Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@bertoldina píše:
Zkrachovala, ale koupila je Emmaljunga a zase vyrábí. Zatím teda jen Teutonii Trio. Ale nevím o nikom, kdo by ji měl.Za mě jsou super Britax Smile 3.
Aha
ja ji nikde nevidela totiž
Za mě trojkolky Baby Jogger, TFK, Thule. Ze čtyřkolek se mi celkem líbí Britax Go Big 2, Emmaljunga ntx90f. Nelíbí se mi polské kočárky, hlavně jejich sportovní verze.
Já mám kočárek Indy sport a přijde mi krásný
ale to asi každému jeho kočárek ![]()
@PaníKadrnožková
fakt? To je škoda. Ono těch značek je strašně moc
Ono to chce fakt zkoumat celkově a hlavně v jakém terénu to bude jezdit.
@Markéta80 píše:
@PaníKadrnožkováfakt? To je škoda. Ono těch značek je strašně moc
Ono to chce fakt zkoumat celkově a hlavně v jakém terénu to bude jezdit.
To jo, ale pak zjistis, ze kocarek, co vyhovuje ve vsem proste neni. Ted jsem vybirala, libi se mi a hodily by se mi ty sportovni trojkolky typu Thule nebo x lander run. Ale kdyz jsem videla ta papundeklova zadicka nebo nejdou do uplneho lehu, coz ja potrebuju, tak jsem to vzdala. Takze mam kompromis na podvozku, ze neni tak odpruzeny jako Teutonia. Nebo by se mi hodil x lander ta klasicka ctyrkolka, ale ten se mi zase straaaasne nelibi. Takze souhlas, ze kocar by se nemel kupovat podle vzhledu, ale kupovat kocar, ktery se mi proste vubec nelibi je taky blbost ![]()
Do 20 tis. Bych doporučila kočárek ABC design salsa 4air. Vypadá luxusně, je praktický, dobře se s ním jezdí, je lehký, dobře se skládá do auta a houpe.
@PaníKadrnožková píše:
To jo, ale pak zjistis, ze kocarek, co vyhovuje ve vsem proste neni. Ted jsem vybirala, libi se mi a hodily by se mi ty sportovni trojkolky typu Thule nebo x lander run. Ale kdyz jsem videla ta papundeklova zadicka nebo nejdou do uplneho lehu, coz ja potrebuju, tak jsem to vzdala. Takze mam kompromis na podvozku, ze neni tak odpruzeny jako Teutonia. Nebo by se mi hodil x lander ta klasicka ctyrkolka, ale ten se mi zase straaaasne nelibi. Takze souhlas, ze kocar by se nemel kupovat podle vzhledu, ale kupovat kocar, ktery se mi proste vubec nelibi je taky blbost
Máš pravdu, předsedo
Proto jsem u 2/3 povolila a mám ještě k Taku i takové obyč golfky do města, naložit ten náš tank do auta totiž rozhodně není práce pro slabou ženu
Ale stačil lehce rozbitý chodník a sakrovala jsem jak špaček ![]()
@Michelle_M píše:
Máš pravdu, předsedoProto jsem u 2/3 povolila a mám ještě k Taku i takové obyč golfky do města, naložit ten náš tank do auta totiž rozhodně není práce pro slabou ženu
Ale stačil lehce rozbitý chodník a sakrovala jsem jak špaček
Bez golfaču o hmotnosti do 6kg si neumim predstavit mateřství
mmch krasny s velkyma kolama od cybex
@PaníKadrnožková píše:
Bez golfaču o hmotnosti do 6kg si neumim predstavit mateřstvímmch krasny s velkyma kolama od cybex
To souhlas, hlavne na vetsi batolata kolem 1,5-2 let, ja jsem mela uplne obycejne, jen konstrukce a latkovy potah a hojne jsem to vyuzivala do MHD, sice nebyly polohovaci, ale kdyz nahodou dite uslo, dalo se v tom i vyspat.
![]()
@PaníKadrnožková to je také hodně individuální. U nás ve městě bys s takovým golfáčem nikam nedojela, protože máme všude dlažební kostky a vysoké obrubníky 😂, teda občas s tím potkám nějaké statečně turisty a vždycky se jim směju, jak jsou úplně vyřízení. Není nad pořádný sporťák.
@PaníKadrnožková píše:
Ahaja ji nikde nevidela totiž
Profesní deformace
Když jsem okoukávala sporťáky, tak mi u Teutonie prodavačka špitla, že tu ne, že je v konkursu a nebude servis, náhradní díly… Tak jsem začala pátrat, co se vlastně děje:lol:
@bertoldina píše:
Profesní deformaceKdyž jsem okoukávala sporťáky, tak mi u Teutonie prodavačka špitla, že tu ne, že je v konkursu a nebude servis, náhradní díly… Tak jsem začala pátrat, co se vlastně děje:lol:
Ja ji mela u prvniho, v roce 2011. Ted jsem cekala Dvojku, kocarek dobrej, ale bejvalej odmitl vydat autosedacku, takze jsem schanela jen tu a uz mi rekli, ze uz davno konec
@K92 píše:??? Ja mam sporťak +golfky s velkyma koleckama, jsem psala. S tim neprojedu mozna tak hrebenovku v Jesenikach. Ale je mozne, ze bydlis v Kathmandu, co ja vim
@PaníKadrnožková to je také hodně individuální. U nás ve městě bys s takovým golfáčem nikam nedojela, protože máme všude dlažební kostky a vysoké obrubníky 😂, teda občas s tím potkám nějaké statečně turisty a vždycky se jim směju, jak jsou úplně vyřízení. Není nad pořádný sporťák.
@PaníKadrnožková píše:
Ja ji mela u prvniho, v roce 2011. Ted jsem cekala Dvojku, kocarek dobrej, ale bejvalej odmitl vydat autosedacku, takze jsem schanela jen tu a uz mi rekli, ze uz davno konec
To je ono, nedá se sehnat nic k výrobkům z minula.