlavně co od něj očekávám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
26.8.20 22:18

To budeš muset aspoň trošku specifikovat ;) Já jsem zastánce retro kočárků, které mají velká nafukovací kola a pěkně houpou. Což asi těžko bude připadat krásné někomu, koho uvede v nadšení třeba zmiňované stokke nebo bugaboo :D Mám „zatracovaného“ poláka Tako Accoustic, na třetí dítě sice potřebuje už menší servis - měnili jsme dva pláště u koleček a je potřeba opravit polohování zad u sporťáku, ale věřím, že i to třetí dítě mi odvozí polem, lesem, kamením… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.8.20 22:18

Kupovat kočár podle vzhledu je stejná úchylárna, jako ze stejného důvodu kupovat třeba auto ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
26.8.20 22:41

My máme Anex Sport 2018 (teď je už zase trošku jiný design) a za mě naprostá spokojenost co se týče vzhledu i jízdních vlastností. V klidu zvládá pole, louky, lesy, kamenité cesty, ve městě taky bez problému. Dobře se čistí, jen asi zabere trošku místa v autě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
26.8.20 22:42

Joolz nebo Cybex. Z druhy ruky, top stav do 20k sezenes na pohodu. Jsou to drzaci. Muj prvni joolz uz vozi treti dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
26.8.20 22:43
@Markéta80 píše:
@Stistk0 mrkni na teutonia. To je kvalita. Kočáry už jsme dlouho neřešila :mrgreen:, hlavně nic polského :mrgreen: Hlavně bych koukala co má velkou korbu at tam mimino vydrží jak bude potřeba ;) Nebo ještě icoo nebo mutsy to vše patří ke kvalitě. Záleží co vše chceš ;)

Teutonia uz davno zkrachovala :( ale jinak to byly super kocarky

Ja si ted koupila opravdu krasny designovy kocarek, je spis do mesta, krasne da travu, vetve, sisky a hrboly, ale na malych kaminkach nebo dlažbe drkota. A je celkem těžký ;) ale sedacka u sportaku je proste pecka. Mamas&papas, Italove

• Citovat
  • Upravit
18228
26.8.20 22:54
@PaníKadrnožková píše:
Teutonia uz davno zkrachovala :( ale jinak to byly super kocarkyJa si ted koupila opravdu krasny designovy kocarek, je spis do mesta, krasne da travu, vetve, sisky a hrboly, ale na malych kaminkach nebo dlažbe drkota. A je celkem těžký ;) ale sedacka u sportaku je proste pecka. Mamas&papas, Italove

Zkrachovala, ale koupila je Emmaljunga a zase vyrábí. Zatím teda jen Teutonii Trio. Ale nevím o nikom, kdo by ji měl.

Za mě jsou super Britax Smile 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4